יווווווו קררר החורף בא במכה ואני כבר מתקרבלת כל היום... הקור הזה עושה קצת רע וקצת טוב...
ק קימברלי. New member 22/11/04 #1 יווווווו קררר../images/Emo186.gif החורף בא במכה ואני כבר מתקרבלת כל היום... הקור הזה עושה קצת רע וקצת טוב...
יווווווו קררר../images/Emo186.gif החורף בא במכה ואני כבר מתקרבלת כל היום... הקור הזה עושה קצת רע וקצת טוב...
ק קימברלי. New member 22/11/04 #4 יו אני לא מאמינה לפחות את התעוררת למשרד.. ואני ויתרתי היום על הכל למען הפוך ופשוט לא התעוררתי כועסת על עצמי..
יו אני לא מאמינה לפחות את התעוררת למשרד.. ואני ויתרתי היום על הכל למען הפוך ופשוט לא התעוררתי כועסת על עצמי..
M melodynoa New member 24/11/04 #6 אני מקנאה במי שיש לו משרד בכלל... מובטלת. ואם היתה לי עבודה, סביר להניח שלא הייתי קמה אליה, אולי זאת הדרך לפתרון החידה למה אין לי עבודה? אני חרדה, חסרת כישורים או באמת סתם עצלנית?
אני מקנאה במי שיש לו משרד בכלל... מובטלת. ואם היתה לי עבודה, סביר להניח שלא הייתי קמה אליה, אולי זאת הדרך לפתרון החידה למה אין לי עבודה? אני חרדה, חסרת כישורים או באמת סתם עצלנית?
ג גברברת New member 24/11/04 #7 נראה לי שאת בעיקר קשה מדי עם עצמך בטוחה שתמצאי משרה כלשהי בקרוב... אגב בחברה בה אני עובדת אנחנו מחפשים כרגע נציגי שירות לעבודה במשמרות... אז אם זה מעניין אותך ואת גרה קרוב אז שלחי לי מסר אני אתן לך פרטים שיהיה יום יפה (בעיני כל יום חורפי הוא מקסים)
נראה לי שאת בעיקר קשה מדי עם עצמך בטוחה שתמצאי משרה כלשהי בקרוב... אגב בחברה בה אני עובדת אנחנו מחפשים כרגע נציגי שירות לעבודה במשמרות... אז אם זה מעניין אותך ואת גרה קרוב אז שלחי לי מסר אני אתן לך פרטים שיהיה יום יפה (בעיני כל יום חורפי הוא מקסים)