יוום טוב רחובות

CoooooL

New member
יוום טוב רחובות../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif../images/Emo13.gif

מהיום, אני מצטרף לניהול הפורום. אז למי שלא מכיר אותי, שמי פבל, לומד בבית ספר דה שליט, בן 16 ו... זהן כעקרון
מנהל את פורום הצ'אט, ביקורת אתרים והמלצות ומנהל חברתי בפרוייקט רוחות מלחמה. שיהיה לנו רק טוב בפורום םה ושנמשיך להתפתח ולצמוח
פבל

וואו כמה פורומים אתה מנהל

אני זוכרת שפעם נורא רצית לנהל פורום אבל לא היה לך רעיון לפורום אז כל הזמן השארת לתפוז הודעות שאם יש להם פורום בלי מנהל אתה מעוניין לנהל אותו או משהו כזה אוי זה היה מזמן

CoooooL

New member
אמממממממממממממממ

לא זכור לי דבר כזה מתקופתי כגולש ממוצע
. נכנסתי לניהול הפורומים לפני הרבה זמן

מוזר, כי לפי מה שאני זוכרת.. P:

מלפני שנה לפחות.. אולי שנה וחצי אפילו.. אבל תמיד יש את הסיכוי שאני זוכרת לא נכון... פ:

CoooooL

New member
את צודקת אבל...../images/Emo13.gif

לא זכור לי על נדנודים כבדים... קטנים אולי כן

דRדכוסי

New member
פבללללללללללללללללללללללללללללללל

מחר בכותרות במקום:"פבל ממשיך לכבוש את פרדס תפוז"
פבל, ממצב? ד"א אתה מתכנן לענות לי בקשר לשאלה שלי השנה? בכל מקום שאני שואל אתה לא עונה עשה טובה תענה כבר איפה שהוא (מצידי שלח לי מסר עם תשובה, את השאלה את השאלה יודע) ד"א החלפתי איסיקיו, המספר החדש: 199568251
ד"א אין לי איפה לתקוע את זה ואין לי כח לכתוב שרשור חדש אז: דה שליט ב' עלו לגמר הארצי בנושא יום זה"ב, בקרוב יהיה עוד יום בנושא זה"ב כמו שהיה ב 5/1 (או באיזה שהוא תאריך עם 5 ו1- אני ממש לא זוכר) ועוד הפתעה ששרי (רכזת זה"ב)

CoooooL

New member
חחחחח../images/Emo13.gif

בקשר לשאלה, אני יוצא לטיול שנתי ביום ראשון ואין לי כמעט זמן השבוע ושבוע הבא. אני אשתדל לעזור לך עם זה מתי שיתפנה לי זמן. וכל הכבוד לעלייה לגמר
אני רואה שהחטיבה שהייתי בה עדיין שווה כמו קודם

למעלה