יווווו סליחה ענתי!

יווווו סליחה ענתי!

קראתי לך מאיל´ה? סליחה סליחה ושוב סליחה,זה מעליב...אלא אם כן שמך בכלל לא ענת אלא מאיה ואז יצאתי גבר...לא סתם. באמת התבלבלתי,כנראה חשבתי על מאיה וכתבתי לענת.

מצטערת להגיד לך......

הפעם לא יצאת גבר מכל העניין. ואיך בדיוק עלה לך השם מאיה לראש?????????????? ענת זה שם כל כך קשה לבטא???? כעונש תרשום 50 פעם את השם ענת........!! עכשיו אתה אמור להגיד כן המפקדת!!!!!!!!!!! חחחחחחחח........ שיהיה לך יום טוף.....!! LOVE ענת.

איזה עונש....כנסי לקרוא!

ענת ענת ענת ענת ענת ענת ענת ענת ענת ענת ענת ענת ענת ענת ענת ענת ענת ענת ענת ענת ענת ענת ענת ענת ענת ענת ענת ענת ענת ענת ענת ענת ענת ענת ענת ענת ענת ענת ענת ענת ענת ענת ענת ענת ענת ענת ענת ענת ענת ענת ענת טוב הרעיון הובן.....זה מחשב אפשר לעשות העתק ואז הדבק! ובקשר לסטודנטים "זקנתי המופלגת" ברכות על זה שאת עתודאית(או משתמטת! ואז קללות...כמובן משתמטת זה לא מסיבות רפואיות) ואם את לא אחד מזה אז אין הסבר לזה שאת סטודנטית ובת 18. הנחתי שאת שמיניסטית שתבוא למסיבות(ובמסיבה שאמרתי לא יהיו ערסים בני 16) מילה שלי,אבל יהיו בני 18,אולי 17.5 בשבילך...סך הכל התכוונתי לזה שאם את מאלה שמחפשות בוגרים...20,21,22 ואפילו 25 או שמסתפקת בגבר נאה ומרשים גם אם הוא בן 17.5 או 18 זה הכל. אז אחותי בחיפה כאמוא אם שרפת את הבתי קפה והמסיבות...נשאר כמה פאבים דיי דוחים האמת,אבל יש. אם רוצה מסיבות ובלאגן יש בצפון,לא בחיפה...יש גם דברים פרטיים ביערות(שום ושמיים...)וכו´...אבל בחיפה חיפה עם נסיעה של 10 או 15 ק"מ מהבית אין כלום...למרות שהשאלתיאלי בכלל לא רע למי שאוהב קצת פנאן,נרגילה ובירה טובה מול הים...והאמת אם לא תהיי כזאת כללית ותגידי אני רוצה בלאגן,אלא תגידי מה באמת רוצה אולי אוכל להמליץ לך על מקומות טובים בכל אזור הצפון.

מאיה לניר עבור!!!!!!!

קודם כל אני עתודאית ולא משתמטת משום דבר לא מבינה אותך בכלל ויש לי כרטיס סטודנט!!!! בקשר למה שאני מחפשת אם זה ילד בן 17 או גבר בן 25 זה לא משנה פה אתה מערבב שני דברים ומדבר די בזלזול הייתי אומרת. אני אומרת שמסיבות שאני מחפשת אני מצפה שהגילאים יהיו מעל 18 לא ילדים קטנים שמשחקים אותה ערסוואתים.......... עכשיו אני מבינה שגם אתה הגעת לאותה מסקנה שאני הגעתי שהיא: אין הרבה מקומות בילוי בחיפה.....ודי כבר מיצינו את הנושא הזה מעל ומעבר. שאלתיאלי הייתי שם כל כך הרבה שזה כבר די נמאס בסופו של דבר ואם אני אגלה לך סוד קטן......הנרגילה לא משהו!!
אתה מוכן להמליץ לי על מקומות טובים בצפון,זה לא ממש עוזר לי כי אני דיברתי על חיפה עצמה.......אז אם כבר מתחילים לחרוג מאזור חיפה כבר עדיף את המרכז. אז תודה על ההמלצות שלך. וסתם שאלה כללית מסקרנת.......בן כמה אתה??? ואל תדאג עוד תפצה על הקטע של השם.......מבטיחה!
LOVE ענת.

BoR|S

New member
אוי איזה מביש זה...

פעם אחת עשיתי את הטעות הזאת והצטערתי עליה הרבה... בעצם אני עדיין מצטער עליה...

למעלה