יוזמה עסקית עם משרד החינוך

ארו

New member
המדובר בספר מחשק

סדרה של ספרים , שהם ספרי חוקים למשחק קבוצתי (משחק חברה) , המבוסס על הדמיון. יש חלוגים למשחק, מגילאי 9 ומעלה. ויש באמתחתי מס´ מאמרים המשבחים את יכולתו לתרום ליכות ההבעה, הקריאה הכתיבה וליכלת החברתית של ילדים.

ארו

New member
יוזמה עסקית עם משרד החינוך

אני עומד להוציא לאור ספר שאני מאמין כי למשרד החינוך יכול להיות בו עניין, לרכישה לספריות ביה"ס. למי אני פונה ? הם בכלל עובדים עם אנשיפ פרטיים? בברכה ארו

oh yes

New member
ברוכים הבאים למשרד החינוך...

אני מציע לך לפנות לאחת ההוצאות לאור שמוציאות ספרי לימוד. למעשה זאת פחות או יותר הדרך היחידה אם אתה מתחיל בענף ורוצה לראות את הספר שלך או הרעיון מגיע לשוק. אחר כך תוכל להוציא לבד לאור כי כבר יהיה לך שם. למה? כי היום יש פחות התערבות של משרד החינוך בתכני הלימוד הספציפיים של בתי הספר השונים (או הגנים) והדרך היא למעשה ללכת מאחד לשני ולמכור את העניין. אתה חייב להחתים אותם על הסכם סודיות (או זכויות יוצרים) לפני כל מגע עם ההוצאות. הוצאות כאלה יכולות להיות: יסוד, יבנה... אל תלך לגדולים כי יאכלו אותך בלי מלח.

תשמור איתי על קשר

רק אתמול הייתי בפגישה של חברת סטארט אפ שפנו אליי לחוות דעת לפי מה שראיתי יש אפשרות עתידית שאולי תוכלו לעשות שיתוף פעולה בכך שתציע לה תכנים הם יחסית בשלבים התחלתיים, אך הם רשמו כבר פטנט. אתה מוזמן לשלוח אליי את פרטיך שאוכל להעביר אותם לחברה זו. בברכה עינת בר-און

למעלה