יוזמה-(מו"ר)

garaj

New member
יוזמה-(מו"ר)

שלום לכולכם, בוא שנעשה דבר מסודר לכל הנבחנים במור, במקום לכתוה הודעות פה ושם שנעשה כך: כל אחד שיש לו שאלות ביוגרפיות, דילמות, על הדבר שהתרחש בקבוצה וכל דבר שיכול לעזור לנבחנים שיכתוב פה, אבל צריך להדגיש שהפניות יהיו ישירות לעניין, לא צריך לכתוב הודעות תודה וכו' רק לכתוב הדבר שיועיל לנבחנים לא לדבר על מו"ר בגדול אלא לפרט לספר כל דבר, אנחנו לא רוצים מידע כללי. בבקשה כל מי שרוצה לעזור שיכתוב פה עם התיחסות לדברים שאמרתי. ןבבקשה ממי שעשה מו"ר ביום חמישי שישתף פעולה ותודה רבה מראש.

garaj

New member
ציטוט מ RANOOSH

rannosha ו 18:21 | 09/06/06 למי שרוצה לדעת מה היה, אני אשמח לשתף אותכם בכמה: סימולציות: אתה יועץ תעסוקתי ומגיע אליך מישהו שעובד כאיש מכירות שאחרי שחלה במחלה מסוימת (או משהו כזה) הם פטרו אותו 3 פעמים ואתה צריך לעזור לו!!! אתה מדריך בתנועת נוער..אתה צריך לשוחח עם בחורה שאתה מדריך שבתקופה האחרונה היה לה ריב עם עוד בחורה ואתה צריך לשאול אותה מה קרה..ומסתבר שיש בעיות בבית.. אתה רופא ומגיע אליך משה שאשתו חלתה במחלה שכלית ומצבה מדרדר ומשה צריך לעבוד בבית במקומה ומבקש שתחתום לו על מסמך כדי שתעבור לבית חולים סיעודי(לא זוכרת בדיוק)ממשלתי למרות שמצבה לא כל כך חמור. מקווה שעזרתי ובהצלחה לכולם!! דבר זה נכתב ע"י rannosha

morancho1

New member
סליחה שאני סוטה מן העניין אבל..

אני לא רואה טעם בהצעתך. הסתכלתי בדילמה שצוטטת כאן, ולא ראיתי משהו שונה ממיליון ואחד הדילמות שהציגו פה בשבוע האחרון. אז עכשיו אתה מנהל בי"ס ועכשיו אתה נגר..האם זה עוזר לך באיזשהו אופן להתכונן למבחנים? המטרה של המבחנים לתת לך דילמות שאי אפשר להתכונן אליהם כדי לראות את צורת ההתמודדות שלך. ממועד למועד הדילמות משתנות- אז לא יעזור להכיר את הדילמות של המועד הקודם. ואתה יודע? אפילו אם מישהו רשם לך שהוא עשה XY האם זה יעזור לך בצורה כלשהי? אתה בכלל מכיר את הבן אדם? אולי הוא פעל בצורה לא נכונה ולך תחקה אותו עכשיו.. תיכנס ללינקים של דילמות רפואיות- ASUITA פירסמה פה משהו. אף אחד לא מצפה שתשלוף דילמות מהמרפק. מצפים שתהיה שקול. אחראי. מתקשר עם סביבתך בצורה טובה. לקחת את העצות של אנשים שניתנו פה ברוח טובה, ולהפוך את הפורום ללוח "העתקות" שאין בהם שום יעילות חוץ מסקרנות גרידא, לא רואה לזה שום צידוק. ולסיום אומר כדי שלא תכעס עליי יותר מדי... אני מועמדת בדיוק כמוך. גם לי יש מו"ר. גם אני מתרגשת מאוד. כמוך גם אני נעזרת בפורום. אך גיליתי שהדילמות חוזרות על עצמן. וכדאי לי שאשקיע את הימים עד למו"ר בדברים קצת יותר חשובים מלטחון מים.. מקווה שלא נפגעת מדבריי, ציינתי את המחשבה שלי על העניין. יכול להיות שהודעתך תמשוך קהל יעד, אני אישית חושבת שהגיעו מים עד נפש עם כל הדילמות האלה, ואולי צריך שהמועמדים קצת יוכיחו את עצמם בזכות עצמם.

asiuta

New member
מצטרפת אליך חמודה

רק שיבשת לי קצת את הניק, אבל אני שוב אסלח לך כי אני כזו נחמדה ומקסימה :)

morancho1

New member
חחח סבבה:)

יש לי נטייה לשבש ניקים של אנשים..במיוחד כשאין לי מושג מה הם אומרים- עימך הסליחה:)

למעלה