יוו איזה קטעים היה היום..

יוו איזה קטעים היה היום.. ../images/Emo6.gif

זה התחיל בזה שהיום הלוואין, אז כולם הגיעו מחופשים. וואי זה מצחיקקקקקקקק!! מיש לא ראה אמריקאים מחוטפשים לא ראה מחזה מפגר מימיו...
אח"כ התחרפנתתתיי לגמרי בשיעור ספורט, שיחקתי מול שחקנים 2 מטר, ואני כזאת פיצית, ניסיתי לקלוע והם פשוט עומדים ובשיא השלווה לוקחים לי ת'כדו.. עוד כושים עם ככה שריריםםםםםםםםם!! אוייש אלוהים, צחקתי לגמרייי..
איך היה לכם היום? ספרו משו.. אוהבתותכם, וסורי על הצפות החוויות, בסה"כ הפורום שומם, אז זה לא נורא, נכון? נ.ב. שיקה- אם במ-ק-ר-ה תצלךיח להתחבר מפולין- ד"ש!

noooga

New member
חחחחחחח נחמד..

אני מתה על זה שמשתגעים.. זה נחמד לראות את זה וגם כיף להיות במצב הזה חח.. מה אני מספרת? אממ.. סתם, היה לי מבחן היום בהיסטוריה.. כשלון מוחלט. ולא קרה לי שום דבר נחמד היום.. אה! עוד מעט אני הולכת לעשות פעולה לחניכים שלי ואז שיעור ספינינג
נקווה שילך טוב. לא נראה לי שהוא יצליח.. עוד כמה ימים והוא פה.. באיזה תאריך זה יוצא?

noooga

New member
חחח.. האמת היא ששכחתי לשאול אותו

ואיך נהפכתי למומחית?

mayan174

New member
חח השגעון אצלי הוא דרך קבע../images/Emo6.gif

מעטות הפעמים שבהם אני במצב נורמאלי... אני מסוגלת לצחוק מכל דבר, לחבק סתם ככה חברות כשמתחשק לי... וכו'... וכו'... אין גבול למה שאני עושה כשאני מחורפנת - פדיחות בעיקר!

חחח,נחמדו'ש../images/Emo3.gif

לי אין משהו מיוחד לספר,חחח...
אתמול היה לי מבחן באינגליש(היה ק-ל) וביום ראשון היה בחשבון
מה שכן כייף זה שדחו לנו ת'בוחן במדעים,י-ש
והיום ב-19:15 אני הולכת לבר מצווה של ילד מהכיתה...
נ.ב-שיקה בפולין

חחחח- את אלופה באנגלית!

ברור שהיה לך קלללל! גם לי במתמטיקה היה מבחן היום... ולא הלך לי טוב... (אני מקווה לא לרדת הקבצה...!)

שייקה בפולין?????

איזה צחוקיה.......חחחחחחחחחההההה מה היה לי היום?? לא תאימנו אבל עבדתי על פעולה שלוש שעות תמימות 1 עווד עם עזרה....... וגם היה לי מבחן בהסטוריה...זוווועההה אחלה יום! תמיד בשמחה!!!

chagiti

New member
רוצים לשמוע על היום שלי???

אז אתמול היה לי מבחן בספרות על הספר גיא אוני(ספר יפה לעלה) היום לא היה משהו כ"כ מיוחד חוץ מיזה שלמדתי כמעט כל היום למבחן בהיסטוריה שלי שביום חמישי וזהוו אז איך היה השבוע של כולם.? קיצור אוהבתותכם כ"כ חגית

chagiti

New member
אנחנו לומדות עכשיו על החסידות(זה...

חומר לבגרות)מה אתם לומדים?

למעלה