ובכל זאת - עוגת גבינה מעולה
עוגה מעולה, לא מאוד מסובכת. שווה את מעט ההשקעה שיש בה. העוגה המועדפת על יקירי ועל בני משפחתו... (העוגה הראשונה שנתתי לו לטעום ממעשה ידי, ואחת הסיבות שהתאהב בי... - ככה לפחות הוא מספר) החומרים: (לתבנית בקוטר 26 ס"מ) לתחתית: 3/4 כוס פירורי ביסקווטים (פתי-בר) 75 גר´ חמאה 2 כפות סוכר לעוגה: 500 גר´ גבינה לבנה 5 ביצים מופרדות 1 כוס סוכר 3 כפות קורנפלור 3 כפות אינסטנט פודינג וניל לציפוי: 1 שמנת מתוקה 150 מ"ל חלב 1 אינסטנט פודינג וניל אופן ההכנה: תחתית: ממיסים את החמאה (במיקרו). מערבבים את פירורי הביסקוויטים עם הסוכר ומוסיפים את החמאה. מערבבים עד שכל הפירורים נרטבים. משטחים על תבנית עם נייר אפייה. מלית: מקציפים את החלבונים לקצף עם חצי כוס סוכר. מקציפים את החלבונים יחד עם הסוכר. מוסיפים את הגבינה, קורנפלור ואינסטנט פודינג וניל. מערבבים עד שהתערובת אחידה. מאחדים בין 2 התערובות בתנועות קיפול (ז"א – יחסית בעדינות) שופכים לתבנית, על תחתית הביסקוויטים. אופים בתנור חם ב- 160 מעלות במשך כשעה או עד שהעוגה יציבה וזהובה (משך הזמן תלוי בתנור). מקררים בהדרגה (אפשר לסגור את התנור קצת לפני שהעוגה מוכנה ולתת לה להתקרר בתנור – ככה היא נופלת פחות) לאחר שהעוגה מתקררת מכינים את הציפוי – מקציפים את האינסטנט פודינג וניל עם החלב והשמנת המתוקה ומצפים את העוגה. בתיאבון!!!!!!!!!!!!!!