יוזמה שלי על איחוד פורומים

יוזמה שלי על איחוד פורומים

אני חשבתי הלילה וחשבתי על איחוד פורומים מנהל פורום עידו רושינק שעוד היה בתקופת ניהולו היה מנהל מצויין והביא הרבה השגיו לפורום ,כעת הוא פרש מרצונו .עכשיו פורום וואלה נותר חוסר מנהל .ועידו רושינק בטח מנסה למצוא מנהל פורום חשבתי על כך מכיוון שבפורום תפוז מנהלי פורום חדשים צלף וONE MEN מנהלים מצויינים ומשגיחים כ24 שעות בפורום וגם דואגים לכך שלא יהיו השמצות ומריבות אז מה הצעה שלי הוא שמנהלי פורום תפוז יאגור כל מידע באמרים ושאלות נפוצות כל אתרים בקישרים שאיגר עידו רושינק באישור של עידו רושינק לסגור את וואלה והלעביר את הגלושים לתפוז בתפוז יש טעם טוב .יש מסרים אישיים ,יש גלרייה (אתמול אני שמתי בשבילכם דברים) וכל מיני דברים אף יש איקונים על גוף הודעה אז הצעה שלי הוא איחוד וכך אוחי ייתרום להגדלת גולשים מאשר שכל אחד בנפרד צום קל וגמר חתימה טובה לכם

כיסוף

New member
לא בא בחשבון !!!!

אני מקוה שאם עידו הגיע להחלטה סופית , הבחירה שלו במנהל תהיה ראויה לקבל השקעה של השנתיים שמילא את התפקיד. ואני עוד יותר מקווה שיניב ישלים לבנות פורום קהילתי מאובטח וידידותי יותר. ואז שלום על ישראל. כך שההצעה שלך יורדת מהפרק למרות שבדיעבד צריך רק שני פורומים אחד לנוער ואחד לבוגרים.

צלף

New member
לא אותה אכלוסיה ../images/Emo70.gif

תפוז מנסה לפרוץ לאכלוסיה דוממת של לקויי שמיעה, שעד עכשיו לא היתה כמעט מעורבת בדיונים ובפעילויות של לקויי שמיעה. לואלה יש את ציבור הגולשים שלה, למרכז (יניב) יש פוטונציאל עתידי לגולשים שממש זורמים באינטרנט, איחוד פורמים רק יקלקל...

0ne Man

New member
המטרה של הפורום

היא אומנם לפרוץ ולהגיע אל כל לקויי השמיעה שמהווים 10% מכלל הציבור, ושעד היום לא היו מעורבים בפעילויות של ארגוני הלקש"ים וגם לא בפורומים השונים של הלקש"ים, ולסייע להם בפתרון שאלות שמציקות להם בחיי היומיום. אבל מצד שני, הפורום ישמח לסייע ולשמש כבית שני גם לציבור החרשים וכבדי השמיעה שחברים בארגונים כמו אח"א ובקול, ושכבר גולשים בפורומים אחרים של הלק"ש. אני לא רואה שום רע בכך, שאותם הגולשים יגלשו גם בוואלה וגם בתפוז. בסך הכל הפורומים של הלק"ש לא צריכים להתחרות זה בזה, אלא להיפך, לסייע זה לזה, כי מטרת הפורומים היא בראש ובראשונה לסייע לכל ציבור הלקש"ים... אני מזמין את מנהלי הפורומים השונים של הלקש"ים לפרסם כאן קישורים להודעות חשובות או אירועים חשובים שפורסמו בפורומים שלהם, כדי שגם הגולשים של תפוז יהיו מודעים למה שקורה בפורום של וואלה או המרכז, ובקהילת הלק"ש בכלל.

את זה כותב

מי שהתנגד ל"ריבוי הפורומים"

למעלה