יווו
סחטיין על הפורום החדש!

יווו ../images/Emo12.gif סחטיין על הפורום החדש!

לא ידעתי בכלל על קיומו! אז ככה: אני סתיו, בן 18 ומשו מב"ש. פירסינגים? הבורדתי אותם לקראת הצבא. חפיף
צבא יותר חשוב. קעקועים? בטח! גם לצייר אותם וגם לעשות אותם (ובעתיד- לעשות על אנשים אחרים)! מצורף הקעקוע הראשון שלי
עוד כמה ימים אני עושה עוד אחד (פסכיו טאטו ת"א)

yellow cheese

New member
מי אתה../images/Emo35.gif ../images/Emo2.gif

לא מכירה אותך בכלל
ברוך הבא לפורום אני שירלי, בת 17 וחצי מבאר שבע- יא, אנחנו מאותה עיר!

Angel of Sin

New member
אחי, אתה מתנה משמיים...

נכון שאתה תעזור לי עם הקעקוע הבא שלי?? הייתי מצייר לי אותו לבד, אני פשוט לא יצירתי מספיק...

Angel of Sin

New member
אוקיי, אז ככה...

הרעיון הראשוני שלי, זה לקחת את הסמל של המזל שלי (ראו תמונה) ולהפוך את זה לצורת טרייבל מסוימת (יש לי משיכה לא מוסברת לצורות האלו), הקאצ' פה שזה לא יכול להיות גדול מידי כי זה הולך לאזור די מוצנע שאין שם הרבה מקום (החלק הזה שמעל האיבר ומתחת לבטן- אין לי מושג איך קוראים לחלק הזה), אז זה הרעיון הראשוני שלי היה לי עוד רעיון לחפש צלמית של פיל בדו מימד (כמו הציור של בלאק לייבל אם אתה מכיר). חוצמזה הצעות נוספות ייתקבלו בשמחה רבה
וגם כל עזרה מהציירים שפה

m.n

New member
אז הלכנו על מזל בסוף אה?

מעתיקן!
שיהיה לך בהצלחה בחיפוש הקעקוע המושלם אני עדיין מציעה לך לבוא איתי לרמת גן יש שם מקעקעת מוכשרת שתשמח לצייר לך כל דבר במקום...

אוקיי

אתה מתכוון למפשעה. אני אנסה לעשות משהו חמוד הערב עם זה
אולי אני גם אחשוב על משהו נוסף..

MaddyD

New member
אתה יכול גם ללכת למקעקע

שיפתח את הדוגמא הפשוטה שהבאת למשהו יותר אומנותי.

דנטל

New member
או, פסיכו טאטו ../images/Emo99.gif

ארבעה מקעקועיי הם משם. השניים הנוספים עשה ידיד ועד היום זה מעצבן אותי שלא עשיתי אותם שם, כי רואים שעשה אותם מישהו לא רציני. הם הכי פחות ישנים והם נראים הכי זקנים ודורשים שיפוץ היסטרי.

smady by

New member
היי!! אתה מ...

במה חדשה, נכון?!?!? איזה ציורים יפים יש לך!! הייתי מתה לעשדות איזה דרקון יפה כזה על הגב... :) תמשיך לצייר ככה ואם יום אחד תהיה פירסר אני יבוא למקום שלך.. :) (גם אני גרה בדרום...)

חחח כן, אני מבמה חדשה..

והכיוון הוא לא להיות פירסר, אלא מקעקע. אבל נחכה עם זה לעוד 3 שנים (אחרי הצבא).
ותודה!!!!!

smady by

New member
חחחח... נחכה!

במילא יש לי עוד שלוש שנים עד ל-18.. ועד אז ההורים שלי בחיים לא ירשו לי לעשות קעקוע... :( :) (מקעקע יותר מגניב...
)

למעלה