יוזמה

נדב8

New member
יוזמה

לשים הודעה דביקה שמייעצת לאנשים שיש להם מעט כסף לקניית נגן אמ פי שלוש, מה לקנות!
 

יאיר B

New member
המתחיל במשימה - אומרים לו גמור!

תנסח הודעה כזו - ואני אדאג שהיא תעלה לראש הפורום. אגב, בתפוז אין "דביק". אפשר לשים בשורה אדומה מעל לסרגל הכחול (איפה שיש הכוונה לפורום איפוד / גאדג'ט).
 

נדב8

New member
תקציב נמוך? דרישות גבוהות? כנס!

רבים נכנסים לפורום הזה וכותבים הודעה שבה הם מבקשים מחברי הפורום להמליץ להם על נגן אמ פי שלוש. כמעט 90 אחוז מכלל האנשים האלה בא עם סכומים של 400-600 ש"ח ומחפש נגן עם ביצועים טובים. הדבר הראשון שכל אחד מהאנשים האלה עושה, עוד לפני שהוא נכנס לפורום זה להכנס לאחד מאתרי המכירות בארץ, וישר קופץ לעיניו הנגן הקטן, הקומפקטי והזול, של פרוסאונד, שלפי המפרט עונה על דרישותיהם ואף מעבר לכך. חלקם מזמינים ישר וחלקם בחכמה פונים לפורום נגני האמ פי שלוש של תפוז, בכדי שיבקר את הנגן המפטה ויזהיר אותם מפניו. מדי יום אנחנו, חברי הפורום, נתקלים ברבים כמותם. אז אם את\ה אחד מהאנשים האלה בעלי התקציב הנמוך והדרישות הגבוהות שפוטו על ידי המפרט והמראה הנחמד של הנגנים הזולים והקטנים של פרוסאונד, סמארט, ארגוטק ועוד, שאותם אנו מכנים נגני המדבקה או גם נגנים ג'נריים- אתה נמצא בפורום הנכון, בדף הנכון.ובכן, הגיע הזמן לגשת לעיקר ולדלג על ההסבר למה נגני המדבקה לא טובים, מכיוון שיש כבר מאמר שמדבר על זה, ולהגיד לכם איזה נגן כן כדאי לכם לקנות.מה שאנחנו מגדירים פה בפורום סכומים נמוכים זה עד 600 או 700 ש"ח. תלוי בדרישות, אני אתייחס לעד 600 ש"ח.הדבר הראשון שאנו ממליצים לאלו שבאים עם סכומים נמוכים זה לרדת בדרישות מ1 ג'יגה ל512 מגה בייט, ולהסתפק בנגן סאנדיסק מהדגם הזה, שמחיריו מתחילים מ430 ש"ח: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=38387 המותג סאנדיסק נחשב, לבינוני מאוד, הן מבחינת איכות סאונד והן מבחינת אמינות. הנגן מכיל את הפונקציות העיקריות שצריכות ליהיות בנגן מלבד לניגון קבצי אמ פי שלוש: רדיו, טייפ מנהלים, כונן נייד. כמו כן עם המכשיר מקבלים אביזרים נוספים כמו נרתיק. לאלו שיכולים לשלם קצת יותר נמליץ לשדרג את אותו הדגם ל1 ג'יגה, או בעצם לעבור לדגם אחר של המותג שנקרא סאנדיסק סאנסה, הוא נחשב ליותר טוב מהקודם, הודות ליכולת הרחבת הזכרון עד 3 ג'יגה באמצעות כרטיסי זכרון SD שאותם רוכשים באופן עצמאי. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=137864 אני יגיד שוב, נגני המדבקה אינם מומלצים. יש להתייחס להערה הזו בחומרה. כשזה מדובר בנגני אמ פי שלוש, עשו את המיטב מבחינה כלכלית על מנת להבטיח הנאה, בטיחות, איכות מירביים! וכמובן לא לשכוח להתייעץ עם חבר החכמים שיושב פה בפורום ומחזיר אנשים שפוטו ע"י נגן ג'נרי אל דרך הנכון.
 
נדב8,

מה דעתך על זה ? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&DB144426=147827 פשוט מישהו הציע אותו לא מזמן והביקורות ממש טובות CNET הדגם: Lexar MP3 Player 512MB זה יתכן שכל כך זול אפילו יותר מנגן ג'נרי ?
 

נדב8

New member
אם תסתכל, תראה שמחיר הנגן בארץ

זול יותר מארה"ב. זה מאוד מעניין יותר. יש לו יתרון נחמד מאוד, הוא מסוגל לשדר את השירים שהם משמיע לרדיו. מבחינתי זה הימור לקנות אותו, מכיוון שאתה לא יודע עליו כלום, אני ואתה יכולים להסתכל על המפרט שלו, אבל כשנעמיק לדוח שהעורכים של CNET נתנו לו, נראה שהסוללה שלו חלשה, הוא לא נוח, מעט מאוד כפתורים.וכמובן, שאת הפרט, אחד החשובים אם לא החשוב שבהם- איכות השמע, שעליו אנחנו לא יודעים כלום. ואחרי הכל הציון שלו הוא 6.7. להסתכן ולקנות אותו? אני לא כל כך בטוח. תנסה לגייס עוד קצת כסף ולקנות משהו אמין. תשים לב שהנפח שלו הוא 512 מגה בייט, נגן ג'נרי של 512 מגה בייט כבר עולה פחות מ300 ש"ח...
 
אגב , יש לי כבר נגן...

פשוט הנגן הזה נשמע טוב לבעלי תקציב נמוך ! ונשמע מאוד איכותי גם בגלל הביקורות הטובות שהוא קיבל !
 

נדב8

New member
כנראה התבלבלתי....

זה עשרים שקל זה באמת לא רלוונטי...
 

יאיר B

New member
אני התכוונתי למשפט אחד שירשם

בראש הפורום. זה הרבה יותר ממשפט אחד. אפשר להכנסי את זה לתאגליין - אבל אין בתפוז דבר כזה "דביק" כמו שישי במערכות פורומים אחרות. מה דעתך?
 

נדב8

New member
בעעע לקח לי קצת זמן לכתוב את זה...

איזה סוג של משפט לרשום?
 

יאיר B

New member
אני אתך לך דוגמאות - שתבין למה

הכוונה: תסתכל בשורות האדומות בראש הפורומים שקישרתי. מצד שני, אפשר לעשות משהו כמו בפורום אופיס (כלומר: לקשר למאמר כמו זה שאתה כתבת).
 

נדב8

New member
תעשה ככה:

כותרת שהיא למעשה קישור "רוצה לקנות אמ פי שלוש עם ביצועים גבוהים? אך התקציב נמוך? כנס"
 

stardust19

New member
יש לי משהו נחמד:

"רוצה לשדרג את עצמך בנגן MP3 ולהיות אחד מהחבר'ה,אבל התקציב שלך נמוך-כנס לכאן ותבחר לעצמך אחד כזה"
 

יאיר B

New member
אני אשלח בקשה למנא"ש שלי

שישים כזה קישור אדום מעל הפורום. הקישור יקשר למאמר שנדב כתב וכבר עלה למאמרים (אתם יכולים להסתכל).
 

stardust19

New member
ממש לא כדאי לקחת את הנגן הזה-החברה

מוכרת כיצרנית זיכרונות פלאש בחו"ל אבל בארץ לא שומעים הרבה על החברה הזו. לפי המפרט הטכני של המכשיר לא הייתי ממליץ עליו- זה נראה לי כמו SMART ואף יותר גרוע, אבל זו דעתי שלי בלבד
 
מוזר כי ב CNET כותבים ממש דברים

טובים עליהם ! http://reviews.cnet.com/Lexar_LDP-600_512MB_Black/4505-6495_7-31266276.html
 

נדב8

New member
אני לא יודע איך אתה מגדיר טובים

אלא אם אתה מתייחס לתגובות של גולשים משוחדים?
 
למעלה