יווווו הופעה!

Hip Hop star

New member
נצל"ש-שאלון../images/Emo9.gif

השאלון מהפורום הרישמי של מקפליי... ב-48 שעות האחרונות,האם את: בכית?: קנית משהו?: היית חולה?: שרת?: אכלת?: הרגשת טיפשה?: רצית לספר למישהו שאת אוהבת אותו,אבל לא סיפרת?: הכרת מישהו חדש?: עברת לאנשהו?: דיברת עם אחד האקסים?: התגעגעת לאחד האקסים?: דיברת עם מישהו שאת מחבבת?: הייתה לך שיחה רצינית?: התגעגעת למישהו?: חיבקת מישהו?: רבת עם ההורים?: חלמת על מישהו שאת לא יכולה להיות איתו?: -חיי חברה- מי החברה הכי טובה?: מי החבר הכי טוב?: יש בויפרנד?: תחביבים: באיזה סוג רכב את נוהגת?: באיזה סוג רכב היית רוצה לנהוג?: תעדיפי להיות עם חברים או בדייט?: איפה הכי כדאי לבלות?: יש לך עבודה?: את הולכת לבית כנסת?(אתן לא מצפות שאגיד כנסייה,נכון..): את אוהבת להיות בסביבת אנשים? -אישי- מי האיידול שלך?: האם חיבבת מישהו שלא היה לך סיכוי איתו?: האם בכית בגלל המין השני?: האם את נמשכת לסוג מסויים של בנים?: האם רצית פעם לנקום במישהו שפגע בך?: האם את מעדיפה להיות הזורקת או הנזרקת?: מעדיפה מערכת יחסים רצינית או סטוץ'?: רוצה מישהו שאין לך כרגע?: האם חיבבת פעם את אחד הידידים שלך?: האם תרצי בעתיד להתחתן?: האם תרצי בעתיד ילדים?: האם את חושבתשאת מכירה את מי שתתחתני איתו?: מה החלק האהוב עלייך ברגש?: האם את אוהבת את מי שאת?: האם טוב לך בחיים?: אם יכולת לשנות משהו בחייך,מה היית משנה?:

D4Ever

New member
עונה

ב-48 שעות האחרונות,האם את: בכית?:לא קנית משהו?:לא היית חולה?:לא שרת?:כן אכלת?:כן הרגשת טיפשה?: חחח תמיד רצית לספר למישהו שאת אוהבת אותו,אבל לא סיפרת?:לא הכרת מישהו חדש?:לא עברת לאנשהו?:לא דיברת עם אחד האקסים?:לא התגעגעת לאחד האקסים?:לאאאא דיברת עם מישהו שאת מחבבת?:לא הייתה לך שיחה רצינית?:בערך התגעגעת למישהו?:לא חיבקת מישהו?:כן רבת עם ההורים?:לא חלמת על מישהו שאת לא יכולה להיות איתו?:לא -חיי חברה- מי החברה הכי טובה?:יש כמה... מי החבר הכי טוב?:היה..כבר אין יש בויפרנד?:לא תחביבים:הרבה מוזיקה, הרבה מחשב והרבה טלויזיה באיזה סוג רכב את נוהגת?:עוד לא נוהגת.. באיזה סוג רכב היית רוצה לנהוג?:למבורגיני אדומה,Z4, וויפר שולט!! תעדיפי להיות עם חברים או בדייט?:כרגע עם חברים איפה הכי כדאי לבלות?:בים..בקניון.. יש לך עבודה?:לא את הולכת לבית כנסת?(אתן לא מצפות שאגיד כנסייה,נכון..):לא את אוהבת להיות בסביבת אנשים?תלוי איזה אנשים -אישי- מי האיידול שלך?:ג'יימס בורן רולז!! ובילי ג'ו אמסטרונג!!!! ומקפלייוקלי קלארקסון ואבריל..וכל אחד שכותב שירים שאני אוהבת חחח האם חיבבת מישהו שלא היה לך סיכוי איתו?:לא האם בכית בגלל המין השני?:כן האם את נמשכת לסוג מסויים של בנים?:אני יכולה לומר למה אני לא נמשכת-לערסים! בעעע האם רצית פעם לנקום במישהו שפגע בך?:כן ונקמתי האם את מעדיפה להיות הזורקת או הנזרקת?:הזורקת מעדיפה מערכת יחסים רצינית או סטוץ'?:רצינית רוצה מישהו שאין לך כרגע?:לא האם חיבבת פעם את אחד הידידים שלך?:כן, ככה זה מתחיל.. האם תרצי בעתיד להתחתן?:כן האם תרצי בעתיד ילדים?:כן האם את חושבת שאת מכירה את מי שתתחתני איתו?:לא מה החלק האהוב עלייך ברגש?:לא דעת.. האם את אוהבת את מי שאת?:כה פסדר.. האם טוב לך בחיים?:כן אם יכולת לשנות משהו בחייך,מה היית משנה?:כלום

MayLuvsDoug

New member
עונה >< ../images/Emo9.gif

בכית?: המממ... כה. קנית משהו?: לא. היית חולה?: כה. שרת?: חחחחחחחח כה. אכלת?: כה. הרגשת טיפשה?: כה
רצית לספר למישהו שאת אוהבת אותו,אבל לא סיפרת?: כל הזמן
הכרת מישהו חדש?:כה
עברת לאנשהו?: לא.. דיברת עם אחד האקסים?: חחחחחח לא. התגעגעת לאחד האקסים?: אין אקסים
דיברת עם מישהו שאת מחבבת?: כה
הייתה לך שיחה רצינית?: כה. התגעגעת למישהו?: מאוד. כל הזמן. חיבקת מישהו?: חחחחח ברור. רבת עם ההורים?: לא חושבת חלמת על מישהו שאת לא יכולה להיות איתו?: כל שניה בערך. -חיי חברה- מי החברה הכי טובה?: שירן. מי החבר הכי טוב?: רועי ועומרי. יש בויפרנד?: לאלא תחביבים: מוזיקה ומוזיקה ומוזיקה.. וצופים.. וספורט XD ומוזיקה. באיזה סוג רכב את נוהגת?: תלת אופן. באיזה סוג רכב היית רוצה לנהוג?: אאודי TT
תעדיפי להיות עם חברים או בדייט?: תלוי מי הדייש
איפה הכי כדאי לבלות?: בבית
יש לך עבודה?: בייביסיטר את הולכת לבית כנסת?(אתן לא מצפות שאגיד כנסייה,נכון..): לא. את אוהבת להיות בסביבת אנשים? תלוי. -אישי- מי האיידול שלך?: צ'ארלי סימפסון. [
] האם חיבבת מישהו שלא היה לך סיכוי איתו?: ברגע זה. האם בכית בגלל המין השני?: כה.. האם את נמשכת לסוג מסויים של בנים?: המממ... בריטים. האם רצית פעם לנקום במישהו שפגע בך?: כה. האם את מעדיפה להיות הזורקת או הנזרקת?: זורקת, דה. מעדיפה מערכת יחסים רצינית או סטוץ'?: רציני, אבל.. נו שיהיה. רוצה מישהו שאין לך כרגע?: כה. האם חיבבת פעם את אחד הידידים שלך?: חושבת שכה. האם תרצי בעתיד להתחתן?: כה. לודעת בעצם. האם תרצי בעתיד ילדים?: כה. האם את חושבתשאת מכירה את מי שתתחתני איתו?: לא יודעת :S מה החלק האהוב עלייך ברגש?:ברגש?!?!!? יואו. האם את אוהבת את מי שאת?: כה.
האם טוב לך בחיים?: in serval parts.. אם יכולת לשנות משהו בחייך,מה היית משנה?: המממ לא הייתי גרה פה. הייתי גרה בעיר.

Hip Hop star

New member
עונה../images/Emo3.gif

ב-48 שעות האחרונות,האם את: בכית?:לא קנית משהו?:כן,את האלבום ה-1 של באסטד
היית חולה?:כן,הדלקת באוזניים
שרת?:לא אכלת?:כן הרגשת טיפשה?:
רצית לספר למישהו שאת אוהבת אותו,אבל לא סיפרת?:לא הכרת מישהו חדש?:כן
בת דודה של מלמל
עברת לאנשהו?:עוד לא
דיברת עם אחד האקסים?:אין אקסים התגעגעת לאחד האקסים?:___ דיברת עם מישהו שאת מחבבת?:לא הייתה לך שיחה רצינית?:לא התגעגעת למישהו?:כן,למחנכת שלי חיבקת מישהו?:לא רבת עם ההורים?:כן חלמת על מישהו שאת לא יכולה להיות איתו?:כן -חיי חברה- מי החברה הכי טובה?:מור
מי החבר הכי טוב?:ג'יימס
יש בויפרנד?:לא תחביבים:------------- באיזה סוג רכב את נוהגת?:בימבה באיזה סוג רכב היית רוצה לנהוג?:סובארו תעדיפי להיות עם חברים או בדייט?:חברים איפה הכי כדאי לבלות?:בבית יש לך עבודה?:לא את הולכת לבית כנסת?(אתן לא מצפות שאגיד כנסייה,נכון..):נופ את אוהבת להיות בסביבת אנשים?נופ..שונאת -אישי- מי האיידול שלך?:אין האמת... האם חיבבת מישהו שלא היה לך סיכוי איתו?:כן האם בכית בגלל המין השני?:כן האם את נמשכת לסוג מסויים של בנים?:נראה לי... האם רצית פעם לנקום במישהו שפגע בך?:כן האם את מעדיפה להיות הזורקת או הנזרקת?:אם אני אגיע למצב הזה,אז מעדיפה להיות הנזרקת מעדיפה מערכת יחסים רצינית או סטוץ'?:האמת שום דבר...נגיד שמערכת יחסים רוצה מישהו שאין לך כרגע?:מנמנמנמ..לא ממש האם חיבבת פעם את אחד הידידים שלך?:כן האם תרצי בעתיד להתחתן?:לא ממש האם תרצי בעתיד ילדים?:לא האם את חושבתשאת מכירה את מי שתתחתני איתו?:לא מה החלק האהוב עלייך ברגש?:אין האם את אוהבת את מי שאת?:
האם טוב לך בחיים?:
אם יכולת לשנות משהו בחייך,מה היית משנה?:הכללל

danirit1

New member
עניתי

ב-48 שעות האחרונות,האם את: בכית?: כן..ואם לא אז דמעות היו לי בעיניים קנית משהו?:יאפ... היית חולה?:חלילה וחס שרת?:ברור... אכלת?:לא...ב-ר-ו-ר נו באמתתתת הרגשת טיפשה?:אממ....כן :) רצית לספר למישהו שאת אוהבת אותו,אבל לא סיפרת?:ברורררר הכרת מישהו חדש?:כן עברת לאנשהו?:לא.. דיברת עם אחד האקסים?:לא התגעגעת לאחד האקסים?:לא דיברת עם מישהו שאת מחבבת?:כןןןןןןןןןןןןן הייתה לך שיחה רצינית?:בערך התגעגעת למישהו?:בטח חיבקת מישהו?:לא רבת עם ההורים?:חח כמובן חלמת על מישהו שאת לא יכולה להיות איתו?:כן.. -חיי חברה- מי החברה הכי טובה?: ריטה מי החבר הכי טוב?:...רומן יש בויפרנד?:אמן תחביבים:מקפליי...כל מה שקשור בהם :) באיזה סוג רכב את נוהגת?:חחחח באיזה סוג רכב היית רוצה לנהוג?:חחחחחחחחחחח תעדיפי להיות עם חברים או בדייט?:דייט איפה הכי כדאי לבלות?: בגונדולה במים ואם זה עם חברות..במסיבה סבבה יש לך עבודה?:לא את הולכת לבית כנסת?(אתן לא מצפות שאגיד כנסייה,נכון..):חחח ביום כיפור את אוהבת להיות בסביבת אנשים?יאפ אבל רק אלה שנחמדים אליי -אישי- מי האיידול שלך?: דנושלי האם חיבבת מישהו שלא היה לך סיכוי איתו?:בטח האם בכית בגלל המין השני?:בטחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח האם את נמשכת לסוג מסויים של בנים?:בטחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח האם רצית פעם לנקום במישהו שפגע בך?:בטחחחחחחחחח האם את מעדיפה להיות הזורקת או הנזרקת?:מה אתם חושבים???? מעדיפה מערכת יחסים רצינית או סטוץ'?: רצינית רוצה מישהו שאין לך כרגע?:ברורררררררר האם חיבבת פעם את אחד הידידים שלך?:אולי אבל ממש בקטנה האם תרצי בעתיד להתחתן?:ברורר האם תרצי בעתיד ילדים?:ברור האם את חושבתשאת מכירה את מי שתתחתני איתו?:כן :) מה החלק האהוב עלייך ברגש?:לאהוב..וזהו...גם ככה לא הבנתי ממש ת'שאלה המפגרת אבל אני אוהבת מאוד לאהוב..כל עוד אני לא נפגעת..בקשר לדני יש מצב שאני מזוכיסטית כי אני לא יפסיק לאהוב אותי יהי מה (חח) ברצינות האם את אוהבת את מי שאת?: לפעמים כן ולפעמים לא האם טוב לך בחיים?:לא! אם יכולת לשנות משהו בחייך,מה היית משנה?:יש מצב שהכל :) קודם כל את זה שאני גרה בישראל ברור ברור...ועוד ועוד

bustedit

New member
../images/Emo80.gif

ב-48 שעות האחרונות,האם את: בכית?: נופ קנית משהו?: ראש 1 היית חולה?: נופ שרת?: חחחח כן אכלת?: כן הרגשת טיפשה?: לא
רצית לספר למישהו שאת אוהבת אותו,אבל לא סיפרת?: כן הכרת מישהו חדש?: כן עברת לאנשהו?: לא דיברת עם אחד האקסים?: לא התגעגעת לאחד האקסים?: כן
דיברת עם מישהו שאת מחבבת?: כןןןן הייתה לך שיחה רצינית?: לא התגעגעת למישהו?: כה.. חיבקת מישהו?: כןןן רבת עם ההורים?: יאפ חלמת על מישהו שאת לא יכולה להיות איתו?: ג'יימס
-חיי חברה- מי החברה הכי טובה?: טלוששש מי החבר הכי טוב?: סהר
יש בויפרנד?: נופ תחביבים: לא חסר.. באיזה סוג רכב את נוהגת?: הא? באיזה סוג רכב היית רוצה לנהוג?: הלוואי.. תעדיפי להיות עם חברים או בדייט?: חברים איפה הכי כדאי לבלות?: יםם יש לך עבודה?: לא את הולכת לבית כנסת?(אתן לא מצפות שאגיד כנסייה,נכון..): חחחחח רק בחגים את אוהבת להיות בסביבת אנשים? כן -אישי- מי האיידול שלך?:
הווו ללא ספק ג'יימס בורן השקסי שלי
האם חיבבת מישהו שלא היה לך סיכוי איתו?: כן האם בכית בגלל המין השני?: כןן האם את נמשכת לסוג מסויים של בנים?: חחחח אכן האם רצית פעם לנקום במישהו שפגע בך?: כה האם את מעדיפה להיות הזורקת או הנזרקת?: זורקת! מעדיפה מערכת יחסים רצינית או סטוץ'?: רצינית רוצה מישהו שאין לך כרגע?: כן האם חיבבת פעם את אחד הידידים שלך?: ברור האם תרצי בעתיד להתחתן?: כמובןןןן האם תרצי בעתיד ילדים?: איזה שאלהה האם את חושבתשאת מכירה את מי שתתחתני איתו?: חחחח לא מה החלק האהוב עלייך ברגש?: מממ.. לוידעת חחח האם את אוהבת את מי שאת?: כה האם טוב לך בחיים?: אמממ.. כן אם יכולת לשנות משהו בחייך,מה היית משנה?: לא יודעת עכשיו אבל בהחלט הייתי משנה כמה דברים...

cami love benja

New member
עונה

בכית?:לא קנית משהו?: כן - שרשרת היית חולה?: לפני 3 ימים =\ שרת?: כל היום אכלת?: =] בטחחחח הרגשת טיפשה?: אממ כן רצית לספר למישהו שאת אוהבת אותו,אבל לא סיפרת?: לא הכרת מישהו חדש?: כן עברת לאנשהו?: לא דיברת עם אחד האקסים?: לא התגעגעת לאחד האקסים?: כן דיברת עם מישהו שאת מחבבת?: כן הייתה לך שיחה רצינית?: לא התגעגעת למישהו?: כן חיבקת מישהו?: דובי =] רבת עם ההורים?: כןןןן חלמת על מישהו שאת לא יכולה להיות איתו?: כן -חיי חברה- מי החברה הכי טובה?: ליאת מי החבר הכי טוב?: דובי שלי חעחע יש בויפרנד?: דימיוני =\ תחביבים: אממ לצרוח שירים לרקוד להיפגש עם חברות וזהווווו באיזה סוג רכב את נוהגת?: אין לי רשיון באיזה סוג רכב היית רוצה לנהוג?: לא יודעת..אחד עם גג נפתח תעדיפי להיות עם חברים או בדייט?: דייט עם טום =\ איפה הכי כדאי לבלות?: דיסקו יש לך עבודה?: פעם בשנה בייביסיטר את הולכת לבית כנסת?(אתן לא מצפות שאגיד כנסייה,נכון..): לא את אוהבת להיות בסביבת אנשים? תלוי איזה -אישי- מי האיידול שלך?: סופרמן?? בעע האם חיבבת מישהו שלא היה לך סיכוי איתו?: כן האם בכית בגלל המין השני?: לא האם את נמשכת לסוג מסויים של בנים?: כן האם רצית פעם לנקום במישהו שפגע בך?: כן האם את מעדיפה להיות הזורקת או הנזרקת?: זורקת.. מעדיפה מערכת יחסים רצינית או סטוץ'?: מערכת רצינית... רוצה מישהו שאין לך כרגע?: בנחמין =] האם חיבבת פעם את אחד הידידים שלך?: כן האם תרצי בעתיד להתחתן?: כן האם תרצי בעתיד ילדים?: לא בטוח.. האם את חושבת שאת מכירה את מי שתתחתני איתו?: כן מה החלק האהוב עלייך ברגש?: אממ לא יודעת האם את אוהבת את מי שאת?: אפשר להגיד.. האם טוב לך בחיים?: כן אם יכולת לשנות משהו בחייך,מה היית משנה?: דבר ראשון הייתי רוצה להיות מפורסמת וחתיכה הורסתתתת כדי לפגוש את בנחו'ש או את טומייי ושהם יתחתנו אותי ויהיו לנו מלאאא ילדים... טיפה מוגזם..

shircherry

New member
עונה

ב-48 שעות האחרונות,האם את: בכית?: קנית משהו?: לא היית חולה?: מהמזגנים האלה... כן שרת?: אממממממ אם אפשר לקרוא לזה לשיר אכלת?: מן הסתם הרגשת טיפשה?: כן רצית לספר למישהו שאת אוהבת אותו,אבל לא סיפרת?: כבר לא... once burn twice shy הכרת מישהו חדש?: לא עברת לאנשהו?: לא דיברת עם אחד האקסים?: כן התגעגעת לאחד האקסים?: כן דיברת עם מישהו שאת מחבבת?: האקס? הייתה לך שיחה רצינית?: אם אפשר לקורא לזה רצינית התגעגעת למישהו?: כן חיבקת מישהו?: לא רבת עם ההורים?: כן חלמת על מישהו שאת לא יכולה להיות איתו?: כן... כולם באותו חלום... -חיי חברה- מי החברה הכי טובה?: מור? חן? לא יודעת... זה קשה מידי... מי החבר הכי טוב?: אור? אנטוני? לא יודעת... זה קשה מידי... יש בויפרנד?: לא יודעת איך לקרוא לזה... תחביבים: מחשב? באיזה סוג רכב את נוהגת?: אין רשיון... באיזה סוג רכב היית רוצה לנהוג?: אוואו... (השברולט הקטן והחמוד הזה למי שלא מבינה) תעדיפי להיות עם חברים או בדייט?: דייט איפה הכי כדאי לבלות?: גן שעשועים (הפארקים הקטנים האלה ליד הבית) יש לך עבודה?: לא את הולכת לבית כנסת?(אתן לא מצפות שאגיד כנסייה,נכון..): אתאיסטית... את אוהבת להיות בסביבת אנשים? אלה שאני מכירה? כן -אישי- מי האיידול שלך?: לא יודעת... יש הרבה שאני מעריצה (מבחינת אישיות ומעשים, לאו דווקא מתחום הבידור) האם חיבבת מישהו שלא היה לך סיכוי איתו?: חיבבתי? יותר נכון הייתי אובססיבית האם בכית בגלל המין השני?: המון האם את נמשכת לסוג מסויים של בנים?: אולי.... לא זיהית דפוס מסויים... אמממממ אבל כן לסקייטרים ולאלה שיודעים לנגן... האם רצית פעם לנקום במישהו שפגע בך?: כן האם את מעדיפה להיות הזורקת או הנזרקת?: לא מעדיפה להיות אף אחת מהם... הרגשה קשה מידי... מעדיפה מערכת יחסים רצינית או סטוץ'?: מערכת יחסים רוצה מישהו שאין לך כרגע?: אפשר לומר האם חיבבת פעם את אחד הידידים שלך?: כן האם תרצי בעתיד להתחתן?: ברור... לא שנראה לי שזה יקרה האם תרצי בעתיד ילדים?: כן האם את חושבת שאת מכירה את מי שתתחתני איתו?: לא יודעת מה החלק האהוב עלייך ברגש?: ההתרגשות... האם את אוהבת את מי שאת?: לא האם טוב לך בחיים?: לא נראה לי אם יכולת לשנות משהו בחייך,מה היית משנה?: העולם שבו אני חייה

M c F l y

New member
מיאו ../images/Emo9.gif

בכית?: כל השבוע הזה בכיתי כמו מטורפת.. כל יום וכמעט כל הזמן :\ קנית משהו?: כרטיס לרכבת חזור וצ'יפס מהצ'יפסומט..פחח היית חולה?: לא.. אבל כל הזמן כואבת לי הבטן שרת?: כל הזמן אני שרה.. אפילו במקלחת
אכלת?: כן לפני חצי שעה תפוח יאמי.. הרגשת טיפשה?: לא כי אני חכמה
רצית לספר למישהו שאת אוהבת אותו,אבל לא סיפרת?: לא ב24 שעות האחרונות.. הכרת מישהו חדש?: לא.. רק ביום שישי.. עברת לאנשהו?: עברתי לבצפר חדש.. דיברת עם אחד האקסים?:נופ התגעגעת לאחד האקסים?:נופ דיברת עם מישהו שאת מחבבת?: כן הייתה לך שיחה רצינית?:כן.. עם המדריך שלי.. התגעגעת למישהו?: לכל החברים מהביצפר הקודם.. אני כלכך אוהבתותם.. חיבקת מישהו?:חברה שלי מהבצפר החדש.. ביום שישי רבת עם ההורים?: נאפ חלמת על מישהו שאת לא יכולה להיות איתו?:כן -חיי חברה- מי החברה הכי טובה?:אין לי =\ מי החבר הכי טוב?: אין לי=\ יש בויפרנד?:כנ"ל תחביבים: באיזה סוג רכב את נוהגת?:אני רוצההההה מכוניתתתתתתתתתתתתתת באיזה סוג רכב היית רוצה לנהוג?:BMW וולוו מרצדס... תעדיפי להיות עם חברים או בדייט?:שניהם איפה הכי כדאי לבלות?:קניון, סרט, ים.. יש לך עבודה?:נאפ את הולכת לבית כנסת?(אתן לא מצפות שאגיד כנסייה,נכון..):לא את אוהבת להיות בסביבת אנשים?כן -אישי- מי האיידול שלך?:נו טנגו האם חיבבת מישהו שלא היה לך סיכוי איתו?:כן.. אני מאוהבת באחד כזה האם בכית בגלל המין השני?:נופ האם את נמשכת לסוג מסויים של בנים?:כן האם רצית פעם לנקום במישהו שפגע בך?:כן האם את מעדיפה להיות הזורקת או הנזרקת?:הזורקת P-: מעדיפה מערכת יחסים רצינית או סטוץ'?:רצינית רוצה מישהו שאין לך כרגע?:כן האם חיבבת פעם את אחד הידידים שלך?:כןהאם תרצי בעתיד להתחתן?: האם תרצי בעתיד ילדים?:כן האם את חושבתשאת מכירה את מי שתתחתני איתו?:חח לאא מה החלק האהוב עלייך ברגש?: לא יודעת האם את אוהבת את מי שאת?: בערך האם טוב לך בחיים?:לא אם יכולת לשנות משהו בחייך,מה היית משנה?:הכך

oriane0

New member
עונה :]]

ב-48 שעות האחרונות,האם את: בכית?: כן. קנית משהו?: סוכריה על מקל נחשב?? היית חולה?: לא שרת?: ממ כן. וניגנתי על הגיטרה הדמיונית שלי באמצע שיעור :]] אכלת?: כן הרגשת טיפשה?: מממ כן. רצית לספר למישהו שאת אוהבת אותו,אבל לא סיפרת?: לא הכרת מישהו חדש?: ממ לא שאני זוכרת. עברת לאנשהו?: מקום בשיעור מדעים דיברת עם אחד האקסים?: כן, מור, אמצע השיעור התגעגעת לאחד האקסים?: לא. פיכסע. דיברת עם מישהו שאת מחבבת?: ממ הלוואי :/ הייתה לך שיחה רצינית?: לא התגעגעת למישהו?: כן חיבקת מישהו?: כן רבת עם ההורים?: לא שאני זוכרת חלמת על מישהו שאת לא יכולה להיות איתו?: כן - דאגי :]] חהחהחה -חיי חברה- מי החברה הכי טובה?: נוגה מי החבר הכי טוב?: שחר, למרות שלפעמים הוא מעצבן אותי. יש בויפרנד?: לא. הלוואי וכן :]] תחביבים: לנגן בגיטרה, להיות על המחשב, לקרוא. באיזה סוג רכב את נוהגת?: אין רשיון :]] מי ייתן רשיון לילדה בן 12 וחצי? באיזה סוג רכב היית רוצה לנהוג?: פיג'ו 307 או 407 תעדיפי להיות עם חברים או בדייט?: ממ חברים איפה הכי כדאי לבלות?: בסרט, כי לא צריך לדבר :]] יש לך עבודה?: ממ לא. את הולכת לבית כנסת?(אתן לא מצפות שאגיד כנסייה,נכון..): לא. את אוהבת להיות בסביבת אנשים? כן -אישי- מי האיידול שלך?: ה.. מה?? האם חיבבת מישהו שלא היה לך סיכוי איתו?: כן. האם בכית בגלל המין השני?: כן האם את נמשכת לסוג מסויים של בנים?: כן, ערסים. גם אחותי, וגם מאמא שלי האם רצית פעם לנקום במישהו שפגע בך?: כן האם את מעדיפה להיות הזורקת או הנזרקת?: הנזרקת מעדיפה מערכת יחסים רצינית או סטוץ'?: רצינית רוצה מישהו שאין לך כרגע?: כן האם חיבבת פעם את אחד הידידים שלך?: לא האם תרצי בעתיד להתחתן?: בטח :]] האם תרצי בעתיד ילדים?: בטח :]] האם את חושבתשאת מכירה את מי שתתחתני איתו?: לא, בכל זאת, הוא גר בבריטניה.. :]] דאגי'לה שלי :]] חח מה החלק האהוב עלייך ברגש?: לא'דעת. האם את אוהבת את מי שאת?: כן. בערך. האם טוב לך בחיים?: כן. אם יכולת לשנות משהו בחייך,מה היית משנה?: כלום, אני שמחה עם מה שיש לי. שאלון מעניין. :]]

למעלה