יוון נותנת כבוד לשלומי סרנגה

shabtai2

New member
יוון נותנת כבוד לשלומי סרנגה ../images/Emo140.gif

בערוץ אלפא שודרה אתמול תכנית של שירי סטליוס קאזנדזידיס. בתכנית אמנים באולפן שרים את שיריו של סטליוס וקטעי ארכיון משיריו ומאורח חייו של הזמר. שלומי קבל מברוק ענק אתמול בתכנית, היה קטע ששלומי פוגש את סטליוס עוד בתחילת הקריירה. כמו"כ היו שני קטעים מתכנית האירוח של סמינה שבה התארח שלומי לפני כשנתיים וזכה לפרגון והצלחה והפתיע את הנוכחים בזמנו באולפן. בקטע הראשון שלומי שר לבד ובקטע השני עם קאטי גריי האגדית. אין ספק שהקרנת הקטעים בשידור אתמול הם הכרה ולמעלה מזה בכשרונו האדיר של שלומי סרנגה אני באופן אישי מפרגן ומעריך את כשרונו של שלומי,הלוואי שנתברך בכשרונות גדולים נוספים ברמתו של שלומי. להת' וערב טוב,שבתאי.

ZILEVO1

New member
גם לדעתי שלומי סרנגה שר קזנזידיס

יותר טוב מקזנזידיס,לפעמים יש לי את הרושם שקזנזידיס מחקה את סרנגה. כשאני שומע את שלומי סרנגה זה נותן לי חשק ללכת ולקנות עוד דיסק של ווליס או דאלאראס

F a d i

New member
כל הכבוד לשלומי

ואולי זה ישתיק סופית את אותם מלעיזים שמילאו את הפורום בלעג שלהם לפני כשנתיים ואומר שהגיע הזמן ששלומי יעשה את הקפיצה ויבלוט בסצינה היוונית פה ויתחיל לשיר שירים "יותר יווניים" ממה שביצע עד עכשיו רק תחשבו על זה שלא חסרים לסמינה קטעי ארכיון של אמנים שרים משירי סטליוס,וזה שבחרו דווקא בביצועים של שלמי אומר הכל תודה על העדכון שבתאי לילה טוב

kiki9999

New member
דבר אחד בטוח הוא שר יותר יפה מדלארס

וזה עניין של טעם אישי.

F a d i

New member
ודאלאראס שר יותר יפה מקזנתזידיס

מה שנותן סרנגה שר יותר יפה מקזנתזידיס

אלפטריה

New member
סליחה שאני מתערבת בדיון המדעי שלכם.

סרנגה??? קזנתזידיס??? מה הקשר????? אתם חיים על כדור הארץ????? אכן דיון אקדמאי ל"מתיוונים" כל טוב לכם מסלוניקי הרחוקה ממני ומהסלוניקאיות,

kiki9999

New member
פאדי תזכור תמיד דבר אחד

כל הזמרים שמכבדים את עצמם בהופעות, מבלי יוצא מן הכלל דואגים לשלב ברפרטואר שלהם שירים של קזנזידיס ולא של דאלרס. תחשוב על זה. ותחשוב על עוד דבר,תמיד מחפשים זמרים עם קול דומה לזה של קזנזידיס ולא של דאלראס תחשוב על זה. ותמיד מתעניינים בזמרים עם קול כמו של קזנזידיס ולא של דאלרס. תחשוב על זה. והכי חשוב לא בטוח אם שבתאי היקר היה כותב נניח שסרנגה מזכיר בקול את דאלרס היתי מגיב אותו הדבר,כי פשוט אצלך לא יקום ולא יהיה דבר כזה,שמשיהו ישיר כמו דלארס? חס וחלילה. אך פאדי פאדי מה יהיה איתך

omonia

New member
יש זמרים יוונים ששרים קזנזידים

סרנגה טוב לישראלים אף זמר לא יכול לשיר טוב אלה אם הוא מדבר יוונית מילדה

12אניהיא

New member
אני קוראת אתכם וזה ממש מעניין לי.

לפני 15 שנה בערך יצא לי להכיר את שלומי לראשונה. הוא היה אנונימי לחלוטין אבל הקול שלו היה אחד הקולות היותר טובים ששמעתי אי פעם כאן בארץ. כבר בפעם הראשונה באותו לילה גורלי כשלקח את המיקרופון ליד בעל המועדון ביקש שימשיך לשיר והוא מוכן לשלם לו על זה. {לידיעה כללית רוב הזמרים בארץ הופיעו תקופה ארוכה בחינם} רק שישיר. שלומי ההוא נגע בחומרים של קזנג'ידיס שאף זמר אחר לא נגע בהם...{כהוכחה יש את קלטת החתונה שלי} תוך תקופה קצרה יחסית הוא הפך למטאור. הוא הגיע עד לביתו של סטלארה עם הדיסק הראשון שלו ותאמינו לי שהוא עדיין לא היה משופשף אז קזנג'ידיס התפעל מהזמר הישראלי הצעיר ואף אמר שיש גוון קול שמזכיר אותו.יאמר לזכותו של שלומי שעשה הסטוריה ובמשך שנה הופיע באחד המועדונים הגדולים באתונה כשהוא הזמר המוביל שם, במגביל הוא הוציא דיסק עם שני דואטים בשותפות עם פיצה. אז בגדול עזבו ליכלוכים תלמדו לפרגן כי הוא ההצלחה הישראלית היחיד שלנו ביוון. לא סתם היוונים בחרו בו לשיר משירי קזנג'ידיס בערב שהועלה לזכרו. אני אישית הייתי רוצה שהוא יחזור למקורות שלו לאותם שירים מצויינים שהוא שר בתחילת דרכו.

למה הצלחה יחידה???

יצחק שום לקח עם פנאתינייקוס דאבל זה לא הצלחה??? ודרך אגב שאתה שומע זמר ישראלי שר יוונית מיד אתה מזהה שהוא ישראלי ואני לא מאמין בכלל שאתם משווים בינן קזנג'ידיס לסרנגה... הלו תתעוררו !!! אלף אלפי הבדלות ביניהם. אכן שלומי סרנגה מצויין אבל אצל קזנג'ידיס זה כבר מעבר למצויינות זה משהו שבא מהלב זה המודל לחיקוי ועובדה שאם הוא היה יותר טוב מקזנג'ידיס הוא היה עכשיו ביוון מופיע אבל במקום זה הוא מופיע בארה"ב משתתף בסדרות עושה פרסומות...

אלפטריה

New member
החוצפה הישראלית עוברת כל גבול

שמעתם פעם את ה"זמר אורן חן" "שר" את Trelokoritso . של Mpithikwtsis Grigoris בעברית??? זו לא הזניית המוזיקה היוונית וזלזול בוטה ביוצרים כמו Grigoris Mpithikwtsis ודומיו ???? אולי אורן חן ושותפו שמעון "סטלוס", הם הקזנתזידיס הבא לא??? אכן החוצפה הישראלית חוצה גבולות ויבשות.

notis12

New member
שלומי סרנגה

לא רוצה להכנס לויכוח כמה שלומי סרנגה מזכיר את קזנג'דדיס . רוצה לספר לכם סיפר קטן : בחודש שעבר ההיתי באתונה ובמלון ששהיתי בו נפתחה שיחה ביני לבין פקיד הקבלה , הוא מאוד היה מופתע איך זה שישראלים אוהבים כ"כ את המוזיקה היוונית . הסברתי באריכות שיש קהל גדול של אוהבי מוזיקה יוונית בארץ ושהרבה זמרים מיוון מגיעים ארצה להופעות והמוזיקה היוונית היא מאוד פופלארית בארץ. אז לפתע הוא פונה אלי ואומר: אמור לי יש לכם זמר ישראלי ששר ממש כמו סטליוס קזנג'ידיס מה שמו? והסיף הוא ממש מזכיר אותו והוא שר ממש כמהו. אסיים ואומר: בראבו שלומי סרנגה .

למעלה