יווווו! פעם ראשונה הכנתי היום קובה סלק!!!

יווווו! פעם ראשונה הכנתי היום קובה סלק!!!

לקח לי דיי הרבה זמן להעיז ואומץ. במיוחד שאין לי אפחד במוצא שהחכים אותי בענין מאחר ואני שכנוזה לדורותיה. הגיעו אורחים מביני קובה ויצא.... יואו!!! מעולה ביותר!!!! אז זהו, משתפת אתכן בשמחתי ומסקנה שאין דבר העומד בפני הרצון. אפילו לא קובה!!!
 

יפית מן

New member
הי ניקי הי יוכי הי לכולכם!הי המנהל ,והמנהלת

רציתי ראיונות לארוכת סעודה מפסקת קראפלאך,ועוד הבלוג של ניקי מעולה אסטתי נעים למראה ומרשים ביותר האם יש לך ניקי חברת קיטרינג?ואם כן באיזה איזור את ממש נהדר גם הקליעה של החלה שהמנהלת לימדה מדהים מכל מלמדי השכלתי מחכה לראיונות לסעודות גם מפסקת וגם לסוכות אתן בשלניות בחסד רוצים ללמד ממכם .ומה עם האופה החדש הבטחתה לנו מירשם של עוגת גבינה לא מוותרים לך שכחתה לכתוב את המצרכים ואופן ההכנה אני מקוה שתכתוב ותידע אותנו יש כאן מרשמים ברמה גבוהה.
 

יפית מן

New member
סליחה טעות ארוחות ,שחכתה,ממהרת וכותבת מהר

אני כותבת מהר ורואה שכתבתי בשגיאות ואני לא יודעת עדין איך מוחקים,ואין לי חשק למחוק ולכתוב מחדש אני עדין חדשה בעניני מחשב ואינטרנט התחלתי רק אחרי שבועות להכנס לזה לכן תקבלו זאת בהבנה,ובסלחנות
 

ניקי ב

New member
תודה על המחמאות../images/Emo13.gif

אין לי חברת קייטרינג, אני חובבת בישול ואפיה ונהנית מזה. את מוזמנת לבלוג, אני בטוחה שתקבלי רעיונות לסעודת מפסקת. ניקי.
 
אמאלה סליפ. שאני אתן מתכון לקובה סלק זה באמת

ימות המשיח. אבל מאחר ויצא כל כך טוב אני אכתוב. קודם כל אאמר שאת ההנחיות לגבי צורת עשיית הקובה לקחתי מסדנא של פנינה קדם שאני אנסה להביא קישור אליה. אמנם לא נצמדתי לגמרי למתכון אבל את אופן המילוי בהחלט ראיתי בסדנא והרי טוב מראה עיניים כוכ בכל אופן קודם כל לקחתי 3 בצלים קצצתי דק וטיגנתי יפה. אליהם הוספתי 1/2 קילו בקר טחון ואחרי שהבשר שינה את צבעו הוספתי אבקת מרק, כמון פלפל ומלח. ואחרי שהתקרר מעט הכנסתי למקרר. לבצק: 250 גר בוגרול דק (אני הכנסתי בורגול למעבד מזון לכמה דקות! 1/2 קילו סולת ובסביבות כוס וחצי מיים הבצק רך ונעים למגע למרק: וזה בהחלט שונה ממה שכתוב שם טיגנתי 2 בצלים הוספתי כמה קוביות בקר שהיה לי מיים 4 סלק חתוך לרבעים כמה כפות רסק עגבניות 3 כפות סוכר מעט מיץ לימון כמון מלח ופלפל וכן הוספתי ציר שבושל בו בשר בקר (פה אציין שכשאני מכינה בקר אני מבשלת אותו כגוש במיים כמה שעות ואחרי שקר פורסת ומבשלת ברוטב. את המיים בהם הבקר התבשל אני מקפיאה לעיתות כאלה- להשבחת כל תבשיל כולל חמין) בידיים רטובות קורצים מהבצק בגודל כדור פלאפל בערך אולי קצת יותר. שיטחתי את הבצק כמה שיותר דק והחזקתי אותו ביד בצורת קערה. הרעיון בקובה שהבצק יהיה כמה שיותר דק. ביד השניה לקחתי מעיסת הבשר ודחסתי אותה לתוך הקערה (היא דיי פירורית) ואז באצבע אחת דחסתי תבשר וביד השניה מתחתי את הבצק על מנת שיעטוף את הבשר. קצת קשה לי להסביר אבל אחרי שראיתי מה צריך לעשות עם כל קובה נוספת הטנכיקה השתכללה. את הקובות המוכנות שמתי על משטח עם עליו מעט סולת שלא ידבק. כשהמרק במצב של רתיחה ועדיף לתת לו בישול עד שהסלק יתרכך. במצב רתיחה לגמרי להחליק קובה קובה לתוך המרק ולבשל עוד חצי שעה ארבעים דקות הכמויות לא גדולות ואלו הכמויות שעשיתי לפעם הזאת כדי להתנסות. בדיעבד חבל שלא עשיתי יותר אבל הכמות הזו הספיקה לסביבות 22 קובות. אפשר בעקריון לעשות קובה ולהקפיא אותם. מקווה שהצלחתי להסביר .... סדנת הקובה של פנינה
 
למעלה