יוו אני יותעתת כנסוו דחוףף!!

tair XD

New member
יוו אני יותעתת כנסוו דחוףף!!

אני יכולה לישון אצל אחותי הגדולה הנשואה כי היא גרה בפתח תיקווה ולמחרת אני יבקש ממנה להסיעה אותי למפגש בת"א!! אה ודרך אגב שמי תאיר גרשון ואני בת 13 וחצי
כמה שג'ארד חתיך

tair XD

New member
המשך להודעה^^

רק פעם אחת הייתי בדיזינגוף סנטר בחיים שלי
ראיתי הרבה אנשים מגניבים!!!בא לי ללכת לשם עוד פעם...

DarkSecretLove

New member
מעולה אבל היית יכולה לרשום את ההודעה

במקום אחר.. איפה שכל ההודעות שלך..

נע הוא מכוער רצח.אה..../images/Emo207.gifוחזרתי חברים

הייתי באילת למי שלא ידע<: עצובה\שמחה לחזור

adiiiXD

New member
הוא באמת מכוער. ולתאיר -תראי אותו במועדון קרב

הוא נראה שפ כמו אפרוח על חשיש, לא הפסקתי לצחוק כשראיתי אותו D:

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif יואו בלבלת אותי לגמרי,

שני את תוכלי לצרף את השרשור הזה לשרשור שהיא פתחה כבר? חחח כי פשוט באמת, הלכו לי העיניים אין לי מושג איפה אני נמצאת חחח
ותודה מראש,

tair XD

New member
../images/Emo168.gifמזל טוב לכל מי שהיה לו יום הולדת../images/Emo65.gif

מזלללללללללללללללללללללללללל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כמה חתיך ג'ארד!!:-O

Oם".

אוקיי, דבר ראשון כוונה נחמדה, אבל כבר נפתחו שרשורים על זה. השרשור הזה קצת מיותר. בבקשה להשתדל לפתוח נושאים חדשים רק אם זה חשוב על מנת להקל על הפורום ושלא יהיה עמוס בספאם. תודה

תקשיבי

את לא יכולה לפתוח הודעות חדשות על כל משהו שאת רוצה להגיד, אם את רוצה להגיד למישהי מזל טוב או להגיב, תלחצי על "הוספת תגובה" ולא על "פתיחת הודעה חדשה"

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif שני בגלל זה אמרתי ,,

לפני כמה הודעות בשרשור הזה - שכדאי שתצרפי את השרשור הזה לשרשור הראשון שהיא פתחה , או לאוף , בכל זאת - אני איבדתי את עצמי לגמרי.. לילה טוב

וזה מה שעשיתי. וצירפנו את כל השרשורים.

הקטע הוא שכשבן אדם חדש בא, הוא צריך ללמוד את החוקים ואי אפשר לעלות עליו בגלל טעות קטנה בפעם הראשונה שהוא פה, תסכימי איתי שזה ממש לא יפה, לא מזמין ומאוד מרתיע. קצת סבלנות. אם אחר כך מישהו לא מבין, אז אפשר להעיר לו- וגם, לא בתוקפנות.

למעלה