יוווווווווו............... איזה עיר מעצבנת!!! למה אין כאן הומואים?!?!?!?
E edcxx New member 29/6/03 #1 יוווווווווו............... איזה עיר מעצבנת!!! למה אין כאן הומואים?!?!?!?
A Absolut May New member 29/6/03 #7 חתיכת אוחץ' לא נראה לי שהוא תפוס, למרות שראיתי אותו עם עוד מישהו אוחץ', אבל הוא נראה יותר טוב מהשני - תברר. יש לו שם, אבל שכחתי אותו.
חתיכת אוחץ' לא נראה לי שהוא תפוס, למרות שראיתי אותו עם עוד מישהו אוחץ', אבל הוא נראה יותר טוב מהשני - תברר. יש לו שם, אבל שכחתי אותו.
R RevitallicA New member 30/6/03 #8 מההה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif יש פוווווווווווול../images/Emo70.gif רוב אוכלוסיית האוחצ'ים של חולון מסתובבים בקניון, או בשינקין...
מההה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif יש פוווווווווווול../images/Emo70.gif רוב אוכלוסיית האוחצ'ים של חולון מסתובבים בקניון, או בשינקין...
R RevitallicA New member 30/6/03 #11 לא../images/Emo70.gif אני יכולה לברר לך מתי הוא עובד... (אם הוא עדיין עובד שם בכלל...)
U Uv Kruvi New member 30/6/03 #17 היום... אתמול... מחר... מתי שאתה רק רוצה... השומר ב H&O מכיר אותי כבר...! (המוכרת התחלפה)
N NiGa New member 1/7/03 #19 חחחח הומו!! ../images/Emo8.gif קדימה חזרתי היום ל H&O עם אבא, המוכרת הנמוכה הזאת זיהתה אותי "או שלום! מה, יש עוד נשף?" כל מיני כאלה קדימה סיפק.
חחחח הומו!! ../images/Emo8.gif קדימה חזרתי היום ל H&O עם אבא, המוכרת הנמוכה הזאת זיהתה אותי "או שלום! מה, יש עוד נשף?" כל מיני כאלה קדימה סיפק.