יווווווו~!!!!!!!!!!!

n O i T a

New member
יווווווו~!!!!!!!!!!!

עכשיו סיימתי לקרוא את נערה עם עגיל פנינה {כן כן, באמת בושה וחרפה שלא קראתי עד עכשיו-אבל הספר הזה פשוט נראה לי לא מזמין במיוחד משום מה..} ואני חייבת להגיד שזה פשוט ספר מדהים ומקסים!!!!!!!! נורא מומלץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הגיע הזמן!

כבר שנה ניג'סתי לך לקרוא אותו, מה קרה פתאום? ודרך אגב יצא עוד ספר של אותה סופרת (טרייסי שבלייה) "הבתולה בכחול" שהוא גם כן מאוד יפה...

ToryMaster

New member
לא קראתי.

אני ממש מתביישת בעצמי. תוכלי לתת לי תקציר קצר ולהסביר למה כל כך אהבת?

n O i T a

New member
בשמחה!!! ../images/Emo13.gif

אמממ.....מה אהבתי בספר.......טוב: *הוא הצליח להכניס אותי לאווירה של התקופה והבית והארץ {אני לא ממש בטוחה איזו ארץ אבל ארץ באירופה לפי מיטב ידיעתי....} *הכל היה מתואר נורא יפה , צבעים, מרקמים, מראות, אופי. *העלילה הייתה מאוד מעניינת ולפעמים מרגשת. *השפה די קלה......אבל לדעתי אפילו אם היא לא הייתה כל כך קלה זה לא היה הורס את הספר. אממממ.................זהו בערך.....מאוד מאוד מאוד מומלץ!!!!!!!!!!

n O i T a

New member
הבנתי שלא קראת....

ובגלל זה אמרתי לך למה אני כלכך אוהבת את הספר הזה.... אמממ.........העלילה עוסקת בנערה בגיל 15 בערך לפני הרבה הרבה זמן......באיזושהי ארץ באירופה... המצב הכלכלי במשפחה שלה בכי רע....{חחח, ביטוי חביב} והיא הולכת לעבוד כמשרתת בבית של אנשיםמ אמידים בחלק אחר של העעיר.... הספר מספר את הקורות שלה בתור משרתת ובתור בנאדם בכלל מחוץ לחיי העבודה ואל תוך החיים היותר פרטיים!!!!! חובה לקרוא.........!!!!!!!!!!!! נועה

ToryMaster

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אני אחפש אותו

n O i T a

New member
לעניות דעתי....

כדאי לך!!!!!!! ואפילו אפשר לומר שאת ממש חייבת!! זה ספר כלכך טוב!! תהני מהקריאה!! נועה

למעלה