יוו חבר'ה!

אורטל 31

New member
יוו חבר'ה!

אתם לא מבינים כמה שהתגעגעתי אליככם! מה נשמע? המחשב שלי נדפק רצח ואני פה אצל חברה ,אז אמרתי שאני חייבת להכנס לפורום! מה איתכם?! מה חדש בפוווררווום? אתם יכולים לעדכן אותי קצת במתרחש כרגע ? (:) אני אשמח! אוהבת .. :)

אורטל...

וואו הרבה זמן לא היית פה... אממ עדכונים מפורים בערך חח.. * לירן שר איזה שיר ברדיו.. (הביצוע היה טוב) רק שכרגיל הוא ירד על עצמו וכל הפורום התעצבן חח כרגיל * היה ליוסי הופעה בהילטון ת"א ואריאל ויעל פנדריך היו זמרי הליווי - לפי הביקורות היה משגע.. * ידידה טובה של אריאל זמרת בטוח שמעת אותה ברדיו קוראים לה גילת הלל והוא פתח לה קומונה (http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=25099) * לירן שרית לאנג ואני זכינו בסינגל החדש של יוסי.. * אריאל החליט לפתוח עצומה נגד "השתייה המוגזמת שלי" חח * איזה ילדה מפגרת נכנסה לפורום בשם הדר מזוז והתחילה להציף יותר מידי ולהטריד.. (סופה הגיע היא לא תטריד יותר)
* הסינגל יצא לרדיו וקיבל המון ביקורות * ליבית העלתה תמונות של יוסי וניקי מהסטייג' * היה לך יומולדת ופתחנו על זה שרשור.. * היה יומולדת למורן ולטל ימיני * יוסי התראיין לרדיו ירושלים ושר את שיר המעלות.. במילה אחת- מדהים! * נוספו 2 חברה חדשים לפורום גל מירושלים ומושיקו מחולון.. * היה צילומים לריח מנטה ואריאל שלנו גם היה שם.. והתחרה עם איזה אחד.. (זה ישודר בקרוב לפי מה שהבנתי) * אוריאן וכוכבה פתחו קומונה לשלומי שבת * ניקי ושירלי מתחתנים.. וזהו חח מקווה שלא שכחתי כלום...

lir2004

New member
זה מה שנקרא -

"סיכום עולמי"! חחחחחחחחחחחחחחחח... כמו בחדשות... נ.ב. אודליה, צר לי לאכזב אותך... אבל הביצוע באמת לא היה טוב... יכל לצאת הרבה יותר טוב... אבל בסדר... "עברנו את פרעה - נעבור גם את זה"... מה גם שהביצוע לא היה כזה גרוע... אבל הוא בהחלט לא היה טוב... (לא להגיב על זה!).

זה שאריאל התחרה נגדו אצל ירון אילן

קוראים לו עידן סלע הוא היה בשכבה של מורן מהיסודי והוא גר בגבעת זאב. כמו יוסי. צירוף מקרים שכזה..

אורטל 31

New member
חחחחח תודה תודה !! :)

אודליה תודה מאמי באמת יפה מצידך !:) מתוקה שלי :) ולכולם תודה :) חח,אממ.. וואוו אז נראה לי שפיספסתי הרבה ! ,עצומה נגד שתיתך חח:) יוסיקה שלנו ! חחחחחח,אממ ועל המטרידה החופרת ! ויומלדדדדדדת ?!וווואאאאאטט?! לא ראיתי ! ועכשו אני יראה ! חחחחח בקיצור עוד מלא דברים אבל באמת אני רוצה להתעדכן תמיד ולדעת הכול ועד שיסדרו תמחשב שלי בעזרת ה' הארדיסק שלי נדפק אז ,כבר אמא שלי תקנה השבוע ובאמת אני ינסה כמה שאני יוכל להכנס לפורום ולהתעדכן מידיי פעם ועכשו במיוחד שאני בקושי במחשב ויש לי תלחץ של הבגרויות ..:\ אז נראה כבר .. וזהו אז... אני מבטיחה שאני ישתדל להכנס עד שיסדרו לי תמחשב כמה שיותר מהר כי זה באמת חשוב לי ! :) חחח חופרת שכמותי :) ייאלה חברים ,אוהההההההההבת ! @

אורטל 31

New member
חחחחח תודה תודה !! :)

אודליה תודה מאמי באמת יפה מצידך !:) מתוקה שלי :) ולכולם תודה :) חח,אממ.. וואוו אז נראה לי שפיספסתי הרבה ! ,עצומה נגד שתיתך חח:) יוסיקה שלנו ! חחחחחח,אממ ועל המטרידה החופרת ! ויומלדדדדדדת ?!וווואאאאאטט?! לא ראיתי ! ועכשו אני יראה ! חחחחח בקיצור עוד מלא דברים אבל באמת אני רוצה להתעדכן תמיד ולדעת הכול ועד שיסדרו תמחשב שלי בעזרת ה' הארדיסק שלי נדפק אז ,כבר אמא שלי תקנה השבוע ובאמת אני ינסה כמה שאני יוכל להכנס לפורום ולהתעדכן מידיי פעם ועכשו במיוחד שאני בקושי במחשב ויש לי תלחץ של הבגרויות ..:\ אז נראה כבר .. וזהו אז... אני מבטיחה שאני ישתדל להכנס עד שיסדרו לי תמחשב כמה שיותר מהר כי זה באמת חשוב לי ! :) חחח חופרת שכמותי :) ייאלה חברים ,אוהההההההההבת ! @

1מאיוש

New member
אורטלל ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

אודליה עשתה סיכום מצוין! כל הכבוד לה

9B9

New member
ברוכה השבה ואודליה תודה!..גם אני

התעדכנתי בדברים חדשים.

../images/Emo24.gifיוו אודליה !!! ../images/Emo3.gif

חחח זיכרון של פיל?? זה האלכוהול ??? אורטל, יפה מצידך שהתגעגעת ונכנסת מחברה! כל הכבוד :)

למעלה