יוו יפתיי כנסס

helisimslove

New member
יוו יפתיי כנסס

פירסמת באתר שלך את מספר הפאלאפון שלך,הבעיה היא ש..............................אני מתבייישת לדבר איתךך
ואני רוצה לדבר איתך אבל אני מתבייישתתתתת חח תוכל לפתור לי את הבעיה ? חחח חלי

אני יכולה לפתור לך אותה

פשוט תגידי לו שאת מתקשרת אז שלא יענה לפון... חח.. סתם לע.. דברי איתו בפנאן הוא אחלה בן אדם תאמיני לי.. גם אם סתם תשאלי אותו ממצב תהיה לו סבלנות אליך מלא מתקשרים אליו בטח... מסכן לא חופרים לו? יאלה צלצלי אליו תגידי ממצב גם בלי שידע מי את...חחחח.. תשאלי אותו דברים שמעניינים אותך.. בקשר למוזיקה וכאלו.. הוא ישמח לענות לך עליהם תאמיני לי.. הוא אחלה
הפורום אפילו יכול לאשר לך את זה..

helisimslove

New member
אני מתביישת ואין לי מה להגיד לו

אוףףףףףף ובא לי נורא לדבר איתו אולי מחר עם חברות הם גם חיות עליו XD

helisimslove

New member
יפתי אני אתקשר אליך היום עם חברה

שלי... לא נציק לך XD או שכן.. אבל אל תתפלא אם נגמגם ונצחק כזה חחחחחחחח תאמין לי למרות שמפורסמים הם אנשים רגילים עדיין זה מבייש טווב בשביליי אתה מפורסם לא מתחיל ולא ותיך אפילו שאמרתי לחברה שלי שיש לי את הפאלאפון שלך היא מה זה התרגשההה חבל לך על הזמן. אוהבת חלוש

פיי יפה התגברת..במקרה שלי אני לא מת

מתביישת:S לא יודעת.. יהיה נחמד לדבר איתו אבל לא יודעת כאילו..אם אתקשר על מה אני כבר יכולה לדבר איתו?< כאילו...אם יהיה לי על מה לדבר איתו או לצלצל אליו בקשר למשהו בפורום..עדכון או משו כזה אז סבבה חח.. כל עוד זה סתם אין מה להגיד.. אגיד לו ממצב וזהו יזרוםפ השיחה 2 דקות וזהו... נתייבש.. אלא אם כן הוא יודע להזרים שיחות חח

אצלי אני אתבייש

אגיד מה קורה אני לא אגיד את שמי חחחח וזהו..אולי אני אשאל איזו שאלה קטנה מי יודע מה..חח

helisimslove

New member
את באמת לא צריכה להתבייש

אני התגברתי הוא מה זה חמוד,תנסי עם חברה.

helisimslove

New member
למה להגיד מתה מאמי?

תגידיי אני חייה עליכם
.. טוב הקיצר שחר אני בריאה עליך! חחחחחXD

amir haddad

New member
גם לי אין אומץ לדבר עם יפתי:(

ככה זה שאין לך ביטחון לכלום,אתה רק מפסיד את הדברים הטובים... בקושי לעמירושלי יש לי אומץ,אבל בגלל שאנחנו מכירים יותר הוא העלה לי את הביטחון הוא היה עושה לי אני יתקשר כל יום אם צריך עד שתתרגלי חח איזה מאמוש כל פעם הייתי מנתקת לו בפנים ומה לא? מסכן והכל בגלל חוסר בביטחון מטומטם והיום אני זאתי שכבר מתקשרת אליו ,חצי שנה לקח לי להתרגל אליו חחח יפתי אולי ננסה דבר כזה אני יתקשר ,רק אתה תדבר,תשיר ,מה שבא לך חח

amir haddad

New member
יא למה זה הגיב לי כאן חח

באתי לשרשר את זה בשרשור,טוב לא משנה....

למעלה