יוו אלוהים אתם כל הזמן מזכירים

טל-יה

New member
יוו אלוהים אתם כל הזמן מזכירים

לי נשכחות בהודעות שלכם. אחח איזה שירים.. ועוד שיר של לינט אתה לא ראוי לאהבה הזאת לך לך עזוב אותי לנפשי עזוב אותי לגורלי. הויי אלוהים ענה ענה לתפילתי מתי יגמר הסבל שלי אני כמו ציפור פגועה....... למי יש אותו?

tsipi35

New member
טל-יה וזה מה מזכיר לך?../images/Emo7.gif

עינייך החומות המזכירות לי את החלומות של אותן ימים יפים ופשוטים .................................. איזה בושות לא זוכרת את שאר המילים. טוב זה בטח גילי המופלג

טל-יה

New member
האמת ציפק´ה כבר אין לי עיניים

חומות . כל זה מה שנשאר ממני

tsipi35

New member
תכף תראי מה נשאר ממני

בקושי יכולה לזוז אפילו בגריאטריה כבר לא רוצים לקבל אותי אתה לא רצוי באהבה הזו לך לך תעזוב אותי לנפשי אוי אוי אוי

טל-יה

New member
תגידי תודה

שאת לובשת חולצה, יש לך עדין מחשב וגם פחית שתיה ואזניות ושכל להמשיך לכתוב כאן בפורום.... יש כאלה שסתם בוהים על המסך... היו לי ימים של סגרות ועוגמה הדרך חמקה ואבדה לי שתיתי את כוס מרוריי עד תומה , בלילה שנתי נדדה לי רציתי שלוה מרפא ומזור , רציתי לחיות רציתי לחזור לחזור לחיים ולראות את האור, לחזור לחיים מחושך וכפור לחזור לחיים אל האור שאבד לשוב ולחיות בנגון הישן. מוכר לך מאיפושהו?? תגידי

אין לי מסינג´ר וגם לא יהיה לי כי

אני לא אוהב את כל השטויות האלה. גם איי סי קיו אני לא סובל. איזה שיר? הזה
"... לחזור לחיים ולראות את האור לחזור לחיים מחושך וכפור לחזור לחיים אל האור שאבד לחזור ולשוב לניגון הישן... "

tsipi35

New member
למה? למה? למה? למה? למה? למה?

ככה את שונאת אותי? למה את עושה לי את זה. זקוקה לשיר הזה בדחיפות כי זה מה שנותר לי לקוות. לחזור לחיים ולראות את האור

למעלה