יוווווווווו איזה צחוקים

noaaaa

New member
יוווווווווו איזה צחוקים

עברתי על דפי הארכיון של הפורום ומצאתי את עצמי בעמודים 10-34 וזה כ"כ מצחיק לראות באיזה תקופה בחיים הייתי ואיך אני חושבת היום על מה שחשבתי אז , לפני שנתיים... כמה התגעגעתע להודו וכמה הגעגועים לא עוזבים אותי עד היום...

נועההההההההההה מה המצב?

באמת עברו הרבה מים בירקון מאז שהיית פה בפעם האחרונה איזה מדהים זה אההה? לראות את עצמך לפני הטיול ואחרי הטיול... כל המחשבות ,הפחדים, הרצונות, השאלות פתאום הכל מקבל משמעות אמיתית פתאום לכל דבר יש תשובה שמח בשבילך שהיית שם רק מי שהיה יודע ומרגיש בדיוק את מה שאת מרגישה... את יכולה לבקר פה יותר מפעם בשנה את יודעת.... לילה טוב

noaaaa

New member
ברררררררררררררררי

נמסטה ברי וכולם כן, נכון לא הייתי פה כ"כ הרבה זמן. אז מה עבר עלי בנתיים? עזבתי כמובן את בזק בינלאומי (כזכור הייתי מתרגשת מכל שיחה שהגיעה מהודו לעשות גוביינא) ועזבתי את לימודי באוניברסיטה כי נמאס לי מהם והלכתי לעשות קורס מדריכי טיולים בחו"ל כשאת העבודת גמר שלי עשיתי איך לא????...על הודו יקירתי!!!!! מה שיותר מעניין זה שחזרתי לפני 3 שבועות מ....דרום אמריקה.... הס מלהזכיר בפורום זה....אבל זה היה מדהים וכל מי שמתלבט בין שני יעדים אלו נא לשים לב: אין על המזרח!!!! באמת... כל כך הרבה הבדלים. המזרח הרבה יותר זול, במזרח פוגשים תרבות שונה מאיתנו ואפשר גם ללמוד אותה תוך כדי טיול, בדרום אמריקה צריך ללמוד ספרדית בשביל זה וגם אם יודעים טוב זה לא מספיק... הכל אפשרי בהודו, וזו לא סתם אימרה, הכל עולה כסף בצ'ילה (אפילו שרותים) ואפילו חופי ברזיל לא מתקרבים לקרסוליים של תאילנד!!!!

אוווווווווווווווווווווווווווווווווו

ממש שינוי דרסטי אההה? לעזוב את הלימודים? קורס מדריכת טיולים? דרום אמריקה? (מי אמר פה את צמד המילים המתועב דרום אמריקה ? שיקום ויודה מיד) למען האמת אני תמיד טענתי שאין על המזרח ולא צריך לנסוע עד לדרום אמריקה בשביל זה פשוט זו ה-מדינה הכי בעולם נו ומה עכשיו יש מצב את תהיי מדריכה בהודו? (אני מכיר אותך אני רוצה פרוטקציה
) וחוץ מזה עכשיו את יכולה להיכנס יותר מפעם ב-9 שנים ולהגיד היי שמח לשמוע ממך יום טוב נ.ב כל הכבוד על השינוי פשוט לעזוב הכל ולעשות מה שבא לך קבלי ח"ח

למעלה