יוווו אנשים....פגשתי את ג'סטין!!!!

Im Loving It

New member
יוווו אנשים....פגשתי את ג'סטין!!!!

יוווו אני לא מאמינה!!!!! חזרתי היום בבוקר איזה טיסה קשה.. היה לי ממש מזל קבלו: מכירים את מלון "הוליווד הוטל"? חמש דקות מהבית של ג'סטין!!(אני מכירה את הבית מהמתיחה..)בת דודה שלי שהיא יותר שרופה ממני סיפרה לי ואיך נגיד..לא ממש האמנתי לה....הלכתי לשם,על השער כתוב "טימברלייק"חחחח אז חיכיתי וחיכיתי וחיכיתי וב2 ורבע בלילה הוא הגיע!!!באתי אליו מאחור(הוא חשב שמתקיפים אותו...חמוד) זהו קצת דברנו...שאלןתי אותו מה שלומו אז הוא אמר שהוא קצת עייף...חחחח ומה התוכניות שלו-ידעתם שיש לו סרט???אדיסון או משהו כזה והוא ממש בהכנות הוא מאוד מתרגש ושאלתי אותו איך נוכל לשמור על קשר...אז הוא אמר "אני ממש לא יודע...אה!באי מייל!" והוא נתן לי כתובת......אוחחחח,איזה מתוק!!נתן לי נשיקה+חיבוקאיזה מתוקקקק

jt fan

New member
וואו!!

קודם כל ברוכה הבאה
גם אני פגשתי אותו!!!!הוא באמת אחלה בחור.... אני ממש שמחה!! חחחח מצחיק שעוד אנשים ערים בשעה כזו בואי נתכתב בפרטי!!!

יואווואואוא איזה כיף לך!!!!!!!../images/Emo7.gif

יאווא אני מתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא נתן לך את הכתובת???????????????????????????????. פליזז תבאי לי אותה אני מעריצה שלו ענקית!!!!!!!!!!!!11 כמעת התחתי לבכות מרוב היתרגשות!!!!!!!!!!!!!!!!11 יוואואוא אני מתהפליזז תביאי לי!!!

justin love

New member
ברוכה הבאה....*מקאנה בך*

אבל יודעת מה משומה זה לא נשמע לי הגיוני שהוא נתן לך את האימייל שלו או בכלל שאל איך נישאר בקשר חחחח...תגידו מה שתגידו אני לא מאמינה שהוא אמר את זה.. בכל מקרה אם באמת יש לך את האימייל שלו את חייבת להודיע לי חחח מה האימייל??!!

Im Loving It

New member
א...

אני לא חושבת שאני יכולה לתת את הכתובת הזו... אני לא חושבת שהוא רוצה שאני אפרסם את הכותובת שלו... ולא נראה לי שהוא רוצה לקבל עכשיו מליון מיילים ממעריצות בישראל...הוא לא כזה מכיר את הערצה שלנו! אז אני ממש מצטערת אבל מה הייתם עושות במקומי? אחרי הכול אני ממש מתה עליו!!

Lopezit

New member
תפסיקו להאמין לשטויות האלה!!!!

זה היה סיפור טוב עד שאמרת שהוא נתן לך תאימייל שלו פחחחחחחחחחח נראה לכם באמת שג'סטין ייתן לאיזה מעריצה תאימייל שלו ככה סתם??? נו באמתתתתתתתת

Mrs CoStA

New member
דדוקא כשיש לך את האי מייל את

צריכה לתת לנו כדי שהוא ידע כמה מעריציצם אותו כאןוככה הוא יוכל לבוא להופיעע....או לפחות שיחשוב על להופיע כאןן....אם את רוצה שבאמת נאמין לך אז תביאי את האימייל....כי הסיפור הה באמת נשמע מופרךך....סורייי.....

כולם צודקים!../images/Emo156.gif

הסיפור באמת נשמע קצת מופרך! אז תביאי לנו את הכתבות תשלחי אותה בהודעות אישיות ככה הוא ידע שיש לו המון מעריצים ותיהיה לו סיבה טובה לבוא למרות כל הפיגועים! ואם זו סתם בדיחה אז היא ממש לא מוצלחת כי יש פה המון בנות שמות לפחות לשלוח לו מכתב ואת באה וסתם אומרת וזה ושתדעי לך אני כבר כתבתי לו מכתב והתחלתי לפרש אותו לאנגלית! והבדיחה שלך ממש גרועה! אז אם זו לא בדיחה תשלחי לי לאיי סי (ולכל אחת אחרת) את המייל שלו.. 235684682 זה האיי סי

וובדיס

New member
אל תהיי מגעילה

נו בבקשה כולנו מעריצות שלו תחשדבי שאם אמנחנו היינו נפגשות איתו והיה לנו את האימל.................... בבקשה

justin love

New member
זה לא שאנחנו מגעילות וכל זה

פשוט תחשבו בהיגיון נראה לכם אבל באמת שיש סיכוי שהוא יביא לה את המייל?? די אפילו בהיגיון שלכם אתם אומרים לא.. אז זהו.. אני מאמינה לה עד הקטע של המייל שהוא דיבר איתה ושהיא הייתה ליד הבית שלו זה כבר קרה ובטח יקרה לעוד כמה מעריצות אבל בקשר למייל?? פשוט לא נראה לי הגיוני סורי.. תראי ורוניקה את נשמעת ילדה חמודה והכל ואנחנו שמחים שהצטרפת לפורום פשוט בשביל דבר כזה דריך הוכחה סורי.. מי שחושב שאני לא צודקת שיכתוב לי וזהו..

justin love

New member
נכון שזה לא נשמע הגיוני???

כאילו כמו שאמרתם עד לקטע של האימייל והכל זה הגיוני .. כבר קרה למישהי מהפורום שפגשה את ג'סטין .. אבל באמת שזה לא נשמע לי הגיוני .. ואם באמת את רצינית ויש לך את האימייל למה לך לא לפרסם אותו כאן בישראל הוא לא יודע בכלל שיש לו מעריצים ואפשר לחשוב כמה אנשים אנחנו בפורום אפילו תשלחי את האימייל בהודעות אישיות או משהו אם לא בפורום...

LISA AND JUSTIN

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דיי..מותק..אנחנו לא כאלה סתומים...דיי..צומי.! חחחחחחחחחחחחחח..קרעת אותי עכשיו..איזה חמודה את..בטח בת 9 או משהו..שחולמת לפגוש אותו..ואבל אחר כך נזכרת שזה היה רק חלום..טוב..אז בואי עכשיו ביחד..ננסה לזכור שזה היה חלום טוב מותק?

למעלה