יוווווו כנסו כנסו כנסו!קיר של בראד

יוווווו כנסו כנסו כנסו!קיר של בראד

כל פעם שאני הולכת לסינמה סיטי אני לא יכולה לא להסתכל על הקיר שלווו מי שלא ראה יש קיר עם טפט כזה עם תמונה של בראד מפייט קלאב הפרצוף שלו שם והוא כזה מתוק ויוואוווו וכל פעם שאני שם אני כזה יואוו אני יעשה לי קיר בחדר עכשיו חזרתי משם ואני וחברה שלי היינו חייבות להתסכל על זהההה באלי גם כזה קיר

Velma Kelly

New member
חח זה דומה לקיר שלי..

החדר שלי בדיוק בשיפוצים (זאת אומרת שאני עוברת, אז זה חדר חדש) ומה שבנתיים מעקב אותו זה החלום שלי: יש לי קיר (הוא בתהליכי הדבקה מקצועית) שהוא כולו קולאג' של פוסטרים של סרטים שאספתי עם השנים.. אז אמא שלי קנתה לי בפריז את הפוסר המפורסם של פייט קלאב שהוא עומד בלי חולצה מוכן לקרב:) מכירים את הפוסטר? בכל אופן שהקיר יהיה גמור לגמרי אני ישים תמונה אם אתם רוצות:)

ויי מגניב אבל שם זה רק הוא..

כל הקיר זה הפנים שלו... הוא מחייך כזה קיר שלם??? ואוו ולא אני לא מכירה את התמונה אם יש לך תשימי..

Velma Kelly

New member
אני לא מוצאת את התמונה בתור פוסטר..

אבל זו התמונה שלו, ברקע יש עוד כמה אנשים ולמטה כתוב Fight Club.. כמובן שהרעיון של הפוסטר זה טיילר (בראד) עם המכנס בגיזרה הנמוכה, הגוף שמרוב ריבועים הוא נראה כמו מחברת מתמטיקה, והפוזה..
אכל אני ימשיך לחפש..

מיצי007

New member
איי אייי קאררררייייבה../images/Emo99.gif

זאת אחת התמונות האהובות עליי וגם אחת הסצינות האהובות עליי מפייט קלאב. אני בתור אחת שמעריצה את אדוארד נורטון טיפה יותר מבראד חיפשתי תמיד פוסטר ענק מגרסת הפוסטרים עם הפרצופים רק של אד אבל מצאתי רק של בראד כל הזמן ולא קניתי... ויש לי בחדר פוסטר וינטג' של ראיון עם הערפד....

מיצי007

New member
זה פוסטר

זה לא משהו ממש מיוחד חוץ מהעובדה שהיום הוא עולה יקר
המממממממ ערפדים

מיצי007

New member
אההה הבנתי

לי יש בחדר שלושה של "איידהו שלי","ראיון עם הערפד" ו"מופע האימים שלי רוקי"

Velma Kelly

New member
רק את איידהו שלי לא ראיתיי../images/Emo9.gif

רוקי יותר מ-40 פעם בערך, וראיון עם ערפד ראיתי גם כמה פעמים..

מיצי007

New member
אחלה סרט תיראי

את רוקי מי לא ראה?
התכנון שלי עכשיו זה לתלות פוסטר ענק על התקרה

Velma Kelly

New member
מישהו שזה המקצוע שלו..

עם דבק כזה כמו לשלטים הענקיים שרואים בכבישים, אז הוא מן אמן כזה שגם יודע לעשות קולאג'ים והוא מדביק..

מיצי007

New member
אני פעם אחת

טוב לא פעם אחת.... הרבה פעמים...
התקרבתי לקיר ועשיתי בו מעשים מגונים ככה עשיתי גם לפוסטר של היום שאחרי מחר,ספיידרמן,I ROBOT, חלון סודי... אבל בראד נמצא שם כל הזמן אז בכלל... גררררר...

למעלה