עונה :]]
ב-48 שעות האחרונות,האם את: בכית?: כן. קנית משהו?: סוכריה על מקל נחשב?? היית חולה?: לא שרת?: ממ כן. וניגנתי על הגיטרה הדמיונית שלי באמצע שיעור :]] אכלת?: כן הרגשת טיפשה?: מממ כן. רצית לספר למישהו שאת אוהבת אותו,אבל לא סיפרת?: לא הכרת מישהו חדש?: ממ לא שאני זוכרת. עברת לאנשהו?: מקום בשיעור מדעים דיברת עם אחד האקסים?: כן, מור, אמצע השיעור התגעגעת לאחד האקסים?: לא. פיכסע. דיברת עם מישהו שאת מחבבת?: ממ הלוואי :/ הייתה לך שיחה רצינית?: לא התגעגעת למישהו?: כן חיבקת מישהו?: כן רבת עם ההורים?: לא שאני זוכרת חלמת על מישהו שאת לא יכולה להיות איתו?: כן - דאגי :]] חהחהחה -חיי חברה- מי החברה הכי טובה?: נוגה מי החבר הכי טוב?: שחר, למרות שלפעמים הוא מעצבן אותי. יש בויפרנד?: לא. הלוואי וכן :]] תחביבים: לנגן בגיטרה, להיות על המחשב, לקרוא. באיזה סוג רכב את נוהגת?: אין רשיון :]] מי ייתן רשיון לילדה בן 12 וחצי? באיזה סוג רכב היית רוצה לנהוג?: פיג'ו 307 או 407 תעדיפי להיות עם חברים או בדייט?: ממ חברים איפה הכי כדאי לבלות?: בסרט, כי לא צריך לדבר :]] יש לך עבודה?: ממ לא. את הולכת לבית כנסת?(אתן לא מצפות שאגיד כנסייה,נכון..): לא. את אוהבת להיות בסביבת אנשים? כן -אישי- מי האיידול שלך?: ה.. מה?? האם חיבבת מישהו שלא היה לך סיכוי איתו?: כן. האם בכית בגלל המין השני?: כן האם את נמשכת לסוג מסויים של בנים?: כן, ערסים. גם אחותי, וגם מאמא שלי האם רצית פעם לנקום במישהו שפגע בך?: כן האם את מעדיפה להיות הזורקת או הנזרקת?: הנזרקת מעדיפה מערכת יחסים רצינית או סטוץ'?: רצינית רוצה מישהו שאין לך כרגע?: כן האם חיבבת פעם את אחד הידידים שלך?: לא האם תרצי בעתיד להתחתן?: בטח :]] האם תרצי בעתיד ילדים?: בטח :]] האם את חושבתשאת מכירה את מי שתתחתני איתו?: לא, בכל זאת, הוא גר בבריטניה.. :]] דאגי'לה שלי :]] חח מה החלק האהוב עלייך ברגש?: לא'דעת. האם את אוהבת את מי שאת?: כן. בערך. האם טוב לך בחיים?: כן. אם יכולת לשנות משהו בחייך,מה היית משנה?: כלום, אני שמחה עם מה שיש לי. שאלון מעניין. :]]