יווווווו

יווווווו

הורדתי כרגע שיר כלשהו של גרין דיי, אואסיס ואמינם. זה בטח מאש כזה.. תורידו: Green Day Vs Oasis Vs Eminem - Boulevard Of Broken Songs השם מצחיק. והשיר מגניב!

HANSAMA

New member
אבל מה הקשר בן אמינם לגרין דיי???

חוץ מיזה שלכולם יש ילדים והם בני שלושים פלוס.. עכשיו שאני חושבת על זה הם בטח הביאו את הילדים איתם להקליט את השיר, זה ממש פעוטון!!! הם יהיו 6 ילדים (אם מחשיבים את הילדה המאומצת שלו..)

whatascene

New member
מה הקשר?

והשירים האלה מחוברים כי הם מתאימים (בערך..) מבחינת המנגינה שלהם לא מבחינת הקשר בין הזמרים.. ד"א השיר של אמינם הוא בכלל מעין קאבר לשיר של אירוסמית'.. ויש שם גם שיר של טראוויס, ואולי עוד משהו..

HANSAMA

New member
התכוונתי ביכלל, אן להם ביכלל אותו

סיגנון, כאילו אן קשר בינהם! הבנת?...

whatascene

New member
יש להם די הרבה שירים במאשים האלה

שMTV עושים להם שאין קשר בסגנונות.. כל העניין פה זה החיבור במוזיקה עצמה..

HANSAMA

New member
מזה מאשים?

זה אומר שהילדים שלהם לא ניפגשו באולפן הקלטות?

whatascene

New member
הא?

MTV mash, משם השירים האלה הגיעו.. זה חיבורים של כלמיני שירים עם אלמנטים דומים.. משהו כזה...

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifחחחחח, הילדים של אמינים

והילדים של בילי... ה-HEN הזאת שרוטה לגמרי... היא חשבה שהילדים שלהם נפגשים באולפן הקלטות.... חחחחחחחחחחח

®NuLy®

New member
ילדה מאומצת של מי?!

חוץ מזה יש לי מלא מאשים של אמינם... פשוט לראפ הכי קל לעשות מאש

st jimmy

New member
באם טי וי מאש

חיברו את באסקאט קייס עם איזה שיר דבילי של נאלי...או איזה ראפרפן אחר...כולם נראים אותו דבר דווקא יצא בחיב!?

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifכן! ראיתי את בעם אחת בבקר

עם חברות שלי... ישבנו בסלון, (והחברות שלי לא אוהבות את גרין דיי), ואז פתאום אנחנו שומעות את באסקט קייס, ומזה התלהבתי, כי רציתי שהן יראו ת'קליפ (אני ראיתי אותו מלא, פשוט רציתי שהן יראו).. והתחלנו לראות, ואז הופיע לו איזהשהו שיר אחר.. אני כבר לא זוכרת איזה, אבל זה היה רימיקס מכוער.. כזה שיר של ראפאר וברקע המוזיקה של באסקט קייס

ד"א

יש עוד מאש שהיה באמטיוי והוא היה חמוד למדיי זה time of your life עם משהו של דפש מוד... זה בעקרון TOYL אבל יותר מהיר ויש את הפזמון של השיר השני((:)

למעלה