יוזמה פורומית - אלבום תמונות לקים ישראליים

Ultra marine

New member
יוזמה פורומית - אלבום תמונות לקים ישראליים

אחרי רצף הודעות כאן בפורום עלה לי הרעיון לפתוח Nail Gal ישראלי שבו יופיע אך ורק לקים "משלנו" - שיק, קרליין, WOW, ביוטי קר וכל שאר החבר'ה הישראלים. מצב הסווצ'ים בכי רע ועם כל הרצון הטוב של הבלוגריות (היחסית מועטות) לא נראה שאפשר היום לקבל תמונה טובה של הלקים העממיים האלה. אני לא יודעת בדיוק מה האפשרויות של הפורום כיוון שמעולם לא ניהלתי פורום בתפוז.. יתכן ויש אפשרות לפתוח כאן אלבום תמונות ושכל אחת תוכל להעלות לקים כמו ב Nail Gal על פי גוון ובפנים על פי גימור. אפשרות אחרת לפתוח חשבון פיקאסה ולבנות בתוכו את הספריות. אני יודעת שאפי לא כאן.. אבל זה לא אומר שאסור להתארגן עד שהיא חוזרת
הבטחתי שאני לא עושה בלגן, אז לפחות אני אנסה לעשות סדר

רחלי ג

New member
ל CHIC יש כבר שירשור סוואצ'ים מפואר, אז אולי

לישראלים האחרים כמו שבזמנו נעשה עם שיק מה את אומרת?

Ultra marine

New member
באופן כללי צריך לעבור על השרשורים כאן

עם התמונות ולהעביר לסיפריה המיוחדת. צריך פשוט לחשוב (אולי כשאפי חוזרת) אם לעשות את זה "עצמאית" נגיד בפיקסה או דרך האלבומים של הפורום..

if i fell

New member
../images/Emo203.gifהבעיה עם שרשורים זה שאי אפשר להוסיף

אחרי שהוא נכנס לארכיון.

lilo4

New member
רעיון חזק ביותר

בגדול כל התמונות מהשרשור של שיק היו אמורות לעבור לאלבום, ומדי פעם להוסיף עוד סווטצ'ים חדשים
אם יש אפשרות דרך פיקאסה לעשות משהו הרבה יותר נרחב ולפצל את זה יותר לפי חברות/צבעים/מרקמים וכו' זה רעיון חזק ביותר
אין לי רעיונות אופרטיביים, אבל אני מבטיחה לקחת חלק

Ultra marine

New member
אני אנסה לראות אם אפשר לעשות את האלבום הזה

דרך הפורום. ראיתי שיש אופציה כזאת להוסיף תמונות גם אם אני לא מנהלת בפורום. אני אנסה לראות אם אפשר לבנות תת תקיות (יכול להיות שאפי יכולה וגולשים רגילים לא..) אז זה יעבוד ננסה ככה. כי אם נפתח חשבון בפיקסה מישהו יצטרך לנהל את זה. לעומת זאת, אם נצליח לעשות את זה דרך כאן כל אחד יוכל להוסיף תמונות באופן עצמאי.

Ultra marine

New member
אשמח לתשובה למי שמכירה פונקציות ניהול בתפוז

כרגע יש אלבום אחר בפורום (פרוייקט שיק) ואפשר להוסיף רק אליו תמונות. יש אפשרות לעשות אלבומים "מדורגים"? הכוונה לעשות אלבום "אדומים". בתוך האלבום לעשות תת-תיקיות - "שימר", "קרם", "גליטר", "מאט" לפי מה שאני מבינה הפונקציה של פתיחת אלבום שמורה למנהלים בלבד אבל הוספת תמונות יכולה להתבצע עצמאית. נראה לי, שאם אפשר לעשות אלבומים מדורגים (האמת שגם אם לא..) זה יכול להיות פתרון טוב כי כל אחת יכולה להוסיף את התמונות שלה ולא צריך לשגע את המנהלות או מישהי מסויימת שתהיה אחראית..

if i fell

New member
../images/Emo203.gifרצוי גם לפי חברות ולא רק צבעים

בגלל שיש חברות מוחרמות..

רחלי ג

New member
אולטרא, יוזמה נהדרת. לדעתי עדיף לתייק לפי

חברות ובתוך החברות לעשות תתי נושאים של צבעים ובתוך הצבע שוב תיקיית "שימר" "גליטר" וכד'.. אין לי מושג איך מה שעשינו בקומונת סריגה היה- פתחנו בלוג של הקומונה. שם אפשר לעשות את זה.

mayane21

New member
אם אני לא טועה...

אכן זה יכול להתבצע אם אפי תפתח אלבומים לכל קטגוריה כמו שאמרת- "קרם" "שימר" וכדומה... וכל אחת תוכל לצרף את התמונה שלה בתוך אותו האלבום. שאפי תחזור נוכל לעשות זאת יותר מסודר וכל הכבוד לך על היוזמה!

Ultra marine

New member
אבל היא יכולה לפתוח גם תתי אלבומים?

זאת בעצם השאלה. ובבקשה -
אין ספק שכולנו נתרם מזה.

mayane21

New member
ניסיתי לבדוק אם זה אפשרי

ואני לא הצלחתי... אפשרר לברר זאת עם הנהלת תפוז ואם אין את האופציה הזו אפשר להתפשר ולפתוח תקיה- , "ש'יק בגימור קרם" "ש'יק בגימור שימר" וכך גם לשאר החברות.

Ultra marine

New member
לדעתי, שם החברה לא צריך להיות שם התיקיה

אלא התיקיות צריכות להיות "אדום", "סגול" וכו' לרוב אנחנו לא מחפשות לק לפי חברה, אלא לפי גוון שאנחנו אוהבות.. לפי Nail Gal לכל צבע יש לפחות 3 גימורים - שימר, קרם, גליטר וכמובן שיש גם מאט אז נגיד זה 2 בבסיס.. וצבעים יש לא מעט... סגול, ירוק, אדום, ורוד, כתום ועוד ועוד אז לפתוח כ"כ הרבה תיקיות לדעתי יהיה מבלבל... אפשרות אחרת, לעשות תיקיות לפי הצבעים וכל מי שמעלה תמונה שתתייג את הפרטים הבאים: מספר השכבות: 2 שכבות / 1 שכבה / 3 שכבות מרקם: שימר, קרם, גליטר וכו' שם החברה: שיק, ביוטיקר וכו' ואז אפשר לחפש לפי תגית.

mayane21

New member
מבחינתי גם זה מצויין

התיחסתי לעניין של תת תקיות. מה שתחליטו לנכון ואני כמובן אשמח לעזור

Ultra marine

New member
נחכה שפי תחזור כמובן...

לא ברור לי למה הייתי צריכה לחשוב על זה יום אחרי שהיא נסעה

תולי01

New member
נשמע לי רעיון מצויין !

אין לי מושג איך טכנית הכי כדאי לעשות את זה, אז אני אשאיר את זה למומחיות כאן....... אבל כל הכבוד על היוזמה

kaur

New member
הערה לגבי התיקיות:

אם במקום תיקיות נעשה tags אז אפשרויות החיתוך יהיו יותר מגוונות, כלומר אפשר יהיה לקבל את כל האדומים השימריים מכל החברות וכו'. אני מנחשת שיהיה יותר קל לעשות את זה בתכנה/אתר שמיועדים לתמונות מאשר באתר, אבל אולי אני טועה.

למעלה