יוו קרב קשה בין דולסה לפונצ'ו אני ל

pablo111

New member
יוו קרב קשה בין דולסה לפונצ'ו אני ל

לא יודעת אם אני יבחר זה קשה לי

סוכריה16

New member
נ"ש פרומו לעונה 2../images/Emo58.gif

אוףףףףף! ממש לא אהבתי ת'חדשים.. ממש לא

סוכריה16

New member
אהה והכי עצוב../images/Emo58.gif

הצטרך לנצל כל רגע שלנו עם לופה וניקו.. כי.. כי.. זהו הם עזובים! הם אפילו לא מופיעים בפרסומת! אוףףףףףף! למה לופה עוזבת!?! למההההההההה@!??!?!

RobertaMia

New member
באמת?????????../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif

אז מה יקרה עם הלהקה??? כי היא חלק מ- RBD אז זה מוזר...אני שמעתי שלא עוזבים אלא רק מצטרפים.

blondi rebelde

New member
../images/Emo58.gif אני בשוק!!

מאיטה באמת עוזבת? למה לא הראו אותה? הראו רק את אנהי ודולסה!! מי יחליף אותה בלהקה? ובכלל אמרו שהיא כן נשארת. למה מוציאים אותה?!

eveligne406

New member
מה נסגר עם המדים?! פיכס

חח סתם לא הם נחמדים...הרבה יותר טובים מהאדום, אבל התלבושת השחורה+תכלת שלהם הייתה מהממת תודו בזה.. וחוצמזה פדרו דמיאן אמר שהלהקה תשאר כמו שהיא ולא משנה השינויים שיהיו בסדרה הסדרההפכה להיות חלק נפרד מהלהקה...וגם כשהסדרה תיגמר ...אז הלהקה תמשיך להופיע והכל ככה הוא אמר..

bigmomentom

New member
הפרומו קצת מעאפן

נראה לי אבל זה רק פרומו אחד מתוך כמה. הפרומו הזה הוא עם הבנים. בטח יש עוד פרומואים עם הבנות. ובאמת דחפו לנו יותר מידי פנים חדשות בבת אחת...

bigmomentom

New member
או קיי טעות שלי

הבנות שם אבל רואים אותן לאיזה שניה וחצי. מוזר! כמה זמן מסך קיבלו החדשים... ואני מאוד מקווה שהעובדה שלופיטה לא בפרומו זה רק עוד תרגיל של ההפקה שמתיישב להם עם הסוף של העונה הראשונה (לא הגיוני שהיא בחוץ).

moranstf

New member
לא רואים טוב../images/Emo10.gif

זה רק אצלי??אני רואה הכל מטושטש וזה נתקע כל שניה... אני שונאת חדשים1!הורסים זה מבאס ועוד עד מתרגלים אליהם....

סוכריה16

New member
אוייי לא כזה נוראאא../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אני אנטי=- פאנטית שלהם.. ובצדק! תראו את זאת! מי היא חשה!?1 חח.. אפשר לחשוב שהיא מחזיקה ת'יד לפונצ'ו!

למעלה