יווווווווו הרבה זמן לא דיברתי איתכם

יווווווווו הרבה זמן לא דיברתי איתכם

טוב קודם כל ברוך הבא המגרש.......ומזל"ט ליום ההולדת שלך וממה שאני רואה הרבה אנשים חדשים הגיעו לפורום שלנו ... אז כדי שנכיר אחד את השני כל אחד ירשום איך קוראים לו ויספר קצת על עצמו אי אתחיל .... קוראים לי ניצן אני בת14 אני מנגנת בתזמורת הייצוגית והעירונית של כפ"ס על :חליל וכפי שאולי הבנתם מהיוסר ניים על פיקולו אני חולה על מוסיקה קלאסית וגם על מוזיקה קלאסית מודרנית אני אוהבת לנגן באך וזהו ....... אז מזל"טים לכל החדשים וזהו שארגנטינה תנצח במונדיאל

The Exorcist

New member
"...והלב אומר תודה..."

אז אני עומר בן 19, אני בעיקר גיטריסט למרות שניגנתי בעברי הרחוק על כינור. לא ניגנתי בתזמורת ייצוגית או כל תזמורת, אבל כן ניגנתי בלהקה. יש לי אהבה מוזרה של לנגן מוזיקה קלאסית איך שהיא ובלי שום שינויים כמו גיטריסטים אחרים. (מליסטין מישהו?) המלחין האהוב עלי הוא בטהובן. ותודה
המגרש, לא אוהב כדורגל.

ZaUberFlo†e

New member
אני מסכים איתך בהחלט!!!

העניין הוא שיש לי חברים גיטריסטים... שאחד התחביבים הגדולים שלהם הוא להרוס יצירות מופת! להתחיל נגן את טוקטה ופוגה עם "דיסטורשן" או כל יצירה אחרת עם אפקטים מעצבנים ואפילו על הגיטרה הקלאסית הם מנגנים זאת בצורה כה מזוויעה... לך: שמור עליה כמו שהיא! ולמד לאהוב אותה כך.. הרעיון הוא לפתוח את עצמך אפילו לקמצוץ שניה ואז היא כבר תחדור ותפרש את עצמה לסנטימנטים שלא תוכל להוציא מעצמך למשך זמן ממשוך
בהצלחה!

Houndour

New member
בלה בלה בלה

אני רמי, בן 16, מנגן בִּפְסנתר כבר 11 שנה בקונסרבטוריון של כפר-סבא שום תזמורת ושם נעליים מת על מוסיקה קלאסית ולטינית. אני אוהב לנגן... כמעט הכל... פוקימון, ופאוור פאף (נכון שהם חמודים?) בטלוויזיה. ולא לדאוג ארגנטינה תנצח!!!

Houndour

New member
אדלה אומנסקי

אחת המורות הטובות ביותר בארץ, אם לא הטובה שביניהן.

Houndour

New member
המון בטהובן (סונטות), ברהמס

וגריג (כן, את אותו קונצ´רטו האהוב ומוכר על כולם).

Sir Humphrey

New member
מצחיק...

אני עכשיו בדיוק עובד על הסונטה של גריג. בכלל על הרסיטל.

לא יצא ההקפצה

אבל אם כבר - אז את שמי כולם יודעים, ואני יכול להוסיף שאני מתפרנס ממוזיקה - בעיקר עבודות לאחרים, אבל אני מקווה שיום 1 אני אהיה עשיר ומפורסם בזכות האמנות שלי. מין שאיפה פלצנית הרווחת בקרבנו...

למעלה