יווו אני נגנב - עזרה פליז בנותתתת

אז ככה...

א. למה שהיא תזהה את הניק שלך!? ב. למה שהיא תיכנס לזה?!היא יודעת שאתה בפורום וכל זה? ג. אולי עדיף לך שהיא תראה את זה ושתבין שיש בעיה...(למרות שהבעיה אצלך) ד. אתה נכנס לתפוז ונכנס לכרטיס האישי שלך ולוחץ על שינוי שם ושינוי פרטי או שאתה פשוט עושה יציאה מהמערכת ונרשם מחדש...אבל ההודעה תישאר אז יש מצב שבכל מקרה היא תזהה אותך.. ה. היית צריך לחשוב על זה לפני שכתבת...נורא חכם מצידך...

mc pinkyman1

New member
חחחחח לא נורא יהיה בסיידר

רק תעשה לי טובה אחת קטנה אימורטל אחי , תפסיק לשחק אותה כל כך מתוחכם , זה לא קול :)

חחח אעלק תחכום..זה טבעי!../images/Emo8.gif

אז ככה קודם כל אני בת...אין לי מושג למה חשבת שאני בן אבל אני לא... דבר שני על איזה תחכום אתה מדבר??!הכל בא טבעית מהמוח לא תחכום ולא כלום ואם אני קול או לא זו כבר החלטה שלך לי לפחות יש שכל ואני חושבת לפני שאני עושה משהו....

לפעמים ...

נשים מרגישות הנאה מרובה כ"כ מהאורגזמה, והן מרגישות אובדן שליטה על גופן, וכדי לא להגיש את האובדן השליטה הן פשוט חייבות להפסיק את ההנאה המרובה ולהרגיש שוב בשליטה.

ברוך הבא ../images/Emo142.gif

שניכם עדיין צעירים, אתם מעט זמן ביחד, היא עדיין בתולה. כל האלמנטים האלה יוצרים חששות. מעבר לזה, כפי שכבר צויין קודם בשרשור, אצל הרבה בחורות סקס הוא יותר משמעותי מאשר אצל גברים מעצם העובדה שאצלן זה פנימי. חוץ מזה, שהיא לא הגיעה לאורגזמה מימיה ויכול מאוד להיות שהיא מפסיקה אותך בשלב שלפני האורגזמה כי זה דיי מפחיד לחוות את זה פעם ראשונה. עוד חוץ מזה, יש נשים שפסיכולוגית מונעות את האורגזמה.

dddd11112

New member
מיטלוש תעזור לך pinkyman1

חמוד אתה תשמע נשמה טובה אל תכריח אותה כשהיא תרצה היא תבוא אליך לבד היא בתולה וזה בעיה כשהיא תרגיש אליך אהבה היא תשכב איתך בלי שתגיד לה שמע ממני רק אל תכריח אותה מיטלוש

למעלה