יוו כל הקמפיין הזה עכשיו נגד

gstav

New member
יוו כל הקמפיין הזה עכשיו נגד

סמים קלים...זה ממש מגוחך. ראיתי פרסומת בטלויזיה שרואים איזה נהג משאית ומודיעים לנו שהוא עישן גראס לפני זה ואז שואלים אם לדעתינו הוא יזכור שלנו יש זכות קדימה.. או משהו בסגנון. מצטערת, אבל כל מה שהפרסומת הזאת העבירה זה שלא כדאי לנהוג אחרי שמעשנים גראס. המממ...זה נכון, כמובן! אבל הפרסומת די טיפשית, מצטערת...

tiger

New member
אז למה לא עושים פשוט פירסמות כזו:

אם שותים או מעשנים לא נוהגים??? הרי אם כבר אז אלכוהול גורם להרבה יותר בעיות קורדינציה ושליטה במרחב שלא לדבר על תופעת איבוד התחושה/שליטה על הרגליים והגפיים. אין שום תופעה דומה לזו בחומרתה בשטח הירוקים. אבל עדיין אני חושב שבהחלט יש מקום לעודד נהגים לא לישתות ולא לעשן ליפני באמצע ואחרי שנוהגים אבל לקחת רק את הסמים הקלים ולהפוך אותם לאויב הציבור או הנהגים על הכבישים כאשר אלכוהול נימכר חופשי?אין גבול לצביעות? T כמו שאני מכיר את הדברים כל הצוות והשחקנים עישנו להם בכיף כל הדרך לצילומים,כל היום בצילומים וכל הדרך אל הבנק אחרי הצילומים. שלא לדבר על בעלי מישרד הפירסום או ההפקה שבטח מריחים בכסף הזה עכשיו קצת קוק איכותי בג´קוזי עם נערת התסריט או הקופי רייטר (או שניהם ביחד) כי למה לקחת סמים קלים כשאפשר קשים?הרי סמים קלים עולים ביוקר לא?...ואם מה שאני כותב מצחיק מישהוא זה רק ביגלל שזה כל כך עצוב.האטימות והטימטום

טייגר,זו תהיה פרסומת לא חוקית..

מהסיבה הפשוטה שגראס לא חוקי....אז מה,הם יפרסמו משהו שהוא עדיין לא חוקי?הם לא יגידו חס וכרפס דבר כזה....שעלול להשתמע כהדחה נוספת לשימוש... אל תשכח שהם לא רואים את זה כמו שאנחנו רואים את זה,מבחינתם,כל עוד זה לא חוקי,לא מדברים על זה,אלא אם כן זה נגד....נגד סמים קלים או נגד אנשים שמשתמשים בסמים קלים... להזכירך,כל מעשן הוא נרקומן עתידי... יום כתום,

למעלה