יוזמה ברוכה לדיון...

rustynail

New member
יוזמה ברוכה לדיון...

אני גר ברחובות, ואוהב לצאת לבלות במקומות לידי, אבל אין מה לעשות המרחק לריכוז הברים הוא מרחק נסיעה. וליוזמה: הפלורה בר ברחובות מקדם את אם שותים לא נוהגים ומציע קחו מונית הביאו קבלה וקבלו צ'ייסר בלנטיין על חשבונם... ולדיון: אני יודע שאני בלי אוטו אני יכול לשתות יותר, גם אם לא בא לי בלנטיין עצם הרעיון מעלה בי גישה חיובית להגיע לשם, סוג של גישה חדשה לבריחה מנהג תורן וגם לעסק שלא רוצה "לספוג" נהג תורן שלא שותה ונהנה פחות מכפי שיכל נשמע לי סטארטאפ לא רע בכלל. מכירים עוד מקומות בגישה דומה או שונה לנושא? והאם נראה לכם בר שייצור קשר עם חברת מוניות לנסיעות מוזלות למבלים הלוך חזור יספוג נזק כבד בהשוואה לרווח? בכל אופן המקום קיבל את תשומת ליבי לנושא ואני יותר משמח לקדם אותו בהקשר הזה

obbb

New member
יוזמה מעולה!

את האמת נשמע לי באמת רעיון אדיר. אפשר גם לסגור "דיל" עם חברת מוניות לתעריף מוזל, או אפילו לסבסד ולהשתתף בסכום מהתשלום. (למשל 5-10 ש"ח על כל מונית). מזכיר לי שיש מועדון חשפנות בנאפה שמשלם לך על המונית (בדרך לשם, לאף אחד לא אכפת ממך אחרי שאתה יוצא מהמועדון...) קונספט שיכול להיות מאוד רווחי ומאוד יעיל במידה והוא מתבצע כהלכה.

lb22

New member
פעם דיברנו פה על זה.....

אני חושב שצריך להעלות נורמה כזו בפאבים .. שמי שלא שותה כי הוא נוהג יקבל שתיה קלה חינם (קולה וכאלה ....) זאת יוזמה שצריכה להיות בכל פאב ופאב בארץ לדעתי.

The German

New member
מדהים! ולא בציניות - אני מכיר את הבעלים ו..

החלט צריך לפרגן להם על היוזמה הברוכה!

S1ndrome1

New member
מעניין ביותר

לא ידעתי שעושים את זה בפלורה. לא מכיר עוד מקומות כאלה, אבל למשל אצלנו על הבר, יש לנו כמעט(עדיין צריך אישור אחמ"ש, אבל הוא ב99 אחוז יאשר) יד חופשית בשתייה הקלה ובספיד רק. אז פינוקים או תמיכה של שתייה קלה יוצאים אצלנו דיי בסבבה והחבר'ה שעובדים איתי, ואני גם בינהם, "מקלים" על החשבון של הנהג התורן, אם זה בשתייה קלה או משהו בסגנון. אבל שום דבר שמקדם הבעלים, זה שיקול אישי כבר של כל ברמן וברמן אצלנו... אבל יוזמה מבורכת ביותר ואני אעלה את זה הלאה.

D221

New member
זה נהדר וצריך להגיע לעיתון.

כל הכבוד להם. לי יצא לראות מקומות שמוציאים שתיה קלה חינם למי שמחזיק את המפתחות. אבל לתת צ'ייסרים על חשבונית של מונית... זה כבר ממש צעד רציני קדימה. כל הכבוד. זה צריך להגיע לידיעות ומעריב עם כותרת גדולה בסגנון "יוזמה מבורכת למניעת תאונות במקומות בילוי" ככה זה ייתן פירסום ענק לאותו מקום ויעודד אחרים ללכת בעקבותיו (גם אלו שיעשו את זה בשביל הפירסום...העיקר שיעשו)

חמדונה

New member
בארה"ב יש חובה על הברמן להזמין ולשלם מונית

אם הוא חושב שהבנאדם שיכור מדי לנהוג (ובאמת כשיש תאונה של שכרות מחפשים את בעל הפאב (אם הבחור השתכר בפאב כמובן) והרבה פעמים מעמידים אותו לדין). בכל מקרה הפלורה מקום טוב

יפה!

בלונדון יש שירות כדלקמן: אתה נוסע לפאב באוטו שלך. משתכר (getting pissed, בעגה המקומית). מתקשר לחברה, הם שולחים לך מישהו עם קטנוע מתקפל. הוא מקפל את הקטנוע, שם אותו בתא מטען שלך. מעמיס אותך לתא הנוסעים. מסיע אותך הבייתה. הם טוענים שזה יותר זול ממונית הלוך חזור, ושלנהג יש ביטוח מיוחד על הרכב שלך.

גאונות לשמה ../images/Emo6.gif

ראיתי את זה והאדם שחשב על זה הוא פשוט גאון מה גם שזה מצחיק בטירוף
... ובטח באנגליה זה ילך כי הם חובבי אלכוהול מטורפים
... מתפלא שישראלי עדיין לא חשב על זה.

למעלה