יווו היה לי יום כזה שווההה

shilgiah

New member
יווו היה לי יום כזה שווההה

קמתי ב10 וחצי והתבטלתי כל הצהרים בערך.. ב4 וחצי הלכתי לשיעור האחרון של קורס "פרחי רפואה" ולמדנו על תפירות וגם תפרנו עם כלי ניתוח אמיתיים!! (והמדריך שלי אמר לי שאני יכולה להשאיר את הסכין אצלי!!
). אמא שלי לקחה אותי משם והלכנו לקנות בגד ים (היה שם מבצע כזה מצחיק..-אם את קונה חלק עליון זה עולה לך 180 אבל אם את לוקחת חלק עליון וחלק תחתון את משלמת רק 160..איזה מוזרים..!). מביג הלכתי לחברה שלי לקנות לחברה אחרת מתנה ומשם הלכנו ל"הפתעה" שחברות שלי תכננו.. ראיתי אותם אחרי כ"כ הרבה זמן וזה כזה כיף!!
זאת היתה ההפתעה הכי כפיית שחוויתי..חח הן הכינו מלא עוגות ועוגיות ממש טעימות ורוקנו חצי אבטיח ושמו בו סלט פרות, היה כזה טעים!!אחרי זה ישבנו ו"שיחקנו" פוקר..הימרנו על עדשים משוקולד וגילינו שהכי כיף במשחק הזה זה לזרוק את הקלפים בעצבנות על השולחן בסוף המשחק..היה כזה כיףףףף ובסוף ראינו קיפוד בגינה של חברה שלי!! פעם ראשונה שראיתי קיפוד אמיתיי!! אני מקווה שגם אתם נהנתם היום..ואם לא אז תהנו מחר..
לילה טוב!

משה 102

New member
גם לי אתמול היה יום שווה

בשעה 17:00 הייתי בקניון אביה והיתה הופעה של בר כהן, עידן יניב ורגב הוד וזה היה גם בשידור חי ברדיו דרום. פשוט היתה שם חגיגה של מוזיקה מזרחית!

חניניתה

New member
ווואיייי מגניבבבבבב

חחח כן לפעמים יש מבצעים לא הגיוניים.. אבל למי אכפת אנחנו נהנים מהם..

למעלה