יווווו...איזה יופי!

m i s h i

New member
יווווו...איזה יופי!

איזה כיף לדעת שפתחו פורום לתוכנית הזו!... בינינו,עוד שנייה נגמרת סקס והעיר הגדולה ואז מה יהיה???????

q1231

New member
עוד 8 פרקים הסדרה מסתיימת

יש זמן סמוך לסיומה כבר נדע מה ישודר במקום

היי ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

אני שמחה שבאת! יהיה כיף! אני לא יודעת מה יהיה כשסקס והעיר הגדולה תרד, אבל אנחנו פה כדי להישאר

m i s h i

New member
אוף....איזה באסה..

נכנסתי לאתר הרישמי שלהם,וכל מה שהצלחתי להבין מהזמן הקצר שהייתי שם זה שמישו הולך למות! יש לך אולי מושג??

q1231

New member
אף אחד בנתיים לא ימות

זאת הייתה שאלה של סקר ששאלה האם מישהו ימות בעונה הבאה (הרביעית,שתתחיל ממש בקרוב באוסטרליה).לנו יש זמן עד שנגיע לשם כי אנחנו רק בפרק 4 בעונה 1.

q1231

New member
גם אם מישהו ימות

נוכל לדעת רק כשהעונה הרביעית תתחיל באוסטרליה שתתחיל בקרוב.

m i s h i

New member
טוב,

כששואלים בסקר שאלה כזו,זה אומר משו,לא?
ואיך בכלל אתה כ"כ מבין בסדרה הזו??

q1231

New member
כי כבר מפיתי בשלושת העונות הראשונות

באוסטרליה שם חייתי עד לא מזמן.ממש סדרה שווה ויש התפתחויות ממש לא צפויות שמחכות בהמשך ממש לא שווה לפספס.

q1231

New member
*צפיתי

אגב באוסטרליה "סודות החיים" משודרת בערוץ 10.בבריטניה היא משודרת בערוץ 4 וזאת הפקה משותפת של שני הערוצים (4 הבריטי ו10 האוסטרלי).

בעיני זה מקסים

אני מדברת על העובדה שזו הפקה משותפת. אני מאוד אוהבת גם טלוויזיה בריטית, הם יודעים שם את העבודה

m i s h i

New member
אז אולי תגלה רק לי??? ../images/Emo9.gif

הסקרנות תהרוג אותי בסופו של דבר.... :)))

q1231

New member
עוד לא יודעים אם

מישהו ימות כי העונה עוד לא התחילה באוסטרליה והיא תתחיל בקרוב (אין עדין תאריך).כשהיא תתחיל רק אז יהיה אפשר לדעת אם בכלל מישהו ימות. וכשנדע אעדכן אותכם.כל מה שידוע על העונה הרביעית שרק 3 שחקנים מהצוות המקורי נשארו והצטרפו 2 שחקנים חדשים לסדרה.

q1231

New member
טעיתי

בעונה הרביעית מצטרפים לסדרה 4 שחקנים חדשים: סטפן קורי שמכור לכם מ"שכנים,שכנים" כגרג והופיע בסדרה בעונת 1992 ברוק הרמן ששיחקה את הופ ב"קרוב רחוק" בעונת 1999 אלכסנדרה שפיסי ששיחקה ב-MDA (סדרה שלא הוקנה בארץ) סוליבן סטפלטון שמוכר לכם מ"שכנים שכנים" כג'וש בעונת 1997.

q1231

New member
סוף סוף יש תאריך

העונה הרביעית מתחילה ביום רביעי הקרוב באוסטרליה.ואני אשתדל לעדכן אותכם בכל העדכונים החמים ממה שיתרחש בעונה הזאת.

למעלה