יוווו איזה עצוב היה!!

shanyz

New member
יוווו איזה עצוב היה!! ../images/Emo7.gif

אני כולי בוכה... עכשיו אחרי שראיתי את הפרק בפעם השניה אז אני מבינה קצת יותר דברים אבל יש כמה דברים שלא הבנתי.. דבר ראשון, למה בתחלת הפרק כשזינה וגבי רק הגיעו למקום הזה, אז כזה זינה כל הזמן שאלה את גבריאל מה היא הייתה עושה עכשיו, ואז גבריאל אמרה לה מה לעשות והן עשו את זה.. למה היא כל הזמן שאלה אותה. גם, למה זינה אחראית לזה שיודושי הפך להיות רשע? לא הבנתי את זה ממש... וגם, הקטע הזה בסוף, כשזינה אומרת לגבי שאם היו לה שלושים שניות לחיות ככה היא הייתה רוצה לחיות אותם, בלהסתכל לה על העניים, אז זה בגלל שהיא ידעה שישר אחרי זה היא הולכת להרוג את עצמה עם הלוחמים האלה והיא רצתה שכאיול את השלושים שניות שלה להיות איתה (כי כאילו כשהיא עושה את הלחיצה אז היא כמעט מתה), כאילו זאת הייתה הכוונה..? אוף, זה כזה עצוב! לא רוצה שיגיע שבוע הבא.. זה מעצבן אותי שזינה צריכה למות! :( אוף!

shanyz

New member
ועוד משהו...

למה גבריאל אמרה לה למה היא לא לימדה אותה את זה בחיים? הרי בפרק הזה כשזינה חוזרת הביתה והוא רדוף רוחות וזה.. אז זינה רוצה להגיע לגיהנום והיא מלמדת את גבריאל איך לעשות עליה את הלחיצה וככה זינה כאילו מהת ויורדת לגיהנום ונלחמת עם הרשע ההוא.. אז למה היא אמרה שהיא בחיים לא לימדה אותה?

gabrielle

New member
היא לימדה אותה לשחרר את

הפינץ היא לא לימדה אותה איך לעשות את זה...

shiri_b

New member
אני עדיין לא יכולה

לראות את זה שוב...אני עדיין מדחיקה את הפעם הראשונה.

BUG LOVE

New member
אני לא ראיתי כי ....

כבר ראיתי את הפרק פעמיים ובלי תרגום זה לא הדבר הכי מובן אפילו עם תרגום זה מסובף אני עוד לא מבינה לגמרי מה רוצים ממני אז אם מישהו מעוניין להסביר לי בבקשה שיעשה את זה ושבוע הבא אני בטוח יראה כי זאת תהיה הפעם הראשונה שלי

gabrielle

New member
אני גם לא ראיתי היום.

לא מספיק היום זה התאריך של פסדינה שאני אשב גם לראות את זה?? מה אני מזוכיסטית??

למעלה