יוווווווו איזו עייפות נפלה עלי

gaia20

New member
יוווווווו איזו עייפות נפלה עלי

מי בא לישון צהריים?

ל3

New member
הלוואי והייתי יכולה להרדם

מחמש בבוקר אני מקיאה ומשלשלת ועכשו נוספו לזה כאבי פרקים וכאבים מטורפים בכל הגוף עם צמרמורות איזה זוועה

gaia20

New member
להכין לך תה יקירתי?

אז מה אם זה אייקון של קפה... תרגישי טוב מתוקה....

ל3

New member
אין לי מושג ממה

אני יודעת שבעלי התחיל אתמול בלילה לשלשל ואני קמתי ב 5 בבוקר בריצה לשירותים להקיא ומאז הסגה נמשכת. הכי "מצחיק" ששיננו שוכבים בבית מקטרים ולשנינו עלה החום בערב. למזלו של בעלי הוא בדרך כלל מתגבר על מחלות ( בפעם במאה שנה שהוא חולה טפו טפו) וכבר אמר לי שהוא מרגיש יותר טוב. אני גוססת לי לאיטי עם קנקנים של תה וקולה. בבוקר הייתי אצל הרופאה וקבלתי שתי שקיות נוזלים עם פרמין בתוכם. מקווה שהחולרע הזו תעבור מהר הדרי, תודה על ההצעה אבל מרוב תה נראה לי שאני לא אוכל לשתות את זה הרבה זמן וקפה עם חלב לא בא בחשבון עם הבחילות. יש לך איזה סושי טוב??

gaia20

New member
מצטערת שירי

אין סושי אצלי, אני אוכלת את האוכל שלי מת ורק מת. לא פצוע...לא גוסס... רק מת!!

EastGirl83

New member
סושי

עשית לי חשק עכשיו לסושי..... ו... אולי חטפתם איזה וירוס מעצבן, ולך לוקח יותר זמן להתרפא כמו שצריך..... ובקשר לתה וקולה, את יכולה להוסיף גם את האורז המגעיל עם המים שמבשלים במצבים כאלו
אבל זה עוזר.... דרך אגב, מה זה פרמין?

Ayelet 363

New member
מזדהה

כבר מזמן שאני או ישנה מספיק ולא מרגישה שישנתי.. או- חידוש של החודשים האחרונים- מתעוררת הרבה באמצע הלילה, ובחלק מהפעמים לא מצליחה לחזור לישון. יש לי כאבי ראש, פרקים, כל הזמן קר לי, מדי פעם סחרחורות... ונראה לי שכל זה מהעייפות. לא נורא, בקרוב סופ"ש... זמן לנסות להשלים שעות שינה.

למעלה