יווו אני בהתלבטות

trancelover

New member
יווו אני בהתלבטות

חזרתי ממועדון נחמד, אבל היה מגעיל רצח בקיצר עכשיו אני בבית, אין לי כוח לישון, ואין לי כוח להשאר ער מה עושים ? קרה לכם פעם ? חחחחח שמעתי מועדון הפורום שלכם, הבארשבעים, נחמד לעלה, אפילו פיצוצ אז תוסיפו עליו קצת פרטים

oleg_kh

New member
למה שלא תבוא אלינו..?

מוזר שאתה מפרסם את ההודעה על הפורום בפורום טראנס אבל שיהיה
היום היה לנו את די ג´יי יהל ורזידנט גיא פילו שנתנו בראש. שישי הבא עופר אופוריה קופץ לביקור עם עוד מישהו (לא קלטתי את השם) יהיה שמייח. תבוא תבוא

oleg_kh

New member
אה ועוד משהו קטן ..

שיגרום לך להזיל ריר
שישי שעבר היו אצלנו GMS & Raja ram ביום שלישי האחרון היו אינפקטד במופע משותף עם ברי סחרוף. תבוא תבוא

ELior

New member
אני שונא את הפורום בוא אני יגיד לך

למה וגם למה הוא אמר שזה מוזר שיש מסיבה נגיד אינקטד אז הם עולים משהו כמו 2:30 -3:00 עד אז הם מחממים תקהל עם האוס מסריח והפורום מחולק ל3 מיבנים אחד טראנס(והאוס) אחד מוזיקה שחורה ואחד שליפעמים גם האוס וליפעמים מוזיקה של שנות 60 -80 וזה מבעס תתחת

ELior

New member
הכי כיף זה מסיבות שטח ועם לו אז....

שהיה מסיבה אחת עם סיגנון מוזיקה אחד ומקום אחד

oleg_kh

New member
אז בוא אני אסביר לך מה קורה ...

לפורום לא מגיעים רק אנשים שאוהבים טראנס או רק אנשים שאוהבים שנות ה-70 וכו´. בגלל זה מחלקים לכמה אולמות. אולי אתה קטן מדי בשביל לדעת את זה ומגיע רק למסיבות נוער אבל לא משנה. אם אתה רוצה רק טראנס, תשאר באולם, נכון מחממים עם האוס אבל אל תגיד האוס מסריח כי זה איכותי, לא מנגנים חרא אצלנו. אחרי זה ב-2-3 עולה הדי ג´יי האורח ונותן בראש. חוצמזה, רע לך? תבוא ב-2! יום טוב לכולם

ELior

New member
חחח אני הייתי במסיבות יותר מימה

שאתה הייתה זה בטוח ומה קשור קטן מדי חחחח ? למה באומן 17 שזה המועדון הכי טוב בארץ זה מחולק??? לא!!!! ועם יש אנשים שאוהבים האוס ו שנות 70 שיעשו מסיבות רק האוס או רק ראפ מה הבעיה????

oleg_kh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

אני בפורום בכל מסיבה שרק קיימת כבר.. אממ ממש הרבה זמן. וזה ממש לא קשור לעובדה שאני עובד שם
בכל מקרה, ככה זה, תתמודד עם זה, רוצים להרוויח כמה שיותר כסף ולהכניס כמה שיותר קהל מגוון ושלכל אחד יהיה מה שהוא אוהב. חבל שאתה לא אוהב את זה אבל זה מה יש... בי

oleg_kh

New member
פחחחחחחחחחח

עכשיו רק ראיתי שאתה בן 15.. מה אני מבזבז תשמן שי עליך בכלל, אתה יכול לבוא רק למסיבות נוער מעפנות עם יהל פחחח

ELior

New member
חחח אני בן 16 קודם כל ו.....

ג םעם היה שם מסיבת נוער אני לא יבוא למקום הזה אתה מכיר את הרוקיום בדימונה וזנזי בר שניסגר עכשיו אני הייתי הולך לכול מסיבה ובחינם אין מה לעשות ככה זה שדוד שלך מנהל תמועדון

oleg_kh

New member
פחחחחחחחחחחחחחח

WOW דוד שלך מנהל מקום סוג ד´ בדימונה.. חחח תעשה טובה. לא נראה לי שתכנס בכלל לפורום..אם אתה מדימונה..לא משנה.

ELior

New member
חחח סוג ד´ חח אתה לא יודע איזה

אומנים הביאו לשם אז סתום תפה!

Mike A

New member
תרגיעו שניכם

תורידו את הטונים לפני שאני אתחיל להשתמש ביכולות שלי פה. והרוקיום בדימונה זה לא מועדון סוג ד.

למעלה