יווווו איזה יופי וגם מזל טוב....
ל ליאן. New member 26/2/02 #2 אהלן שומדי הארנב ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif באת לחפש איזו שפנפנה לחלוק איתה את המחילה ספר משהו על עצמך ועל סוג הבחורה שאתה מחפש ונראה מה נוציא מהכובע.. ברוך הבא לפורום, קבל מפרפר
אהלן שומדי הארנב ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif באת לחפש איזו שפנפנה לחלוק איתה את המחילה ספר משהו על עצמך ועל סוג הבחורה שאתה מחפש ונראה מה נוציא מהכובע.. ברוך הבא לפורום, קבל מפרפר
ש שומדי הארנב New member 26/2/02 #3 ובכן, אני אוהב להיות מעניין,משגע את כולם ועושה הרבה רעש ובלאגן ובקיצור מאוד מאוד שובב . לא יכול לשבת בשקט אפילו רגע אחד. אבל בסוף בסוף בסוף אני תמיד נחמד. רוצה אותה שובבית ועם אוזניים ארוכואאאאאאאת ארוכות ארוכות.
ובכן, אני אוהב להיות מעניין,משגע את כולם ועושה הרבה רעש ובלאגן ובקיצור מאוד מאוד שובב . לא יכול לשבת בשקט אפילו רגע אחד. אבל בסוף בסוף בסוף אני תמיד נחמד. רוצה אותה שובבית ועם אוזניים ארוכואאאאאאאת ארוכות ארוכות.
ש שומדי הארנב New member 26/2/02 #4 אאאיי ../images/Emo110.gif בום../images/Emo88.gif טראח../images/Emo59.gif יוהווווווווווווווווו