יווו!!

רויקי X

New member
יווו!!

אני לא מאמין! הפורום של אנדי ריכטר!!!! שנים שאני מחפש את הפורום הזה. אמרו לי שיש, ולא מצאתי. קצת משונה. איזה יופי, די. קצת שמתי לב שזה לא נושא השיחה כאן, אבל עצם זה שמה שמאחד אותנו זה ההערצה חסרת הגבולות לאנדי, זה כבר טוב. אתם בטח אנשים מאוד טובים ומיוחדים. אני בטוח שנסתדר יופי יחד. איזה כיף. הפורום של אנדי. אני עדיין מנסה להחזיר את הלב שלי למקצב פעימות סביר. איזה יופי.

רויקי X

New member
אה אה!

אתם מנסים לגרש אותי מהפורום על ידי התעלמות בוטה! לא ילך לכם! אהבתי לאנדי ריכטר תנצח!

estersh

New member
../images/Emo31.gif זה לא הולך ככה! ../images/Emo31.gif

להלן גירסה ראשונית של תקנון הפורום למצטרפים חדשים:
פורום "אנדי ריכטר" הינו פורום פרטי בהחלט.
לא תתאפשר כניסתם של יצורים אנונימיים למקום.
ניתן להפוך ליצור שאיננו אנונימי על ידי הזדהות הכוללת: 1. שם פרטי 2. שם משפחה 3. הקשר לטובי או נטובי 4. הדרך בה התוודעת אל הפורום
על כל יצור כזה להפנים כי הגורם מאחד בין חברי הפורום הינו מנהלו המוכשר ולא אנדי ריכטר.
על כל יצור כזה להצהיר אמונים למנהל הבלתי מוכתר של הפורום.
על כל יצור כזה להתחייב כי ישעשע את המנהל בכל עת שהמנהל יבקש זאת. ... אני חייבת להוסיף שלא הכל קודר כאן כל כך. יש סיכוי שאחרי שתוכיח את עצמך כרציני מספיק, תוכל להשתתף באחד ממשפגשי "שבת פורום" הספונטנים שמתארגנים כאן על טהרת הקודש, הצניעות וההפרדה המוחלטת.

רויקי X

New member
מה את סחה?

פורום "אנדי ריכטר" צריך להתחיל להתקדם לכיוון הכלליות הכוללת.
אני לא אנונימי, אני רויקי.
ן 1. רויקי 2. ***** (צונזר) 3. קשר מוט 4. גוגל מוגל
|מפנים|
אני מצהיר בזאת, על הקמת מדינה יהודית בארץ ישראל היא מדינת ישראל!! אה... לא... תזכירו לי מי המנהל הבלתי מוכתר?
טוב, זה באמת כבר גדול עליי... אני רציני! אני רציני! תזמינו אותי לשבת פורום!!! ('טהרת הקודש' זה אומר שמטהרים את השבת מכל קודש שהוא?)

estersh

New member
היה לי חלום מטורף הלילה

שלושה גמלים הולכים בטור במדבר, הראשון אומר 'מלפני מדבר, מאחורי שני גמלים' השני אומר 'מלפני גמל, מאחורי גמל' והשלישי אומר 'מלפני שני גמלים, מאחורי שני גמלים'. איך זה יתכן? הפתרון: (ותדמיינו שזה כתוב באותיות הפוכות) השלישי היה טובי. עכשיו כמה שאלות אמיתיות יותר, שלא כמו החלום: 1. מה פירוש המשפט you go get them kiddo? 2. יש חדש מהרס"פ? 3. לרגל ה-22 שיחול השבוע- מכבים או ג'נין? 4. איך? איך אתה ממציא את הדברים המטורפים האלו?

estersh

New member
עוד סיפור מארץ הסיפורים:

כמו הסיפורים האלה שתמיד מספרים כצי'זבאטים לבחורים ובחורות רדופי נישואין, אבל הפעם זה אמיתי וכל כך קרוב שאני עדיין מתקשה להאמין.. אהממ.. הסיפור הזה, שקרה בטח באלף וריאציות דומות, קרה עכשיו לחברה שלי מהקריה (וטובי, אנ'לא מתכוונת לרינה) שהיא והבחור שלה כבר סגרו בינהם, וכבר לפחות חודש מסתובבים ככמעט מאורסים, ופתאום.. פתאום כשכולם בבית שלה חיכו לו לווארט, הוא סימס לה שהוא לא מסוגל להגיע וכמה שהיא התחננה לפניו שידבר איתה לפחות בטלפון - הוא לא הסכים. וגמני כמו הכלב ההוא רציתי לעשות אווווף באוזניים של מישו. אז קיבלתם.

אז ככה..

1. ילד, לך תראה להם מה זה. 2. הוא בדק וסידר את זה בע"ה. 3. דחו את זה ל28 לחודש ובינתיים זה מכבים, מה שאומר מבחינתי שזה קו טנקים בשכם. 4. איך? ובכן.. יש בדיחידה כזו וחבר שלי ואני באמת צחקנו על זה בשיחה שלמה,אח"כ לקחתי את העיקרון והשארתי את הפרטים החשובים יותר - הגמלים וצביקה..

רויקי X

New member
"

לטובי באהבה: "לחץ על "שלח" פעם אחת בלבד, תודה, צוות תפוז אנשים.""

למעלה