יווו אני נגנב - עזרה פליז בנותתתת

mc pinkyman1

New member
יווו אני נגנב - עזרה פליז בנותתתת

בחורינות יקרות יש לי שאלה בקשר לחברה שלי , אני והיא כבר ערך שלושה חודשים ביחד , ליחסי מין עוד לא הגענו כי הסכמנו הדדית שלנו זה עוד מוקדם (אגב אני בן 19) , זה לא שאני בתול או משהו פשוט פעם ראשונה בחיים שאני עם מישהי שיש עוד דברים שבא לי לעשות איתה חוץ מסקס :) והיא בתולה . בקיצר ככה , החלטתי שאני יורד לה שאשכרה תחווה פעם ראשונה בחיים מזה אורגזמה (!) , ועכשיו זה לא שאף פעם לא ירדתי לבחורה כן , אני מודע ויודע את העבודה מניסיון , הבעיה שעד שהיא כבר מסכימה לי אחרי שכנועים מהצד שלי (!) שאני ארד לה , היא מפסיקה אותי אחרי כמה דקות המון לפני האורגזמה המיועדת יעני היא עוד לא התקרבה לזה בכלל , עכשיו שאני שואל אותה אם זה לא כיף לה - היא אומרת שזה דווקא מאוד כיף לה - אז למה את מפסיקה סעמקקקקק ??? היא אומרת שמה ? - מספיק אני לא מבין את זה אלוהים כאילו לא כיף לך שיורדים לך ??? כאילו מה ??? (הבעיה לא בי זה לא שאני עושה משהו לא בסדר - וזה בטוח) . עזרה פליזזזזזז

duduamar

New member
מה פליז?

היא ילדה גדולה. ואם היא רוצה להפסיק - תפסיק.

מעושן

New member
השערה

תבין שבל הקטע הזה חדש לה ואולי היא קצת מבולבלת ולא יודעת מה היא רוצה. נכון היא כבר הגיעה למסקנה (הנכונה!) שזה כיף לה אבל מניסיון כל הלא נודע מלחיץ והיא אולי לא יודעת למה לצפות אז take it easy, לא הכל שחור ולבן

PinkWin

New member
לא כל בחורה יכולה

להגיע לאורגזמה מזה. אולי זה באמת נעים לה, אבל לא נראה לה שהיא תצליח לגמור מזה.ולכן היא עוצרת אותך לפני שתתעייף

G a l i 2

New member
דעתי בעניין

הבחורה בתולה, כלומר, אף פעם לא שכבה עם בחור ואני מאמינה שהנסיון המיני שלה לא כ"כ גדול ובנוסף שמעולם לא ירדו לה. לכל בחורה יש קצת חששות מהעניין בפעם הראשונה... אצלכם הכל חיצוני, אצלנו פנימי.... יכול להיות שהיא חסרת בטחון בנושא, מרגישה לא נוח בקשר לריחות ,טעמים ושטויות אחרות שכאלו.... עצתי בעניין, תתחילו במקלחת נעימה.... (רצוי משותפת...
) ואח"כ כשהיא תרגיש הכי נקייה שאפשר אז תרד לה, שתתפוס קצת בטחון.... והכי הכי חשוב, כשאתה עושה את זה תראה לה גם אתה עד כמה אתה נהנה!!! בהצלחה!

Vdrums

New member
אבל הוא כבר יורד לה. היא מסכימה

מה שמטריד אותו זה שהיא מפסיקה אותו. בכל מקרה מקלחת משותפת זה רעיון טוב בלי קשר

G a l i 2

New member
יכול להיות שהיא מפסיקה אותו

בגלל שהיא מרגישה לא נעים, היא לחוצה מידי ממה הוא חושב ומה הוא מרגיש כך שהיא לא נותנת לעצמה להשתחרר ולהנות.... אבל זאת רק דעתי בעניין.....

Federalbi

New member
מתעלק על השאלה עם שאלה שלי

אני נמצא במצב דומה , כמו שלך. אך אצלי הבעיה יותר חמורה איך הצלחת לשכנע את חברתך שתרד לה? קצת טיפים , עצות וכדומה יעזרו

Federalbi

New member
מתי תבינו להבין שאלות.

לא אמרתי ששאלתי וקיבלתי תשובה שלילית , אלא שאלתי איך הוא שאל אותה באיזה דרך , כיצד.

Kingeh

New member
למה צריך לשאול כל דבר?

לפעמים יש בנות שאם תשאל אותן "רוצה שאני ארד לך" הן יידחו מהרעיון. פשוט תעשה את זה. תנשק אותה ותרד לאט לאט... צוואר, חזה, בטן, אגן, ירכיים... תראה איך היא מגיבה לאט לאט. ותמשיך לפי זה...

אני חושבת שהנקודה הייתה

קצת אחרת. לא לנסות אחרי שהיא אמרה 'לא', אלא פשוט לא לשאול, לנסות ובמידה והיא תגיד לא אז להפסיק.

למה לשכנע?

למה אתה צריך לשכנע?!!?אם היא לא רוצה אז עזוב!זה ההפסד שלה!! אתה לא נתת הרבה פרטים אז אני לא יודעת מה להגיב לך ממש אבל אני חושבת שאם תנסה לשכנע אותה כל הזמן אז בסוף היא תעשה את זה רק בגלל שאתה מכריח אותה ואז היא תזייף או בכלל לא תהנה ורק שתדע בנות הן נורא רגישות לכל הנושא הזה.וחוויה מינית מתוך שכנוע או הכרח או לא משנה מה יכול לגרום לה טראומה...תן לה בזמן שלה ואתה תראה שבסוף שהיא תסכים ותהיה פתוחה איתך אז זה ישתלם לך הרבה יותר ותהנו פי 9! בהצלחה

תנסה להבין אותה

תראה הבחורה אולי לא מוכנה..אתה בעצמך אמרת "אחרי שכנועים מצדי" אולי היא פשוט לא מרגישה נוח לידך ונוח במצב הזה...לדעתי אתה צריך לתת לה את הזמן שלה שתיפתח אליך יותר ותנסו לדבר על זה ותנסה להבין אותה..אתה לא יכול לדרוש ממנה שתיתן לך לרדת לה אם היא לא רוצה ולא מוכנה לזה נפשית תבין זה מצב אינטימי ביותר ומצבים של ירידות וכאלה אז הרבה בנות לא רוצות כי זה לא נוח להן ובשבילן זו השפלה,תנסה להבין אותה ולהראות לה שאתה אוהב אותה.. ואל תהיה כ"כ לחוץ על זה..אתה בעצמך אמרת שיש עוד דברים לעשות איתה חוץ מסקס...אם היא לא רוצה לחוות אורגזמה אז שלא תחווה מה זה עניינך!?שיבוא הזמן תעשו את זה נכון... ואתה יכול להגיד לה שאם היא לא רוצה אותך בקטע של הארונגזמה הראשונה אז שתעשה ביד או אם לא נוח לה שאתה יורד לה אז שאתה תעשה לה ביד...תנסו למצוא פתרונות אבל אל תכריח אותה כי שום דבר לא ייצא מזה... אגב..בלי להעליב..זה שהיא אומרת שהיא נהנת זה לא אומר שהיא באמת באמת נהנת..יש מצב שהיא לא רוצה להעליב אותך...

mc pinkyman1

New member
וואלה תודה אחים שלי

לדעתי באמת כל העניין חדש לה והיא עוד תיפתח לזה, ואחי בקשר לאיך שכנעתי אותה ? חחח לא יודע איך להסביר לך , ואלה צריך עדיין קצת פתיחות מצידה ואם היא אומרת שלא אז לא ! ועכשיו לשאלה יותר חשובה חחח :) איך אני משנה את הניק שלי פה בנושא שפתחתי ככה שהיא לא תקרא את זה אם תכנס לפה בטעות (ויש מצב) ???

למעלה