יוזמה חדשה

profil45

New member
יוזמה חדשה

שלוווםם כולם לי ולCASUS יש יוזמה חדשה אנחנו רוצים לבנות אתר על הצבא כמו IDF2000 רק יותר טוב אז כל מי שרוצה לעזור שיכתוב כאן בפורום את הICQ שלו או משהו כזה ועוד דבר אם יש לכם רעיון לשם לאתר אז תכתבו גם אותו תודה

profil45

New member
זה הכל

זה הכל אין מתנדבים אני בטוח שיש בפורום הזה מלא גאוני מחשבים למינהם שיכולים לעזור בעיצוב וכאלה וגם סתם אנשים שיכולים לעזור מה נהיה איתכם

באמת מגעיל IDF2000

הם לא החליטו אם הם פורטל צבא או אלק פורטל לצעירים. כמו החלקים עם תמונות עירום של חיילים או סיפורים אירוטיים. ממש לא רציני וילדותי.

profil45

New member
אז...

אל תשאל מה האתר יעשה בשבילך תגיד מה אתה עושה בשביל האתר בחייאת אני צריך עזרה עם זה הידע והכשרון שלי בעיצוב אתרים שואף לאפס אז שמישהו יעזור

קודם תקנה דומיין.

שיהיה לך כתובת. תתחיל לשים מאמרים ואז אנשים יצטרפו. זה לא צריך להיות יפה העיקר התוכן. אגב, אפשר בינתיים לפרסם כאן אם הכתבות שכתבו רפאל וקסיוס על שלדג ואגוז? עד שהאתר יעלה בטח יקח הרבה זמן וחבל.

profil45

New member
מה אני נראה לך?????????

אין לי שום כוונה לקנות דומיין אתר יכול להצליח גם בלי דומיין אני אמצא איזה דומיין בחינם

Casus Belli

New member
צודק

אפשר להעלות את האתר במתכונת ניסיונית (ללא רכישת דומיין) ואם הוא אכן יהיה הצלחה... אז זה כבר משהו אחר.

profil45

New member
כתבות

אין לי מושג מה לכתוב על כל יחידות השדה אז עם מישהו רוצה לעזור בבקשה תשלחו לי בקובץ WORD את מה שכתוב בחוברת שמצורפת לשאלון העדפות ליחידות השדה. וכן כל כתבה על חיל מודיעין, משטרה צבאית ,חיל חינוך וכו וכו תודה מראש [email protected]

warlockd

New member
אפשר לקבל דומיין בחינם באחד מאילה

ב-geocities או ב- MSN, יש להם סביבה די ידידותית, וגם מיועדת ללא מקצוענים.

Swoosh

New member
פרופיל וכסוס

לפי דעתי כדאי להשר עם גדי (ג.ג) בגלל שאם נקים שני אתרים זה יהיה מאוד טיפשי, וחבל, חוץ מזה שלפי מה שהוא אמר, יש לו דומיין כבר, וזה יחסוך לנו הרבה טירחה. דבר שני, כסוס אחי, מה אתה נורמלי? אתה כתבת כמעט הכל על היחידות, ואתה שואל את רשותי? בכל מקרה, אני נותן לך יפוי כוח לשלוח את החומר לכל אחד, רק תזהר שלא מהצוות של איזהשהו אתר הא?:))) ואגב, מזמן לא עבדנו על כתבות, צריך לחזור לזה, תכתוב לי אימייל. רפאל

יש בעיה יותר חמורה.

מאד יתכן שצה"ל ממש לא יאהב שיכתבו מאמרים כאן בעברית על יחידות מיוחדות. דבר אחז זה באנגלית באתר אמריקאי ודבר שני זה כאן בעברית. צריכים לזכור שהכותבים הם מלשב"ים והצבא יכול להתנקם בהם. אם מישהו זוכר היה בלאגן בעבר עם כמה אתרים פרטיים שעשו חיילים והם היו צריכים להוריד אותם, אז על כמה וכמה על יחידות מובחרות. נקודה למחשבה.

profil45

New member
הבהרה

אין לי שום כוונה לשים באתר חומרים מסווגים ולא בשביל זה האתר יקום. האתר לא נועד בשביל להיות העתק בעברית של האתר האמריקקי אלא לתת מידע חיוני למלש"בים על חילות חטיבות ויחידות שאליהן הם יכולים להגיע וכן מידע שימושי אחר למתגייסים זהו תודה

profil45

New member
אין מה להסביר

אני לא מתכוון לכתוב משהו מסווג לא בשביל זה האתר קיים

Swoosh

New member
יכול להיות שאתה צודק

לכן אולי כדאי להשיכ דומיין לא של הארץ ( נגיד com.) . החומר שכתבנו די מאוד מסווג...יש שם מידע די רגיש, נראה לי. באמת נראה לך שצה"ל ידפוק מלש"בים על זה? רפאל

למעלה