יוו

ירדנעע1

New member
יוו

כמה בעיות אני שולחת לפה אבל אני חייבת לשאול אתכם!! לפני שבוע בערך חזרתי מאילת הייתי במלון נחמד,הכרתי אנשים חמודים,כמה אנשים מצרפת. אחד משך את תשומת הלב שלי הוא גדול ממני בשנתיים-שלוש אבל הוא ממש נחמד אחרי שהוא חזר לבית שלו בצרפת,יצא לנו לדבר קצת במסן היום יצא לי לדבר איתו את אחת השיחות המרגשות ביותר שהיו לי!(זה היה כתוב באנגלית ואני תרגמתי) הוא: "אני חייב ללכת,ביי ילדה (יענו girl,כמו חבובה)" הוא:*סמיילי של נשיקה* הוא :"אני מנשק אותך" (המנשק היה בעצם סמיילי של ילדה סגולה כזאת שנותנת נשיקה ענקית,זה היה נראה ככה: you *הסמיילי* i) אני : "בייביי *במיילי של לב" הוא:"אז את אוהבת אותי?" אני"אתה חמוד P: " הוא:"תודה" אני":)" הוא:"אז מה אני מבין?" אני"למה אתה מתכוון?" הוא:"את אוהבת אותי,או לא?" אני"אני מחבבת אותך" אני:"ואתה אוהב אותי?" הוא:"אני?לא...אם הייתי אוהב אותך היית יודעת.." אחר כך סתם כזה דיברנו ואז הוא כתב לי הוא:"אבל אם את אוהבת אותי למה לא אמרת לי לפני?" אני:"כי אני לא,אני מחבבת אותך כידיד" הוא"אהההה,אוקיי,אני חייב ללכת..ביי" חברה שלי אמרה שזה שקוף שיש לו משהו אלי אבל לי לא נראה מה אני אמורה להבין מזה? זאת הייתי אני שהטעיתי אותו?

stacys mom

New member
...

לדעתי הוא מרגיש כלפייך משהו. מתי הטעית אותו? אמרת לו I like you שיסיק מזה מה שהוא רוצה.

halloo

New member
ממתי אמורים להבין משהו מסמיילים?

כיום עולמנו הוא מקום מסובך

אני מקווה שזה לא עוד בחור עם אגו

יש בחורים שצריכים שבנות ירדפו אחריהם ויאמרו להם שהן אוהבות אותן- רק ככה הם מרגישים משהו. האגו שלהם חייב להיות מנופח במחמאות ורדיפות(של בנות אחריהם) כדי שהם ירגישו טוב. הם מסוג האנשים שכשמישהי תאמר להם "אני מרגישה אליך משהו" הם ישחקו אותה לא מבינים, וישאלו "מה?" רק כדי שהיא תאמר "אני אוהבת אותך". ישר האגו שלהם מתנפח מחשיבות והערצה עצמית. *ציטוט ישיר של חברה שלי* תשימי לב טוב אם הוא לא מנסה לסובב אותך על האצבע כדי שתרדפי אחריו.

ירדנעע1

New member
הוא לא כזה

ממש לא הוא מהכפרות האלה שאגו זה לא הקטע שלהם או לפחות זה הצד שאני מכירה בו

אוקי. את מכירה אותו. את יודעת.

אני רק אומרת לך להיזהר, אז אולי הוא כנראה לא כזה.

ירדנעע1

New member
עידכון

הוא לא מדבר איתי שלחתי לו הודעה והוא התנתק מישהו יכול להסביר לי למה?

למעלה