יוו

יוו ../images/Emo2.gif

מה אני עושה בפתיחה של הפורום? אויי תמונה שלי... אוייי יוואיי
מה שלומכם כולם? הכל בסדר?
קארין

gaia20

New member
הי קארין

מאחר ולא בחרתי ספיציפית אנשים שיופיעו שם (או יותר נכון כרטיסים אישיים של אנשים) אז כל פעם שנכנסים זה מישהו אחר... (רק אנשים עם תמונה בכרטיס האישי.) אני בסדר, סולבת קצת מחוסר שינה כי הלכתי אתמול לישון מאוחר וקמתי היום מאוד מוקדם, אבל חוץ מזה הכל בסדר.

טוב נו ...

עכשיו אתם יודעים מי אני .... גיליתם אותי
חוסר שינה? גם אני בערך.... אני מיום חמישי , שישי ושבת ... הלכתי לישון בבוקר (4 , 5 ) וקמתי מוקדם יותר ממה שהייתי צריכה. אני קמה בכלל מוקדם מאוד בזמן האחרון וזה משגע אותי!!!
שיהיה לך יום נפלא
קארין

ל3

New member
הי לכולם

אולי אם אתם קמות מוקדם לפחות תנסו ללכת לישון יותר מוקדם. האמת שאני מורגלת להיות על הרגליים כבר בשש,שבע בבוקר ולא משנה אם זה שבתות או חגים אני תמיד קמה בערך בשעה הזו- הרגל מהצבא שם הייתי לעיתים קרובות קמה ב 4:30 בבוקר.

maruan

New member
היי חברים צהריים מתוקים מה הענייני

מה העניינים??מקווה שאתם מרגישים טוב אני היגעתי למסכנה והיא ככה חוסר שינה נובע מחוסר המוגלובין אז תאכלו טוב המון ברזל בשרים דגים ותאכלו פירות ואני חושב שאתם תשנו יותר טוב לא רק לסמוך על כדורי ברזל אלא לאכול יותר ואני מקווה שתתחילו לישון טוב ומאחל לכם המון המון בריאות אוהב אותכם מרואן
נ.ב לשתות המון כי הגוף מאבד המון נוזלים בחום הזה

ל3

New member
הי מרואן

זוהי הפעם הראשונה שאני שומעת שהמגלובין נמוך גורם להפרעה בשינה אם כבר אז ההיפך - זה גורם לאדם להיות יותר ישנוני ועייף וזה מנסיון. ישנם גורמים רבים היכולים להשפיע על שינה טובה החל מגורמים פיזיולוגים וכלה בגורמים נפשיים כמו לחץ, אדם שטרוד ממשהו וכו´. קראתי פעם שרוב האוכלוסיה סבלה בשלב זה או אחר בחיים מנדודי שינה ושאם זה לא חוזר על עצמו באופן קבוע אז אין מה להיתרגש מכך. התעייפתי כבר מעצם הכתיבה

קטיפה

New member
אני צריכה לקחת גם כדורי ברזל..

כי אני צימחונית..ויש לי המוגלובין נמוך..

ל3

New member
קטיפונת

אז תקחי חמודה כי אסור לשחק עם זה ( תראו מי שמדבר, האמת שגם אני לא מקפידה). אם את צמחונית בכלל חשוב שתאכלי הרבה שקדים, אגוזים, ירקות ירוקים שבהם יש הרבה ברזל. גם דגים זה טוב- אם את אוכלת.

maruan

New member
היי שירי מה המצב ממי מה תפסידי תנסי

מה שאני כתבתי לך זה בדוק מנסיון אני כמה ימים לא ישנתי וכשהתחלתי לאכול טוב התחלתי לישון תנסי ולא תפסידי תאכלי המון ויטמינים בשרים דגים ופירות וירקות ותווכחי לדעת עד כמה שאני צודק מאחל לך המון המון בריאות אושר ועושר ונחת
אוהב ומעריץ ואוהד מרואן נ.ב תשתי המון המון נוזלים בחום כי גופך מאבד המון נוזלים בחום

ל3

New member
מרואן- תודה על העצה אבל אני דווקא

ישנה בסדר גמור- אין לי בעיה להירדם ולהיפך, אני לרוב מרגישה עייפות

gaia20

New member
הומוגלובין נמוך = קשיי הרדמות?

ת´אמת, אצלי, כשהיתה לי אנמיה חמורה מאוד עם המוגלובין 6.6, יכולתי לישון (כמו תינוקת...) גם מעל 12 שעות!!! לא היה שום קושי להרדם, להפך היתה לי בעיה להחזיק את עצמי ערה מעל 7-8 שעות... לפעמים, גם אחרי שישנתי 10 שעות רצוף, קמתי, היתי ערה שעתיים ושוב חזרתי לישון לעוד כמה שעות...

maruan

New member
לגאיוש היקרה אחרי צהריים טובים מה

מה המצב ממי?מקווה שאת מרגישה טוב !!! בקשר להמוגלובין אצלי זה ככה הולך בגוף אם אני לא נרדם כמה ימים זה אומר הממוגלובין אצלי פגום חסר ואני צריך לקחת את עצמי בידיים ולהתחיל לאכול אחרת אני אמצא בבית חולים לכן כשאני מתחיל לאכול דברים טובים כמו בשרי כבד עופות ולשתות הרבה נוזלים כמו שוקו וחלב ולאכול פירות אז אני חוזר לישון זה אני מדבר על עצמי אני לא צריך לעשות בדיקות דם בשביל לדעת אם ההומוגלובין נמוך או לא מספיק לי לישון טוב זה אומר הכול ואיך שאומרים שינה=בריאות מאחל לך המון המון המון בריאות אושר ועושר ונחת לך ולכול הגולשים ושתגשימי את כול חלומותייך ומשאלותייך אינשאללה בע"ה
אוהב אותך ומכבד ומעריץ ואוהד מרואן

קטיפה

New member
לכווווווווווולם..../images/Emo10.gif

אוף! אני לא יודעת מה קורה לי בשמן האחרון.. אני כל הזמן עייפה ותשושה ורוצה כל הזמן לישון! אתמול לא ישנתי טוב בלילה והקאתי את הנשמה (סליחה על הביטוי) ולמה? אני לא יודעת! ועכשיו אני גם עצבנית גם לא מרגישה טוף וגם עייפה. וסליחה שאני באה ככה עם הצרות שלי לפורם הזה.. כוכי וגאיה-אתן יכולות לימחוק..

קטיפה יקרה, זו מטרת הפורום../images/Emo24.gif

קטיפה יקרה זו בדיוק מטרת הפורום, שאנשים יבואו הנה כשרע להם, יבואו הנה כשטוב להם, יקבלו תמיכה, חיבוק, אהדה וסימפטיה. לא רק שלא נמחק את הודעתך, אלא להיפך, אני מעבירה לך מכאן, חיבוק חזק חזק, מחזיקה אותך קרוב לליבי, ואומרת לך שמרגישה בדיוק מה שאת מרגישה. כולנו היינו שם... חלקנו עדיין שם.... וחלקנו יחזור לשם... קטיפה, סבלנות, זו אופיה של המחלה ה"מיוחדת" שלנו, היא באה בגלים, לפעמים הגלים גבוהים ולפעמים הגלים נמוכים, בואי נמתין עד שהים שלך יהיה רגוע. חיבוק חזק חזק
ועוד אחד
מקווה שהלילה יהיה יותר טוב שבת נעימה

ל3

New member
קטיפונת החמודה

כמו שכוכי אמרה כבר, את לא צריכה להיצטער על מה שסיפרת לנו, סכ"ה זה מה שאת מרגישה ואני בטוחה שלא הזמנת את זה עלייך. תרגישי טוב מתוקה, אני שולחת לך איחולי החלמה. שתי הרבה תה ותנוחי ותתאזרי בהרבה סבלנות- יהיה טוב. אז קחי הרבה הרבה
אוהבת שירי
תעדכני אותי איך את מרגישה טוב?

קטיפה

New member
../images/Emo141.gifתודה לכן מ../images/Emo79.gifוקות שלי..|דוב

וואי איך הייתי עצבני
כי רב
י עם חבר שלי
אבל לא נורא כבר השלמנו
ואני הכרח
י את עצמי לנוח להירגע והכנ
י לי
ה תפס
י
נומה קלה. ועכשיו אני מרגישה יו
ר טוב
..
ודה לכן
את
ה-
השני שלי
ממני Shirley

gaia20

New member
קטיפה, אני עם כוכי ושירי

בכל מילה.... אנחנו כאן תמיד, בכל מצב שלא תרגישי, רע או טוב..... ואף פעם אל תחשבי שאת מעמסה עלינו, או שאנחנו לא רוצים לשמוע אותך, אנחנו תמיד רוצים, תמיד רוצים לשמוע ולהקשיב..... אוהבת אותך מתוקה, תרגישי טוב,

קטיפה

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifשירי ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תודה לך מתוקה שלי אני מרגישה יותר טוב אבל עדיין לא 100% שירו´ש מתי ניראה תמונה שלך ?? ממני Shirley

למעלה