יוזמה מחודשת- שרשור פירגון לחבר/ה

• פותח הנושא aiziq
  • פורסם בתאריך

aiziq

New member
יוזמה מחודשת- שרשור פירגון לחבר/ה

והפעם, אני מבקש לפרגן לפרח תרבותי, כל מי שיש לו לומר משהו נחמד לפרח מתבקש לשרשר זאת לכאן
כמה מילים ממני, פרח: אני לא מפסיק להתפעל ממידת ההשקעה, מהנכונות לתת מעצמך כה הרבה בעבור כותבים אחרים בפורום. אני אישית מחכה בכליון עיניים לתגובותייך- אני יודע שאמצא בהן כנות וחוסר פשרה על המדוייק והנכון והיפה הוא שאינך באה ממקום מלמד או מתנשא, לא, ההפך הוא הנכון, תמיד את אומרת לדעתי ומסייגת את המלצותייך בענווה הראויה. לא אמרתי עוד דבר על השירים שלך, שהם כאבני חן על לוח הפורום, עד כדי כך רבה השפעתם עלי שאני לפעמים מתיישב לכתוב שיר "בסגנון פרח". כמובן שהתוצאה יוצאת איציק אבל ראי איזה מקור השראה נפלא את עבורי
תודה על היותך
איציק.

ש מ א ן

New member
פרח תרבותי התרבותי הפרחונית

פרח יקרה... את צריכה להשמיט את ההתנצלויות בתגובותייך, כי התגובות תמיד לעניין, גם כשאני לא מקבל אותן במלואן הן עדיין עוזרות לי כשאני חושב על השיר הבא. את כותבת בחסד. אני נהנה לקרוא את השירים, העומק הלשוני והרעיוני, את מעוררת השראה (לא סתם כתבתי שיר תגובה לשיר שלך). מתוך השירים והתגובות- ומהפגש הקצר בינינו למדתי עלייך שאת בן אדם רגיש הן למילים והן לאנשים. טוב שיש אותך בפורום.

קסנדרה*

New member
ואני אוסיך גם.....

את הסכמתי עם כל מה שנכתב ואת תודתי העצומה למה שאת משקיעה ומוסיפה לפורום ובפורום. צר לי שמילותי דלות אבל מאחוריהן כוונה ענקית והערכה ענקית. שבת שלום קסנדרה

kittiara

New member
מילים כדרבנות!!!

פרח- אני חדשה כאן, ואת, (כמו כולכם פה בעצם...קיבלת אותי בזרועות פתוחות ובתגובות חינניות ומבריקות! ובכלל- אני חושבת שאת מוכשרת מאוד, ומאמינה שיש לי עוד הרבה ללמוד ממך!

למעלה