יוזמה למיפגש

יוזמה למיפגש

לדעתי אם רוצים לקיים מיפגש פשוט צריך לקבוע , תמיד יווצר מצב שמישהו לא יצליח להגיע, נודיע מספיק מראש על מנת שאנשים יצליחו לשריין את היום , מתוך רצון ותקווה שהרוב הגדול יצליח לבוא אני "מרים לאוויר את יום ראשון 8.8 בשעה 19:00. למסכימים נא לאשר, מי שיכול לפתוח את ביתו נישמח מאוד. "דברים שיוצאים מן הלב נכנסים אל הלב" אריק

MikeY fReAk

New member
כמה דברים..../images/Emo79.gif

שעה 7 למפגש?
לא כדאי *קצת* יותר מוקדם?..אנשים גם צריכים לחזור בשעה נורמאלית הביתה.. ולמה שלא ניפגש בעזריאלי? כולם נפגשים בעזריאלי, וזה מאוד נוח..
אני לא אהיה ב8.8 בניצנים [2.8 שליטה
]..ואני לא יודעת מה עם האחרים פה בפורום, אבל יש מצב שמישהו פה יהיה שם..נראה לי

MiRuinaVida

New member
../images/Emo20.gifאם אפשר../images/Emo20.gif

להיפגש בימי שישי.. אני פשוט יוצאת לקורס מהצבא בבסיס סגור ואני יוצאת רק ימי שישי.. מאוד הייתי רוצה להגיע לאחד המפגשים של הפורום אז אם אפשר קצת להתגמש אני אודה לכם. ולהגיע לכל מקום לא בדיוק תהיה בעיה בשבילי :)

EnigmaGirl

New member
אז ככה

אני דתייה אז בימי שישי אני בטח שלא יכולה (וגם לא בשבתות) וחוץ מזה אני אהיה בסמינריון של שרות לאומי ב8.8 ואני גם אהיה בניצנים ב10.8 וב11.8 אז תגידו יש עוד מישהו שהולך להיות שם באותו הזמן? וזהו

MiRuinaVida

New member
ימי שישי בבוקר?

או ש.... פורום רייקי של הזקנים (
) עושים מפגש ביום חמישי ה5.8 אפשר אולי איתם? או שלא......? אבל לא באותו יום

ofirush 14

New member
:-LOL D

עתיקים....אהבתי!!!! חוץ מזה, זה לא יפה..גם אבא שלי שם!!!! אבל לא משנה..ו...אני בעד:)

MikeY fReAk

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo79.gif

רק שאני אהיה [אם ההורים נחמדים ואני אצא בהגרלה..] ב2.8 וב16[:

נועיק

New member
../images/Emo26.gifיוזמה למפגש מס' 2 ../images/Emo36.gif

אז ככה - באמת יש מפגש של הפורום ה"זקן" אצלי
בבר בחדרה. ממש הזדמנות פז - גם מאורגנים כבר על העניין גם יכולים לתפוס טרמפ
עם איזה זקן רייקיסט שנוסע לכיוון וגם יכולים להכיר את האנשים שמאחרי השמות. מה יותר מזה? אה, ויש הופעה של הרכב
שנקרא "נואיבה", וזה כלול בכניסה כמובן, אז בכלל מגניב. בקיצור - אם אתם מעוניינים - כדאי שתגיבו כאן וגם (הכי חשוב) בפורום ההוא (זקנים וכאלה) ככה נוכל לראות שיש המון אנשים שבאים
ונשמור על מתח יחסי עד המפגש. להתראות
נועה

ofirush 14

New member
חחחח גמני בעד..:)

אההה....אני בדיוק שומעת לי הופעה...כל כך יפה! כל כך איכותי!!! הרי מכיר ת'להקה..:) הרי אוהב את הלהקה...הרי גם קיבל את ההופעה באחד המפגשים מאבו שלי. אני יכולה לתפוס טרמפ עם הרייקיסט הזקן ושמו-אבו!!!! (אבו, אם אתה קורא את זה, תדע שהם הכריחו אותי לקרוא לך זקן).

eitanreder

New member
הריקייסט הזקן שנקרא :אבו

יכול להביא מאזור הצפון 2-3 שתילי רייקי צעירים שרוצים להגיע למפגש

ofirush 14

New member
שתילי רייקי!!! LOL

אהבתי אבו...יש בך חוש הומור. חחח חוש הומור מתוחכם (כמו אתמול בהופעה של דיפרפל [דיפ פרפל אבו...]). ואתה באמת חייב לעשות משהו עם החתימה שלך...אני לא יכולה ככה כשכתוב סגול כהה. אתה לא יכול לפרש שם אחד ואת השם השני להשאיר ככה. פירושים בעברית זה פשוט לא יפה. כי תחשוב איך החתימה שלך תיראה עם תפרש את לד זפלין בעברית. צלין (או צפלון) עופרת...נראה לך שמישהו יבן שאלה לד זפלינקו'ש? (מה?!) בקיצור..דיפ פרפל זה יותר יפה מ'סגל כהה'. ותראו לאיזה נושא הגעתי...הכל בגלל המפגש. תאמינו לי...אין בושה!!!

MiRuinaVida

New member
חחח

אתם קרועים :) אני אצא מתוך נקודת הנחה שיש לכם יותר ממחשב אחד בבית.. אם מישהו יכול לאסוף אותי מהתחנת רכבת זה יהיה נפלא!

280388

New member
אם יש עוד מישהו מהצפון

נהריה-עכו-קריות-חיפה, אז אני מצתרף. נ.ב. למה לא לעשות את המפגש בצפון, בגולן, כי יש סיכוי שבימים האלה אהיה דווקה שם, במפגש של עוד חבר'ה של רייקי, שלא מהפורומים.

smile2life

New member
מוכן לתת טרמפ

מאזור פ"ת קבוץ גבעת השלושה - יאללה תעמיסו עצמכם על הסמיילמוביל הזקן והמקרטע

EnigmaGirl

New member
אני עדיין לא הבנתי

לאיזה תאריך אתם מתכוונים אבל אם אתם מתכוונים ל5.8 אז לצערי הרב אני לא אוכל להגיע כי אני אהיה בסמינריון של שרות לאומי (הוא מהראשון לשמיני עד לתשיעי) אבל מה שהכי חרא בזה זה שסוף סוף היה יכול להיות לי טרמפ למפגש (אני מחיפה ) ואני לא אוכל לבוא!!!! איזה בעסה! טוב,לא נורא הכל לטובה ואולי אפילו יצא לי להגיע למפגשים בעתיד... אז תהנו!!!!!!!!!!!

ofirush 14

New member
אוף..חבל...אבל אני לא רוצה לבאס

אותך עוד:) העיקר שתהני לך, איפה שרק תהיי!! ואל תדאגי, יהיו עוד מפגשים...עוד הרבה. וכן, ברור שיצא לך להגיע לעוד מפגשים! אין זו שאלה..:)

למעלה