יוזמה למיחזור במעלה אדומים

יוזמה למיחזור במעלה אדומים

אני מכיר את המקום והיא עיר תוססת, צעירה ונקייה, אין בה תעשייה שהורסת את מזג האויר ואני בטוח שהיוזמה הזו תעבור בקלות אם רק נירתם למשימה. אני מציע שנעלה עצומה לפיזור מתקנים למיחזור בקבוקי פלסטיק ברחבי העיר, אני בתור שותה משקאות קבוע בבקבוקי פסלטיק מרגיש צביתה כל פעם שאני זורק את זה לצפרדע, ובקלות יכול להיות ליד זה מתקן למיחזור. מי שבעד הקמת עצומה ובסוף נשלח את זה לבני כשריאל, מוזמן לשרשר
, מי שמכיר דרכים להקמת עצומה חוקית, אמיתית ורלוונטית מוזמן ליצור קשר או לרשום איך עושים את זה בשרשור הזה. רובין אוחנה [email protected] או באיסיקיו 210234986 תודה.

ZiV GiLbOa

New member
עם כל הכבוד לרצון הטוב,

כבר קיימים מספר כלובי מחזור בתוך העיר לבקבוקי מחזור גדולים. את הקטנים ניתן לקחת לסופר "מיסטר זול" ואף לקבל פיקדון על בקבוקים אלו. אני יכול לספר על הכלוב שליד ביתי, ברחוב האלה ב06.ובטוח יש עוד מספר רב של כלובים מפוזרים בעיר. אז כדאי קודם לבדוק לפני שבונים עצומה, לא? שיהיה יום טוב!

ראשית ברוך הבא אלינו רובין ../images/Emo140.gif

ההצעה שעלת טובה היא ,אלא שזיו צודק ,יש בעיר מספר מתקנים שפזורים בעיר ואני יודעת שהעיריה מתכננת לרכוש עוד במהלך השנה ... אבל שמחה שלפחות באת אלינוואתה מוזמן להעלות עוד רעיונות ונשמח לשתף פעולה

תודה לכם.

אני פשוט קצת נפתחתי לנושא הזה לאחרונה, ואני נורא ארצה לראות נניח ב03 מתקנים כאלה, לפחות שארגיש שאני תורם את חלקי.

כפי שכבר עדכנו אותך, יש יחסית הרבה כלובי

מיחזור לפלסטיקים בעיר [אגב - נוח מאוד לשים בהם גם בקבוקים של מרכך כביסה ושאר פלסטיקים אחרים]. אני אשמח לראות בעירנו כלוב למיחזור של בקבוקי/פסולת זכוכית שאינם כלולים בחוק הפיקדון.

ZiV GiLbOa

New member
בדקת במישור אדומים במפעל שם?

לדעתי אפשר לתת שם בקבוקי זכוכית שהם ללא פיקדון.

למעלה