יוחזר ג´ייסון דונובן???

KM-AIR

New member
יוחזר ג´ייסון דונובן???

ישנו רכילאי, אולי הכי מפורסם באנגליה ושמו דומיניק מוהאן. הסיפור מתחיל ביום רביעי שעבר, טקס חלוקת פרסי ה"בריטס". במסגרת הכתבות שלו הוא עשה השוואה לגבי שעה 22:00: היכן היתה קיילי, והיכן היה ג´ייסון דונובן, שכזכור, לפני 14 שנים היה בן זוגה וגם אייקון הפופ הגדול ביותר בעולם אולי. ובכן, בעוד קיילי הופיעה ב"בריטס" מול 8000 איש באולם, ועוד כמה מיליוני צופים בטלוויזיה, בארוע בו שתו שמפניה ויינות יקרים, ג´ייסון הופיע באיזה מועדון רפש בעיירה ליד ברמינגהם. בקיצור, אותו דומיניק החליט שהוא פותח במסע להחזרת ג´ייסון דונובן למרכז הפופ במסגרת הרטרו-ולהפוך אותו שוב לכוכב ברמתה של קיילי. הקמפיין שלו גדל והולך, ות´אמת זה קצת מפחיד אותי. הוא מגייס תומכים נלהבים כמו פיט ווטרמן, המפיק שלו דאז, ואפילו קיילי בעצמה. הוא טוען שמגיעים אליו עשרות מכתבים וטלפונים ביום ומחזקים אותו להמשיך עם הקמפיין הזה.... מה אתם אומרים על זה?????? צירפתי את ה"לוגו" של הקמפיין, כדי שתראו כמה מכוער הוא היום.

הוא דומה לריצ´ארד האץ´

(כנראה שביותר מובנים מאשר רק הלוק
) אבל עם כל העובדה שאני לא אוהב בלונדינים, ושהוא נראה רע (אם כבר אז לקאמבק את גארי בארלו) אי אפשר שלא להזכר בערגה בימיו הטובים. יוחזר וישופצר. (אבל בכל זאת הוא לא יגיע לרמה של קיילי. ואניווי
ל"ליגה משלהן" ביס פלוס שליוו את הולי אתמול עם cant get you out of my head)

אני הכי אוהב את המוסף גאוה של פנאי

פלוס, שתמיד רושם בסקשן המסיבות " אדם יתקלט בXXX ביום X בשעה X. אין אזכור שמו של אדם במדור זה מעיד בצורה כלשהי על נטיותיו המיניות".

למעלה