צופיפניקית1
New member
יווו! בא לי למות...
אני שונאת להיות מדריכה!!! דבר ראשון - ישבתי שלוש שעות בעך להכין להם לוח למישחק למחר - ויצא לי לוח הסולמות ונחשים הכי מדהים שראיתם אי פעם!!! רק למסגר, וליתלות במוזיאון...
ובטח החניכים האלו ייקרעו את זה ישר... דבר שני - צריך לעשות מחר גיוסים, כי כבר לא היה שבועיים פעולה אז הם בטח יישכחו... אז צריך שלטים לגיוסים, שעוד לא עשיתי, וצריך אישור מהמנהלת, שעוד לא ביקשתי (למרות שהיא אחלה, ובד"כ מאשרת). וצריך גם להבריז משעתיים ראשונות, וכבר נימאס לי להבריז!!! אני יותר מבריזה מלומדת... דבר שלישי - מפקד תנועות הנוער המז**ין הזה... צריכים למלא טבלאות עם פרטי חניכים באקסל, גם אתם עשיתם את זה? אז אצלנו לקחו מהמועצה דפים עם פרטים אבל לא היה שמות ההורים. אז עכשיו צריך להיתקשר חניך-חניך לישאול. אז בהתחלה החניך אומר: "בטח, אני יודע את של כל הכיתה", עוברים איתו ילד ילד ובסוף מיסתבר שהוא בקושי יודע את שמות ההורים שלו... זה כ"כ מעצבן!!! שעתיים טלפונים בשביל שמות ההורים!!! טוב, אני הלכתי לישון, כי צריכה לקום מוקדם מחר - כדי להכין שלטים וללכת לגיוסים... נועה.
אני שונאת להיות מדריכה!!! דבר ראשון - ישבתי שלוש שעות בעך להכין להם לוח למישחק למחר - ויצא לי לוח הסולמות ונחשים הכי מדהים שראיתם אי פעם!!! רק למסגר, וליתלות במוזיאון...