mc pinkyman1
New member
יווו אני נגנב - עזרה פליז בנותתתת
בחורינות יקרות יש לי שאלה בקשר לחברה שלי , אני והיא כבר ערך שלושה חודשים ביחד , ליחסי מין עוד לא הגענו כי הסכמנו הדדית שלנו זה עוד מוקדם (אגב אני בן 19) , זה לא שאני בתול או משהו פשוט פעם ראשונה בחיים שאני עם מישהי שיש עוד דברים שבא לי לעשות איתה חוץ מסקס
והיא בתולה . בקיצר ככה , החלטתי שאני יורד לה שאשכרה תחווה פעם ראשונה בחיים מזה אורגזמה (!) , ועכשיו זה לא שאף פעם לא ירדתי לבחורה כן , אני מודע ויודע את העבודה מניסיון , הבעיה שעד שהיא כבר מסכימה לי אחרי שכנועים מהצד שלי (!) שאני ארד לה , היא מפסיקה אותי אחרי כמה דקות המון לפני האורגזמה המיועדת יעני היא עוד לא התקרבה לזה בכלל , עכשיו שאני שואל אותה אם זה לא כיף לה - היא אומרת שזה דווקא מאוד כיף לה - אז למה את מפסיקה סעמקקקקק ??? היא אומרת שמה ? - מספיק אני לא מבין את זה אלוהים כאילו לא כיף לך שיורדים לך ??? כאילו מה ??? (הבעיה לא בי זה לא שאני עושה משהו לא בסדר - וזה בטוח) . עזרה פליזזזזזז
בחורינות יקרות יש לי שאלה בקשר לחברה שלי , אני והיא כבר ערך שלושה חודשים ביחד , ליחסי מין עוד לא הגענו כי הסכמנו הדדית שלנו זה עוד מוקדם (אגב אני בן 19) , זה לא שאני בתול או משהו פשוט פעם ראשונה בחיים שאני עם מישהי שיש עוד דברים שבא לי לעשות איתה חוץ מסקס