יוזף ומגדה גבלס

• פותח הנושא judyr
  • פורסם בתאריך

judyr

New member
יוזף ומגדה גבלס

יוזף גבלס היה שא התעמולה של המפלגה הנאצית אני מחפשת חומר הנוגע יותר למערכת היחסים שלו עם מגדה אישתו. תודה

judyr

New member
אהממממ

מקפיצה קצת לא יותר מדי
שבוע טוב לכולםםם

bogun

New member
לא ממש

תבינו אתם מדברים פה על חיים פרטיים של האיש,אני לא מתעניין בחייהם הפרטיים של רובם.אם אתם רוצים לדבר על גבלס כשר תעמולה-סבבה,אבל לא לגלוש לחייו הפרטיים שלו.SORRY.

לגודי-על המגדה

למגדה ויוזף גבלס היו שיבעה ילדים מה שלא הפריע להם להרעיל אותם למות בסוף המילחמה, למגדה היו יחסים מחוץ לנישואים בעידוד בעלה. שלך חנה גונן

judyr

New member
ואני גם הבנתי שיוזף לא טמן ידו ב...

גם לו היה רומן עם איזה עלמה ומגדה פנתה להיטלר בבקשה לאלצו לסיים את הרומן מה שלא כל כך הצליח ואז היא פנתה לעלמה בעצמה האם נכון? ומגדה גם הייתה תקופה ארוכה מאוד בדכאונות...

judyr

New member
רגע רגע....הוא עודד אותה למער´

יחסים מחוץ לנישואיהם? אז זה רק מחזק את הנושא שגם הוא ...

קוכולין

New member
נושא מעניין מאד, ומה שאני יכול לומר

זה שכדאי לך מאד, בתור התחלה בלבד, לקרוא את "עלייתו ונפילתו של הרייך השלישי" מאת ויליאם שיירר. למרות שלא מדובר בספר מחקר רציני, תמצאי שם הרבה פרטים מעניינים על הנושא שלך. אם את רוצה יותר פרטים, כדאי שתחפשי בביוגרפיות של גבלס. אני בטוח שיש הרבה כאלו. בין היתר, שיירר כותב כי אשתו (היפיפייה) של גבלס כלל לא אהבה אותו. היא היתה מאוהבת ומהופנטת ע"י היטלר, ונישאה לגבלס רק על מנת להיות בקרבתו של הפיהרר. היא התאבדה עם בעלה לא בגלל רצון למות איתו (כמו אווה בראון) אלא בגלל אבלה על מות הפיהרר ואובדן הנאציזם. זהו. מקווה שעזרתי קצת.

judyr

New member
שנייה רגע... סדר בבלאגן../images/Emo8.gif

1 היו להם שבעה ילדים? כן/לא 2 למגדה היה רומן מחוץ לנישואין? כן/לא 3 ליוזף היה רומן (אני בטוחה בכך) היטלר ידע והאמת שכולם ידעו. כן/לא 4 מגדה גם הייתה אהובת התקשורת? הייתה מצטלמת באירועים תקשורתיים? כן/לא 5 מגדה פנתה להיטלר בבקשה להפסיק את הרומן של יוזף? כן/לא 6 לאחר שזה לא עזר פנתה למאהבת של יוזף באותה בקשה? כן/לא 7 גם זה לא עזר ואז החלה תקופת הסתגרותה מעיני התקשורת? כן/לא 8 מגדה הייתה מאוהבת בהיטלר???? ואוו את זה לא ידעתי 9 אז אהבתה להיטלר היא שהביאה אותה לדכאון עמוק או זה שליוזף היה רומן שהיא לא יכלה למנוע? 10 מי זו אווה בראון? סליחה על הבורות. הגעתי לנושא משום שאני לומדת הפקה לאלוויזיה והייתי נוכחת בהרצאה על התעמולה הנאצית וכמה ימים לאחר מכן ראיתי תוכנית בערוץ 8 על גבלס ואני בוויכוח עם המרצה שלי על הפרטים האלו. הוא אומר ארבעה ילדים ואני אמרתי שבעה. והוא לא בטוח כלל לגבי הרומן של גבלס. ואני בטוחה שאני צודקת אבל חייבת להיות בטוחה במאה אחוז. ולכן אשמח פה לעזרתכם. שיהיה לכולםםם יום נפלא (לילה נפלא)

judyr

New member
תודה לכל העוזרים....

אתעמק בנושא ואביא את הפרטים יום טוב

למעלה