איך, איך זה שהתעוררתי כבר לפני שעה? עד שאני כבר ערה בשעה כזאת, אין אף אחד בבית. לפחות יוצא לי פעם ראשונה לפתוח כאן את היום..... אז שיהיה יום נפלא לכולם ושבת קסומה
תגידו לי מה זה הרעש הנוראי הזה??? למה צריך להעיר חברים שלכם בשבת........... עוד בשבת כזאת שהשמש זורחת במלא תפארתה אבל קר............................ שעדיף להיות מתחת לשמיכות ואת זה הולכת להמשיך לעשות אחרי שראיתי מה ומי העיר אותי בצורה הזאת.......... (סיר החמין, שמתבשל בסיר לבישול איטי)..
המחשבות טורפות את מוחי וחלפה מן העולם (לעת עתה) הנאת המאחרים לקום. כבר בשמונה התעוררתי אבל התאמצתי לחזור לישון והתגלגלתי לי בפוך עד תשע ערה ומחשבת אלף חישובים ומחשבות. לא שיוצא מזה משהו כי איכשהו אני חוזרת לנקודת ההתחלה בסוף... אני קשה בשינויים וקשה בהחלטות הכי קל לי להחליט שלא להחליט מקורי, נכון? (ההתלבטות העיקרית בין שאר הקטנוות היא אם לעבור לגור בדירה של אמא...יש טענות לכאן ולכאן..והחלטה אין)
מאחלת לך שתגיעי להחלטה הנכונה והטובה לך. אכן, הדרך קשה, אך מרגע שנפלה ההחלטה ושלמים איתה, הכל נראה ומרגיש אחרת. מניסיון. (מעניין, כבר אמרתי את זה השבוע ולא פעם אחת). בהצלחה.
אבל זו דרך להישאר בסביבה שלה......אם רוצים. גם לנו היה נורא קשה להיפרד מבית ההורים, המקום בו גדלנו, המקום שבמשך יובל ומעלה שוב ושוב חזרנו אליו. אבל אין ברירה מתי שהו חייבים לקבל החלטה. עד להחלטה זה קשה מאוד אחר-כך שנפלה ההחלטה זה כבר בסדר.
בוקר שבת, יום יפהפה אבל קרררררר .... מקפיא עצמות. התקבצנו תשעה חברים לרכיבה באזור קדיתא ועין זיתים, אזור נוף מהמם ביופיו במעמקי הגליל. מסלול לא קשה, לא ארוך [15 ק"מ] ועם הבטחה לעליה אחת "הזויה". בפועל, אמנם עליה אחת הזויה, אבל עוד עליה ועוד עליה ועוד ... וגם קטע המסלול הקצר מאד שהיה בוצי מעט לא העיב על ההנאה הגדולה וגם השלוליות שקישטו חלק מהמסלול לא גרעו כהוא זה מההנאה. מה גם שהאוירה והחברותא חיפו על הכל. גם על הקור העז שלא חדל למרות השמש הבהירה שניסתה בכל כוחה לחמם מעט. 3 שעות של רכיבה כייפית עם פריסה מסורתית של מגוון מיני תקרובות וחזרה לפארק עין זיתים. רכיבה קצרה, כייפית, מהנה ועם הרבה מאד טעם של עוד ויותר לימים חמים יותר