יוווו מוזה תתחדשי!! זאת הפעם הראשונ

iditush11

New member
יוווו מוזה תתחדשי!! זאת הפעם הראשונ

הראשונה שלי בפורום הזה, לא היה לי שמץ של מושג שאת מנהלת אותו. טוב עכשיו לבעיה שלי - לאחרונה אני סובלת מנשירה ממש מסיבית של השיער וזה בדרך כלל קורה לי בזמן חפיפה שכאשר אני חופפת קבוצות ממש גדולות של שיער נתלשות לי מהראש. אני חייבת לציין שעד לאחרונה השיער שלי היה בריא ולא היו שום בעיות איתו ואני בדרך כלל שומרת עליו ומטפחת אותו בצורה קפדנית. הלכתי לרופא משפחה שבדק אותי ועשה לי בדיקות דם וראה שאין שום בעיה אבל עדיין הנשירה ממשיכה וכבר אין לי מושג מה אפשר לעשות, להפסיק לחפוף? אני הפסקתי למרוח חומרים כמו קרמים ומסיכות על השיער כי יש לי הרגשה שזה רק מעודד יותר את הנשירה. האם למישהו יש כאן עיצות וטיפים למניעת נשירה? יש לי שיער דיי ארוך עד אמצע הגב וחבל לי לספר אותו כי אני אוהבת אותו ארוך ככה אבל בקצב הזה אם הנשירה תמשיך אני רואה שלא תהיה לי ברירה אלא להסתפר. מה הפתרון הכי טוב נגד נשירה?? תנו עיצות!!

מישאלה 1

New member
כדי לדעת אם זו אכן נשירה בעייתית

ספרי את השערות שנושרות לך אם הגעת ל100 ז"א שיש בעיה צריך לבדוק תזונה וכיו"ב אם לא, זוהי נשירה תקופתית את יכולה לנסות למרוח שמן שומשום וחלמון ביצה (ולמוזה מכאן המינז).

iditush11

New member
וואוו זאת בעיה לספור את כמות השיער

שנושרת לי כי זה פשוט קבוצות שלמות בזמן החפיפה והסירוק ניתקות מהראש יחד עם השורש, התזונה שלי בסדר גמור אני מקפידה לאכול דל פחמימות והרבה חלבונים כי אני עושה ספורט, בבדיקות תקופתיות נראה שהכול בסדר ושאין לי חוסרים לא בויטמנים ולא בשום דבר אחר, אבל עדיין הנשירה ממשיכה וניסיתי את כל סוגי התרופות והטיפים - שטיפות רוזמרין, מיונז, ביצה וכו' ושם דבר לא עזר לי. האם קיימים סוגים של כדורים שונים שאפשר ליטול העוזרים במניעת נשירה? הצילווו בקצב הזה לא ישאר לי שיער ואני כל יום נגנבת מהכמויות שנושרות.

מישאלה 1

New member
מה שאת רואה שנושר

בסה"כ את צריכה להגיע ל100 בינתיים לכל מי שאמרתי עוד לא הצליח להגיע זה סתם נראה הרבה

Revi 22 Tal

New member
האם השמן סומסום עליו את מדברת ..הוא

אותו שמן סומסום שיש לקנות בכל סופר (לתיבול אוכל) ?

girl111

New member
רוי, יש שמן סומסום מיוחד לזה

אני חושבת ששמן סומסום רגיל לטיגון הוא לא באיכות כמו השמן סומסום שנמכר בבית מרקחת. ותעשי את השטיפות של הרומזרין שהסברתי לך עליהן ויהיה בסיידר. הנשירה שלי כבר נגמרה ( טפו טפו טפו)

Revi 22 Tal

New member
לא שוכחת.. יש לי פה מחברת ליד המחשב

עם כל המתכונים המוזרים והמעודכנים האלו לשיער

ה מוזה

New member
../images/Emo51.gifדודו

מעניין ומרתק מוסיפה את האתר שהבאת רפואת תימן לקישורי הפורום

iditush11

New member
תודה על הקישור

נשמע מאוד מעניין. אני בכל אופן הלכתי מקודם ועשיתי קנייה גדולה של מוצרים לשיער - שמפו מיוחד נגד נשירה של איזו חברה צרפתית בשם פיטו, שזה מגיע משובל עם אמפולות טיפוליות לשיער, יקר מאוד אבל מקווה שזה יעזור. עוד שמפו רוזמרין של רוטס כי השמפו הקודם פשוט מסריח נורא!! שמנים אתריים לטיפול - רוזמרין, חוחובה, מרווה ולוונדר. וכדורים של רוטס לשיער, נקווה שהכול יעבוד ולא הוצאתי סתם כסף לחינם. תודה על הטיפים ועל העיצות שלכם, עזרתם לי מאוד!! עידית

ה מוזה

New member
עכשיו רק תארי לך

כמה כסף חסכו הסבתות ,הון עתק וכמה בריאות הרוויחו
כנסי לקישור שמצרפת לך וגם כאן רוזמרין הוא נהדר והרבה יותר בריא לשטוף עם חליטת רוזמרין את השיער 100% בריאות , תמיד אמרו שהסבתות הכי חכמות לא?
בהצלחה

iditush11

New member
ניסיתי את הרוזמרין אבל יש רק בעיה

אחת עם כך, זה מייבש לי את השיער נורא!! ואני ממש לא רוצה למרוח קרמים לאחר מכן כי אני חושדת שהקרמים למיניהם הם אלו שאחראים לנשירה הנוראית הזאתי. יש לך אולי טיפים נגד יובש של השיער? כי כל הטיפולים האלו יבטיחו לי שהשיער לא ינשר יותר אבל לא בהכרח ימנע יובש ושאר צרות אחרות. תודה מוזילה את אחלה!!

iditush11

New member
אבל רגע מוזי ואני מצטערת על ההצפה

עם השאלות שלי פשוט לא ברור לי, המיונז לא יגרום לנשירה?? אוףףף כבר לא יודעת מה לעשות יותר. תודה.

למעלה