יוווווו המקום הזה ממש מדכא..

rafi_mh

New member
יוווווו המקום הזה ממש מדכא..

אני לא מאמין..רצים פה אנשים עם 700 פלוס..תפסיקו כבר להגיד ציונים..זה דיי מלחיץ...זה ממש לא מעודד לפחות מבחינתי יא אללה!!! בקשר אלייך SWEETY , תעזבי את הכמותי (כמו שאמר לך aniani) ותתרכזי כרגע במילולי ובאנגלית..ותנסי דרכם להוציא ציון טוב.עכשיו אם ישאר לך כמה ימים או שבוע לפני הבחינה תדפדפי בכמותי ככה שתוציאי בו ציון ממוצע. ככה אני עושה..יש לי בעיה בכמותי..אני מתרכז במילולי ובאנגלית , ובמועד הבא אני אשתדל ללמוד יותר טוב לכמותי..אנא עארף מתכנן מתכנן ובסוף לא עושה כלום אה? שנה אני כולי לפסיכומטרי לא עבודה לא כלום ולא מצליח ללמוד כמו שצריך..לקחתי שני קורסים במשך השנה הזאת-קידום פרטי..ובאמצע הקורסים הפסקתי..העולם מקום אומלל אה?יש לי בגרות טובה אבל לא הולך לי עם הפסיכומטרי..זה ממש הורג אותי..אני שוקל אפילו ללמוד בחו"ל.. בקיצור בהצלחה לכל מי שניגש לבחינה בעוד 3 שבועות!

traker

New member
וואלה אתה צודק!!!

זה באמת מתחיל להלחיץ אותי ולהכניס אותי למתח ולסקרנות כמה קיבלתי.. כשאני רואה היום כבר 3 אנשים רושמים ציונים לא מהעולם הזה... אבל בכל זאת...אני שמח בשבילהם!...מזל טוב! (אני דיי סקרן לשמוע ציונים של אחרים)

rafi_mh

New member
SWEETY עוד משהו

רציתי להגיד לך עוד דבר חשוב מאוד..לא להישבר!! אני מתייאש לפעמים..נשבר..לוקח לי יומיים-שלושה ימים בשביל להירגע..ואז אני חוזר ללמוד..בקטע שלי ההורים שלי תומכים...לא יודע איך זה אצלך..אבל רק לא להתייאש..זה ממש לא יעזור לך ב-3 השבועות הקרובים.אז בהצלחה!!

למעלה