יוזמת הפורום

יוזמת הפורום

ליוזמי הפורום: כמי שחיה ונושמת תקשורת מקרבת, אני מברכת על הפורום החדש ומרגישה שמחה כחלק מתחושת השליחות של הפצת המידע לכמה שיותר אנשים.הגיע הזמן. אשתדל לתרום כמיטב יכולתי. ברכות!!!

הי אפרת

ברוכה הבאה, אני מתחילה להנות מהפורום הזה, רק מלפגוש אותך ואחרים מחדש ולדעת שהמודעות של תקשורת מקרבת ,חיה ונושמת" כפי שכתבת

הי ענבל

כשכתבתי אתמול את דברי הראשונים, מצאתי את עצמי יושבת ומחכה לראות מי מאיתנו ומתי ישמיע קול. כל כך שמחתי לראות את שמך ואני מקווה שזו רק ההתחלה. להשתמע ולהתראות.

cargo66

New member
הי אפרת וענבל

שלום שמחתי לראות אותך כאן, אני לא יודעת כמה "אשתמש" בפורום אבל ממש כיף לפגוש כאן אותך ואת ענבל ועוד אנשים מוכרים. אז ברוכות הבאות לכולנו, ושיהיה מעניין תמיד. להתראות כרמל

כרמל - איזה כיף לשמוע ממך

ולקבל אות חיים ממך. מה שלומך? נחמד שיש עוד דרך להיות בקשר. עד עכשיו אני נהנית מהפורום ומברכת את התנהלותו. חג שמח !!!

cargo66

New member
היי אפרת

מסכימה איתך, זה כיף גדול שהפורום הזה "צץ". אני ממש בסדר, בתקופה מאוד טובה כרגע - מקווה שישאר הרבה זמן... מה שלומך? עדיין נורא עסוקה, לומדת מלמדת עובדת ועוד ועוד...? מקווה שאת בטוב. מקווה שניפגש בפורום וגם במציאות. כרמל

שלום אפרת, ערב טוב ונעים להכיר

אני יעל ואני שמחה להיפגש. שמעתי את שמך קשור בתקשורת מקרבת (אני עובדת עם ארנינה), ואני שמחה לראות אותך כאן. בייחוד משמח אותי כל-כך לשמוע על תחושת השליחות להפצת תקשורת מקרבת - שאני שותפה לה בכל נימי נפשי. שמחה על הצטרפותך, וברוכה הבאה.

ברוכה הנמצאת

יעל, נחמד סוף סוף להכיר אותך. גם אני שמעתי את שמך נישא בחלל האויר כמה פעמים. ד"ש לארנינה ושיהיה המשך שיתוף פעולה פורה בינינו.

אני אמסור לה-והיא גם תגיע הנה בקרוב

ותוכל בכבודה ובעצמה לשלוח לך ד"ש חמה בחזרה

למעלה